שאלה לי אליכם

babyface1

New member
שאלה לי אליכם

מי יענה לי מה היא מהות החיים? למה כל זה? בשביל מה נבראנו,כל העולם הזה? הרי רק סבל פה? אז בשביל מה היה לטרוח לייצר עולם שאין בו טעם או מטרה מסוימת?

בןבוי

New member
גדולי הפילוסופים בעולם

לא הצליחו, אז מי אנחנו, אזובי הקיר, שנצליח להבין בשביל מה נבראנו? אולי הכי טוב לחשוב כמו שלמה ארצי: "כי אני נבראתי לך..."

אופירA

New member
מנהל
לתורת ישראל יש תשובה מאוד עמוקה לשאלתך

רק צריך ללמוד את התשובה הזו, כי זה לא על רגל אחת, כמו שאתה רוצה פה בפורום, שמישהו יענה לך. משום מה, הרבה אנשים נוטים לפסול את תורת ישראל לפני שהם מנסים ללמוד אותה, בגלל איזו אופנה חברתית לפסול אותה. אני התעקשתי ללמוד אותה כמו שצריך. לצערי, אין אפשרות לתת לך את התשובה העמוקה ללא שתלמד לעומק את התורה. ידיעת האמת לא מונעת את הסבל, אבל מסבירה אותו, ואז כשהוא מובן יותר, אתה יכול לשרוד אותו בשלום. הטראומה יותר קטנה. זה כמו בחדר לידה - אם האשה מבינה מה קורה לה, הטראומה והסבל פוחתים בהרבה. אם היא לא מבינה מה קורה, היא בהיסטריה גבוהה, עם השלכות חמורות בזמן אמת, וגם לאחר שהכל נגמר.

עדינה77

New member
טיפול רגשי להורדת מחסומים

שלום, טיפול קינסיולוגי הוא טיפול שעובד דרך "בדיקת שריר". כך המטפל מקבל תשובות אמיתיות מהתת מודע של המטופל, בזמן שהמטופל ער ובהכרה מלאה. מטרת הטיפול היא למצוא את המקור לקשיים גופניים ורגשיים של המטופל ולעזור לו למצוא בעצמו את הכוחות לשינוי. יש קישור לאתר שלי שבו תוכל למצוא מאמרים עם הסברים יותר מפורטים. כל טוב,

היה מאוד משעמם אם הכל היה מיוחד,נהדר, קסום

וכו', נכון? אני חושבת שכל אחד מגדיר את מהותו

למעלה