שאלה לי אליכם..........

שאלה לי אליכם..........

לדעתכם, אם מישהו אוהב מישהי באמת [והם בקשר זוגי] והיא לא מוכנה ללכת עד הסוף למרות שהם מגיעים לקטעים אינטימיים ביותר, הוא יחכה לה או שאחרי זמן מסוים הוא יעדיף לחתוך ואם הוא חותך לדעתכם זה אומר שהוא לא אוהב מספיק?? כי מה בסך הכל קרה היא לא מוכנה למה ללחוץ ?......... הבן זוג אמור להין ולתמוך ולחכות ולא לעזוב על כזה דבר

תגובה

אם הוא מספיק אוהב אותה, יחשיב את זה יותר מהמגע ויחכה לה. אמנם לאדם יש צרכים, ואם הרבה זמן לא תתן לו יצטרך לותר על הקשר, לפחות בתור זוגיות.

את ...

שואלת ועונה? שואלת או עונה? עונה או שואלת? שואלת? עונה? כי באמת לא הבנתי.

מחכה לשמוע דעות שלכם בנושא..

באמת קשה להבין?..בכל מקרה, מעלה נושא ומצפה לשמוע תגובות בנושא ודעות..

sweetdreams

New member
זה עניין של תחושה..

של שני הצדדים, ולא רק של הבחורה.. ברור שאין טעם ולא הצדקה ללחוץ עליה, אבל מצד שני אני יכולה להבין טוב מאוד את הבחור שירגיש שמערכת יחסים שכזאת לא מתאימה לו ויעדיף לחתוך.. אני הייתי עושה את זה במקומו, כי בעיניי לאינטימיות היא עניין חשוב בזוגיות. כמובן שזה גם יכול להיות תלוי בכמה זמן הם ביחד ובני כמה הם, וגם כדאי לדבר איתה ולראות אם יש משהו מעשי שמפריע לה, אבל בסה"כ זה תלוי בעיקר בתחושה של שני הצדדים עם המצב..

dudusch

New member
בסופו של דבר

כל אחד עושה את החשבון שלו עד כמה מגיעה האהבה, וכמה הוא מוכן להקריב. תחשבי רגע, שאת היית עם מישהו שאת נמשכת אליו ורוצה בו ובמגע שלו, אבל הוא מסיבותיו נמנע. כמה זמן היה עובר עד שהיית חושבת שמשהו בך דפוק? או שאולי הנסיבות לא מצדיקות שתדחיקי צורך ורצון כאלה בסיסיים?

בכנות,

אני הייתי מחכה לו.......תומכת בו.... אבל אצלכם זה יותר חשוב כל העניין הזה, יותר צורך פיזי , יותר קשה לכם בלי זה.....

למה לבנות זה לא צורך פיזי?

בטח שזה צורך פיזי! אני לא עושה סקס עם בחורים כי הם מבקשים, וצריכים את זה, אלא כי גם אני צריכה את זה.

מן הסתם../images/Emo122.gif

גאד ....מן הסתם שאת עושה את זה גם בשבילך ונהנת מזה גם, אוי ואבוי שבכלל כתבת את זה אבל שיהיה אבל מה לא ברור? התכוונתי שאצלהם זה יותר צורך פיזי.....זה יותר בקטע הביולוגי כבר תכלס..

זה תלוי בכל כך הרבה דברים ....

אי אפשר לענות על זה חד משמעית אבל ממרומי גילי
אני לא הייתי יכולה להיות בת זוג של מישהו ש "לא מוכן" .... אולי תספרי קצת בני כמה אתם, כמה זמן אתם יחד מה טיב הקשר בינכם ועוד ?..

זה לא עליי זה בכללי

אבל נגיד בני 19 יחד כמה חודשים. קשר טוב שני הצדדים מאוהבים,קשר שמגיע לדרגות גבוהות בתחום המיני אבל לא עד הסוף...

:]

לדעתי הוא יחכה, יחכה למרות הכל. אבל..מהצד של הבחורה-היא צריכה לבדוק למה היא לא מוכנה לא סומכת עליו? לא מוכנה רגשית-נפשית? או סתם מפחדת? אחותי הגדולה הייתה עם חבר שלה כמעט 3 שנים כשהיא הייתה בת 17 בערך ולא הלכו עם זה עד הסוף. ועכשיו? היא מצטערת על זה..כי אם הפעם הראשונה שלה הייתה איתו אז היה לזה הרבה יותר משמעות ולא סתם משהו. אם את באמת לא מוכנה כי את לא מוכנה אז תחכי כמה שצריך ואם הוא לא יחכה לך-הוא לא שווה את זה. אבל אם זה מהפחד של המעשה או פחד של מה שיגידו אז זה כבר מיותר. אחותי לדוגמה סתם פחדה, פחדה ממה שיגידו בעיקר <נראה לי> וחבל...

adi1331

New member
תלוי עד כמה הוא אוהב אותה

אם הוא אוהב באמת, אז הוא יחכה!! אפילו 3 שנים!! אם הוא עזב בגלל סיבה כזאת- הוא לא רציני מספיק. זו דעתי. שבוע טוב.

kiaora

New member
בת כמה את?

ההתייחסות שלך כל כך נאיבית, אני מניח שאת צעירה מאד. אם הוא אוהב אותה הוא יחכה 3 שנים? אין שום סיבה שהוא יחכה 3 שנים, ובהתחלת הקשר הוא גם לא יכול באמת לאהוב אותה. אם את 3 שנים עם מישהו ולא שוכבת איתו (ואני מדבר על מישהי שהיא לא בת 13) אז יש איתך בעיה ולא עם זה שהחליט מתישהו לעזוב אותך

adi1331

New member
בת 20. וחמודונת..אני רחוקה מלהיות נאיבית

לא אמרתי שכל הבחורים יקבלו זאת ויסכימו לחכות, כי הרוב לא יחכו!!!! אני לא משלה את עצמי לרגע. אני יודעת יפה מאוד איזה סוגי בחורים יש בימינו. אבל כן, יש בחורים, עדיין, שיסכימו לחכות. ותתפלאי לדעת שיצאתי עם בחור שנה וחצי ולא שכבנו.הבחור לא לחץ עלי ואמר שיחכה עד לרגע בו אחליט שאני מוכנה. לילה טוב.

למעלה