שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

החלטתי לפנות לכאן כדיי להתיעץ איתכם. לפני קצת יותר מחצי שנה עזבתי את הבית עם ביתי שכיום היא בת שנתיים ועברתי לאימי.עזבתי את הבית בעקבות חיים קשים שעברתי שם. לא אכנס לזה יותר מידיי כרגע.אחת הסיבות זה שבעלי לא פירנס אותנו בטענה שאין לו כסף. הוא בחר מה נאכל מה נשתה מתי ייתן לנו כסף מתי לא וחיינו לפי מצבי הרוח וההחלטות שלו.היו עוד סיבות לא קלות.. הרגשתי שאין לי ברירה שזה לטובתי ולטובת ביתי לעזוב ואחרי ים של מחשבות החלטתי לקום וללכת. פתחתי תיק ברבנות וקיבלתי עורך דין מסיוע משפטי בגלל שאני חסרת אמצעים בעקבות זה שאינני עובדת כי אני מגדלת את ביתי הקטנה.ואין לי תמיכה. כיום אימי מפרנסת את הצרכים שלי ושל ביתי ובעלי מסרב לשלם מזונות ולא שילם כלום מאז שעזבנו. בטענה שאני וביתי לא בבית אז למה שייתן לנו.עד לפני כמה ימים הוא עבד בעבודה מסודרת והרוויח לא רע אך בכל תוקף סירב לשלם.וסיפר לי שיש לו חובות. הוא גם אמר שאם אפנה לביטוח לאומי ידרשו את זה ממנו ואמר לי שאני לא אעיז כי אני אסתבך איתו והוא לא יעשה לי חיים קלים. גם מרחמים וגם מחשש משכתי את תביעת המזונות..בכל מיניי תירוצים לעורך דין שלי. והמשכתי בחיי בעזרת אימי שגם לא קל לה כספית.וחוץ מהכסף לילדה ולחיתולים אין לי כסף כלל.אני חיה מכלום. עם הזמן אני ממש מתוסכלת . אני רואה את ביתי גדלה יפה אך זקוקה לחברה ואני כל כך רוצה שתהיה בגן ובחברת ילדים אך אין באפשרותי לתת לה זאת כי אני חיה מכלום.אני גם רוצה את זה כדיי שאוכל ללכת לעבוד לפרנס אותנו ולתת לה את החיים שמגיעים לה ולא לחיות על חשבון אימי שבאמת לא קל לה. ביקשתי מבעלי ואף התחננתי שיעזור לי עם הגן כי הילדה זקוקה לזה נפשית . הוא סרב ואמר שאין לו כסף ושאני אבקש מהמשפחה שלי ושאני בטח רוצה שהילדה תהיה בגן כדיי שאני אתפרפר לי ואעשה חיים בבית. הסברתי לו שכל שברצוני הוא לצאת לעבוד ושתהיה לביתי מסגרת.כיום אין לה מסגרת.הוא מסרב. ואומר גם שהוא בכלל לא חייב לפי החוק לתת לילדה גן.אבל מן הסתם הוא גם לא משלם מזונות(כרגע פיטרו אותו מהעבודה) אך הוא חותם אבטלה ומסרב לתת לילדה שקל. הוא אומר שגם זו זכותו. אני פונה אליכם אחרי שיחה איתו.הוא מודע לזה שאני פונה אליכם כרגע ואני בטוחה שיגיב.חשוב לי לדעת שתאמרו גם לו מה החובות שלו כלפינו.מה החובות כלפיי ביתו הקטנה. נראה לי שהוא קצת לא חי במציאות.ולי כבר מאוד קשה.

ye44

New member
אם הוא קורא את זה אז......

איך אתה לא מתבייש זאת הילדה שלך.....ואת אל תשחקי אותה עכשיו הרבנית מבני ברק תלחמי על הזכות הבסיסית שמגיעה לך בתור אם....זאת חובתו וחובתך ואם הוא לא ישלם... ביטוח לאומי ישלם במקומו ויתקע לנו את הנשמה בעתיד.....אז אם אתה קורא ואני מקווה שאתה קורא תתבגר זאת הילדה שלך אתה לא דופק את אשתך אלא את הבת שלך אז תתעוררררררררררררררררר.......אני מבין שעדיין לא התגרשתם אבל פתחת תיק....את זכאית למזונות זמניים פלוס מדור....ועדיף לו לסיים את זה מהר כי מזונות זמנים פלוס מדור יעלה יותר יקר....אל תהססי אם הוא מאיים תלונה קטנה במשטרה והחיים שלו הופכים לגיהנום....אז כדאי שתחשוב על זה מובן שזה מתסכל אותך...אבל זאת חובתך ואתה צריך להיות גאה שאתה משלם מזונות לילדה שלך את הפרות תקטוף בעתיד....אל תשכח היא תקבע באיזה בית אבות תישןןןןןןןןן תהיה גבר לא מניאק.....

kleo patra

New member
../images/Emo12.gif

ובנשימה אחת, צודק- אך הסיפא לא כל כך קשורה לגבי -תהיה גבר או לא- לא על ידי תשלום הוא נהיה גבר- אלא בן אדם

תגובת הבעל*********

כתבתי שעתיים על השתלשלות העיניינים והדפדפן מחק לי הכול!!! שיט בואו נגיד שאשתי מקשקשת....היא מורדת וזה קיים...היא מוציאה דברים מפרופורציות ומתארת דברים ומפרשת אותם לא מציאותית.היא עשתה לי ולה נזק, וכרגיל התקפה להגנה זאת הדרך הכי קלה לצאת צודקת...אנחנו מתכוונים לחזור לחיות ביחד לאחר התקופה הלא חיננית. ואף אחד פה לא יכול לתת את הדיעה שלו שהוא לא מכיר את המקרה ולא יודע מי הבן אדם שכותב ומספר את סיפור חייו.לכול צד את המטבע שלו..לכול אחד יש את החבילה שלו בחיים ואף אחד לא מוסמך לתת חוות דעת לא מקצועית מבלי שבדק את שתי הצדדים.אשתי אוהבת לבכות כי היא מפונקת שלא עבדה הרבה בחיים שלה לא עוזרת כמו כול אשה, ולא פייטרית שצריך.הכול עלייי..אין לי עזרה מאף אחד בעולם אני חי לעצמי בקושי. אם היא בחרה לברח במקום לדלג על השלב הקשה בחיים יחד איתי ולברוח מהמציאות אז זה מורדות לשמה. אני תמיד השתדלתי לא להחסיר אבל אי אפשר לחיות ממשכורת אחת שיש גם חובות לשלם. אשה לא עובדת זו הוצאה כפולה שמקשה עלייך ביום ביום.אז יש מריבות חיכוכים ובלאגן בראש. והדרך הכי קלה זה לברוח לאמא לבכות לכול הכולם במקום לדאוג לשלום בית ולעתיד טוב יותר לילדה. אני לא הפרט מה עוד היא עשתה לי ומה היא גרמה לי כי זה אישי. לי יש רצון לחיות בחיק המשפחה ולדעת שיש שתי הורים רציניים שמתמודדים עם כול בעיה בלי לחץ ובלי דאגות מיותרות..ולא רק הורה אחד . ככה זה אחרי שמתחתנים...ויש ילדים אתה גבר כמובן מאליו ואתה אינטרס ואתה כלום.רק תביא תביא ותתן ותן...אבל לקבל? ולילדה צריך לתת אני לא אומר..ולא חסר לה למזלנו כי יש לה עזרה מהמשפחה שלא חסר להם ואני לא אומר שצריך לחיות על חשבונם..אבל היא לא יכולה לנצל את זה שיש לה ילדה ולחיות על חשבון אחרים...אני מוכן לקחת את הילדה ולגדל אותה לבד אם היא לא מסוגלת...אני יכול יש לי אפשרות ...היא רוצה דרך הילדה לחיות בחינם על חשבון המדינה ועל חשבוני וזה לא מקובל..אני לא עשיר ואין לי מספיק כסף לגדל משפחה לצערי.אני רוצה אבל זה המצב ואין התחשבות ואין הבנה מאף אחד כי אף אחד לא בנעליים שלי.להאשים ולדרוש זה הכי קל ...אבל לתת או להבין זה ממש ממש קשה. אני מקווה לטוב.

איזה חמודים אתם...ממש בונבונים

תיכף גם תגידו שהיא ישבה לך על הרגל כשהחלטתם לכתוב כאן. אופס...בעצם אתם לא חיים ביחד - היא אצל אמא שלה. יחסית לזוג שהאישה עזבה את הבית לפני חצי שנה, יפה לכם לתקשר בשעות כאלה.

ברור

אני בדרך לשני האיכותי שלי
תיכף אתישב איתו ועם
טובה ואמשיך לצפות...גם בהופעה וגם באולימפיאדה <כי הבוס איננו ויש
>

נו באמת.. לא ציפיתי לתגובה אחרת ...

הכוונה שלא ציפיתי לתגובה אחרת מבעלי "המושלם". יש לי הרבה מה לאגיב ואגיב אחר כך כשאחזור... ולך ווינסטון.כן אנחנו מתקשרים בשעה כזו כי היתה לי שיחה מאוד ארוכה איתו על הענין.אני מנסה שעות שייקלט לו בראש שלא עשיתי את הבת שלנו לבד!!!!!!!אז אמרתי שאתיעץ פה ואמרתי לו לקרוא. ועכשיו..בא לי להקיא..

אני אצא מנקודת הנחה שהסיפור הזה אמיתי...

השתגעתם שניכם?! את- תמצאי סידור, איזשהו סידור, תרימי את עצמך ולכי לעבוד- לכי תעשי בייביסיטר עם הילדה שיהיה לכם מינימום כסף למשהו. אתה- קח את עצמך בידיים, גם אם אשתך היא הדבר הכי פרזיטי עלי אדמות, יש לכם ילדה משותפת ואתה חייב לשלם מזונות. אתה רוצה משמורת מלאה על הילדה? בשביל זה יש בתי משפט, מה שקורה בינתיים, זה ששניכם משחקים כמו שני ילדים קטנים- הוא עשה לי היא לקחה לי. תתבגרו!

ye44

New member
באמת צמד חמד האישיו פה זה הילדה...........

היא מתארת את זה שאתה לא משלם מזונות......לא יעזור לך... יש לך אין לך אתה צריך לתמוך בילדה מבחינתך אתה יכול לזרוק אותה לכל הרוחות אם אתם לא מסתדרים ואתה חושב שהיא פריזיטית......אבל לשלם לילדה אתה חייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יום נפלא

kleo patra

New member
מצטערת לא קראתי פעמיים

אך כתבת- אין לך כסף לגדל משפחה זו הבעיה שלך, לא היית צריך לעשות ילד/ ה- תתמודד. זה ההבדל ביננו לבין ב"עח- אנחנו לא רק עושים ילדים אלא גם לוקחים אחריות!!!!

snoopy36

New member
אחלה ניק בחרת!!!

אבל טעית! לא גנובים,אלא טיפשים...וילדותיים... לא אוסיף הרבה על הנאמר כבר כאן, אך בחור יקר... מצד אחד כתבת:"אין לי עזרה מאף אחד בעולם,אני חי לעצמי בקושי"...ומוסיף וכותב:"אני לא עשיר ואין לי מספיק כסף לגדל משפחה לצערי"....אך מאידך אתה כותב:"אני מוכן לקחת את הילדה ולגדל אותה לבד אם היא לא מסוגלת...אני יכול יש לי אפשרות..." חביבי,אתה מודע לעצמך בכלל??? יש לך אין לך זה לא שיר זה הצהרת הון אדון קרקר!!!!! או שיש לך ואתה מעניש את האם ע"ח הילדה-ואז אתה מניאק... או שאין לך ואתה מסכן וטיפש שהביא ילדה לעולם בחוסר אחריות... למה אנחנו עשירים מליונרים??? תתאפס על עצמך, פן יהיה מאוחר!!!! GROW UP!!!

שחR

New member
את זכאית למזונות, ומדור כחוק

ואל תפחדי לתבוע בשם בתך, שכן כל הרחמים שלך אינם במקומם והוא עושה בך מניפולציה זולה. תמשיכי עם הסיוע המשפטי, ותנסה לקבל חיזוקים ממישהו משפחה או חברים שיעזרו לך לעבור את התהליך. החובות שלו זה מינימום 1250 ש"ח לילד מזונות 35 % מכל הוצאות הבית , תשלומי מדור. נהוג על זה להוסיף חצי מתשלומים מיוחדים שהם בגדר רשות, כמו טיפולי שיניים, קטיינות, חוגים וכד'. ואת רשאית לקבל חצי מהרכוש והחסכונות, כולל פנסיה קופות גמל וכד'. בהצלחה.

אייבורי

New member
מזל שהגיע קיץ

וכל ההזויים יוצאים מהחורים כעכברים מספינה טובעת. בבקשה תתענגו על מאיר אריאל זרעי קיץ נישאים ברוח מעירים זכרונות מעוררים ערגונות זרעי קיץ באים בנחיריים ורומזים איזה קיץ הולך להיות - בוקר אחד פתחתי חלון ותיכף הריח לי דק מן הדק קיץ מסוג שהיה כאן כבר פעם אמרתי בא קיץ - קיץ חזק

לא מגיבה בד"כ...אבל!

לא יכולתי להתעלם הפעם. אני נשארתי לבד עם ילדה בת שנתיים וחצי ובהריון בחודש השישי ללא עבודה וללא רכב. ילדתי לבד, והוא לא היה מוכן לשלם מזונות על הקטנה שנוספה למשפחה. פניתי לסיוע משפטי, אבל זה לקח בערך 3 חודשים עד שמינו לי עורך דין וכל העניין התקדם בבית המשפט. לא הסכמתי לחיות על חשבון אחרים. יודעת מה עשיתי? הייתי עולה כל יום על אוטובוס. מורידה את הגדולה בגן, עולה שוב על אוטובוס עם תינוקת בת חודש וחצי בסל קל <אחרי קיסרי>, מגיעה לבתים ומתחילה לנקות. כן, כן, עבדתי בניקיון כשהתינוקת לצידי. היום, לאחר 5 שנים, הרמתי את עצמי מאפס. יש לי עבודה מעולה, מזונות? מה זה? יש לי רכב ואני מתחילה ללמוד לתואר ראשון. גידלתי את הילדות שלי <עדיין מגדלת> לגמרי לבד ומצליחה לא רע בכלל. אז בבקשה ממך, עזבי את הרחמים העצמיים שלך, קחי את עצמך בידיים ותעשי כל מה שנדרש בכדי לכלכל את בתך.

למעלה