שאלה לי אליכם..........

זכוכיות

New member
אוקיי, לא נעים לי להגיד את זה אבל

הסיכוי שאני הייתי מחכה מעל ל... נניח- 3 חודשים? פלוס מינוס... נראה לי בלתי סביר. אולי בגיל ההתבגרות הדברים עבדו אחרת (היה לי חבר שחיכה לי 3 שנים). זה קצת לא נעים להגיד את זה, אבל היום קשה לי לראות את עצמי מנהלת מערכת יחסים *אמיתית* ללא סקס, ואני גם לא חושבת שהייתי מצליחה להתאהב ממש, ללא סקס. כלומר, משהו בקרבה הגופנית הזאת, באינטימיות הזו- הוא קריטי בעיני, הוא אחד המרכיבים שהיום אני לא מסוגלת ליצור בלעדיו אהבה אמיתית ועמוקה, מהסוג ש"מרעיד אותי". בנוסף, זוג שפתוח אחד עם השני, אוהב אחד את השני, מאמין אחד לשני- חייב בעיני להגיע למקום הזה, מכורך המציאות... ואם הזמן עובר ואני לא שם (כי הוא לא רוצה או כי אני לא רוצה מכל סיבה שבעולם), אז לטעמי משהו בקשר הזה פגום... או לא מתקדם באופן הנכון.

מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif ואף אוסיף...

כתבת: "זוג שפתוח אחד עם השני, אוהב אחד את השני, מאמין אחד לשני- חייב בעיני להגיע למקום הזה, מכורך המציאות... " ואני מוסיפה: שגם מכורך הרצון. ולא רק מכורך המציאות.

חיכיתי שמישהו יכתוב כזו תגובה

ו-3 חודשים זה הרבה מידי בשבילי, אבל אם הבחור ממש שווה את זה, הייתי מסכימה.

זכוכיות

New member
3 חודשים זה לא "הכרח"

עוד לא עמדתי במצב כזה, ואין לי מושג אם אני אשבר לפני או אחרי, 3 חודשים נשמעים לי כמו משהו שהוא כבר סוג של "קשר", וכבר ברור לכולם מה קורה ולאן הולכים, ואמורה להתפתח איזשהי אינטימיות רגשית.... אז אחרי 3 חודשים די נגמרים לי ה"תירוצים"....

KבתאלK

New member
זה דעתי

מישהו שבאמת אוהב יחכה לך.. ולא ילחץ(אם הוא לוחץ זה אומר משהו) זה כמו חברה שלי שספרה לי שהחבר שלה לוחץ עליה לשכב איתו סליחה זה הגוף שלך ואת תחליטי עליו ואם הוא לוחץ תגידי שלום חבר שלי חיכה לי כמה חודשים טובים עד שזה קרה והוא לא לחץ ולא כלום הוא אמר לי שזה לא חשוב לו שאני יותר חשובה מזה והוא בן 23 כמה כתבו לך שגבר בן 20 לא יכול לחכות תראי הוכחה לההפך אל תתני לאף אחד ללחוץ עליך תעשי דברים בקצב שלך

elena20

New member
אף אד לא רשם שגבר בן 20 לא יכול לחכות, אלא

שיש גבול לכמה שהוא יכול לחכות, לחכות כמה שנים ואפילו שנה לדעתי זה המוןןןןןןןןן!!!

מנסיון הוא יחכה אני עם האקס שלי הייתי במצבים אינטמיים מאוד,ולא הסכמתי ללכת עד הסוף,והוא הבין אותי. אבל לכי תדעי-זה תלוי עד כמה הוא אוהב אותך-וכמה הנושא הזה חשוב לו-כנראה...בכל אופן אני לא גבר ואין לי מושג מה עובר בראש שלהם.

kiaora

New member
איזה נסיון יש לך??

את בת 18, לא? עם כל הכבוד, קשר בגיל 16 הוא לא דומה לקשר בגיל 20+. גם אני הייתי עם מישהי בגיל 16 כמעט שנה וחצי בלי לשכב איתה, אבל מצחיק אותי לחשוב על דבר כזה בגיל 20

חחחחח חמוד בוא אני אספר לך,אני הייתי בת 16,הוא היה בן 20. ולא עשינו כלום מה תגיד על זה?והיינו ביחד תקופה לא קצרה בכלל.

kiaora

New member
חמודה

כמו שזכוכיות אמרה, את היית בת 16. זה נורמלי בגיל הזה. כשאשה בת 20 זה כבר חריג. כשאשה בת 25 זה כבר פתולוגי.

kiaora

New member
למה לא לשים תוויות?

אשה שנמצאת בקשר עם מישהו בגיל 25 ו3 שנים לא שוכבת איתו, סובלת מבעיה חמורה, להלן פתולוגי. יכולות להיות כל מיני סיבות לכך, אבל כל אחת מהן דורשת טיפול מעמיק

למעלה