שאלה לי אליכם..........

מסכימה איתך..

חמודונת לא נאיבית..! פשוט הסתכלות שונה. לא יחכה, תלוי למי...

adi1331

New member
אוי איזו השקפה לקויה

לגבי כלל הבחורים בארצנו!! מי את שתגידי משפט כזה? את בכלל מכירה אותו? או אותי? על סמך מה החלטת שהוא בגד (ב99 אחוז)?? צר לי עליך!!! תמשיכי לחיות עם הראיה הזו שלך!!

kiaora

New member
עוד הפעם, זה הגיל

יצאת עם מישהו שחיכה שנה וחצי, אבל באיזה גיל זה היה? שניכם בטח הייתם בתולים, ואז שנה וחצי זה הרבה זמן, אבל עוד אפשר לסבול את זה. היום אני לא חושב שתוכלי לעשות דבר כזה, ובטח ובטח שלא בגיל 25. תאמיני לי שממרום גילי, יש כמה דברים שאני יודע. ושימי לב, שכל מי שתומך בעמדה שלכם הוא באיזור גיל 20, וכל אלה שהם מעל גיל 25 אומרים פחות או יותר את מה שאני אומר, בין אם הם גברים או נשים

omer73

New member
../images/Emo45.gif נכון

מה שמתאים לגיל 16 לא תמיד תקף בגיל 25, ז"א שבנאדם יכול לחכות 6 שנים, כי הוא הכיר את החברה שלו בגיל 14 ובגיל 20 היא הייתה מוכנה, אבל קשה לי מאוד להאמין שבנאדם שכבר חווה מע' יחסים ושיש לו ניסיון יחכה תקופה יחסית ארוכה.

elena20

New member
3 שנים? בגיל 19, 20 לדעתי אף בחור לא יוכל

לחכות כל כך הרבה זמן........

אריפש

New member
צעיר צעיר

אבל חיכיתי שנתיים וחצי לראשונה שלי. זה היה שווה את זה.

זכוכיות

New member
כי אתה צעיר.

כמו שאמרתי, גם לי החבר הראשון חיכה 3 שנים ואני לא חושבת שלמישהו מאיתנו זה מרגיש "לא שווה". בגיל ההתבגרות הדברים, עובדים אחרת... הציפיות מהקשר הן שונות גם ברובד המנטלי- אז בטח ובטח ברובד הפיסי.

אריפש

New member
בזה את צודקת...

אבל עדיין.. אני הייתי בן 17 כשהכרתי אותה, וחיכיתי עד 19 וחצי... אני חושב.. משהו כזה בכל אופן. ואם מישהי שאני אוהב תגיד לי לחכות, אני אחכה, לא משנה מה... מצידי שכולם ישכבו כמו ארנבים מסביבי, וזה לא ישנה לי.

kiaora

New member
לא ראיתי שכבר כתבת

נו, זה ההבדל, בגיל 17 זה עוד נסבל (אם כי בקושי), אני מבטיח לך שהיום כבר לא תחכה שנתיים וחצי, לפחות לא אם תהיה עם מישהי בגילך

adi1331

New member
תשובה יפה שמסכמת את דעתי

ברגע שיש אהבה הכל אפשרי. וכן, אפשרי שבחור יחכה 3 שנים לחברתו. (אגב, לקחתי פרק זמן קיצוני בכוונה- כדי להמחיש את העניין). ונכון שרוב הבחורים (הרוב הכמעט מכריע לצערי) לא יחכו ולא יקבלו מצב כזה. אבל עדיין יש את הבודדים שכן יקבלו זאת.

omer73

New member
תלוי

אין לעניין הזה תשובה חד משמעית, כי זה תלוי במס' דברים: בני כמה הם, כמה זמן הם ביחד, מה עוצמת הרגש... יש דברים שלגיל מסויים מתאימים ויתקבלו ביותר סבלנות והבנה, ובגיל אחר יראו שונה (זוג בני 18- 19 לעומת זוג שעמוק בשנות העשרים לחייהם, סתם לדוג'...), בקיצור זה מאוד תלוי וכל מקרה לגופו.

אם הוא אוהב אותה באמת

הוא יחכה לה כמה שצריך..ולא ילחץ עליה. אני חושבת שגבר שאוהב באמת יכבד את הרצון של הבת בזוג. ובכלל שיש אהבה אמיתית זה קצת נדחק הצידה בסידרי העדיפויות. זה בכלל לא יהיה מדד אם להשאר או לעזוב. ולבחורה:שלא תרגישי בשום פנים ואופן שאת צריכה לעשות משהו שאת לא שלמה איתו רק בשביל שהוא יוהב אותך. זה לא נכון...אל תכנעי לכל האולטימטום שהוא מציב לך. אם הוא באמת אוהב אותך הוא לא יעשה מזה עינין. ואם לא מתאים לו...פשוט תני לו ללכת. בהצלחה.

זה כ"כ נכון

זה לא עליי באופן אישי אבל זה כ"כ נכון ולדעתי הוא סתם זבל מישהו שבאמת אוהב יחכה נקודה.

אולי תפסיקי להשמיץ?

עקבתי אחר ההודעות שלך כאן ואת כל הזמן מקללת. מה הקטע?! "בן כלב" , בן זונה, זבל...מה ?! מה נסגר? אז הבחור החליט שלא לחכות לך. זה לא עושה אותו בן זונה עם כל הכבוד.

לדעתי- אם אוהבים וזה יותר ממשיכה מינית

אז אין שום סיבה שהבחור לא יחכה, אבל צריך לזכור שגם לו יש רגשות ותחושות ושזה לא יהיה קל. אני למשל עשיתי את זה בפעם הראשונה רק עם הנוכחי שלא לחץ עליי בכלל ואולי בגלל זה כן רציתי כבר אחרי זמן קצר יחסית, אבל עם אחרים לא הרגשתי מוכנה גם אחרי כמה חודשים ביחד.

למעלה