שאלה לי אליכם

GaLi17

New member
שאלה לי אליכם ../images/Emo66.gif

יש את השיר " it feels like home to me" אני בטוחה שכולם פה מכירים ואם לא אז תעשו טובה תורידו אותו רגע... אז ככה הוא חרוט לי במוח אבל אני לא מתליחה להיזכר באיזו עונה וסצינה הוא היה
אז מי שיוכל לעזור לי...יבורך!

שיר מקסים...../images/Emo105.gif

שהיה בפרק 218 ("החתונה המושלמת") בסצנה שג'ואי ואבא שלה רוקדים ואח"כ דוסון וג'ואי רוקדים ומתנשקים
והשיר כמובן,היה בפסקול הראשון של הסדרה!

שיר פשוט מדהים...../images/Emo7.gif מרגש...

ומה שרציתי להגיד שהוא היה בחתונה ההיא... אבל טל גנבה לי את התשובה...
ושדוסון וג'ואי מתנשקים... אחחחחח כמה אני מתגעגעת לימים האלו (אני יודעת שרובכם לא חושבים כמוני...*נסקלת*) דניאל

GaLi17

New member
תודה לכן ../images/Emo140.gif

ודניאל..אני מודה שאלו באמת לא הימים שאני מתגעגעת אליהם ושאיחלתי לג'ואי (יענו עם דוסון) אבל....עכשיו כשאמרתם לי את הסצינה, אני לא חושבת שהיה אפשר למצוא קטע אחר בסדרה שיותר מתאים לשים את השיר המדהים הזה!
ת'אמת אני כבר מ-ת-ה לדעת מה יקרה בסוף הסדרה וכמה שזה לא חשוב מעניין אותי לדעת עם איזה שיר הם יסיימו...לא יודעת מה איתכם

Dawson girl

New member
דניאל, את ממש לא היחידה!!

ואסור לסקול פה בפורום על סיבות כאלו... רק על פספוס פרקים!! אז להרגע
אממממ... אני חושבת בדיוק כמוך! ואם מישהו יעז לסקול אותי בשל כך אני... אתעצבן מאוד.
ואכן, השיר הזה מדהים!! והרגע שהוא הושר בו גם כן מדהים.. אחח.. הריקוד הזה בחתונה היה אחד הרגעים היפים של "דוסון קריק"...! נמש

פפפחחחחחחח../images/Emo6.gif נמש...

אמרתי *נסקלת* סתם בשביל הצחוק וגם בגלל שהרוב פה פשוט אוהבים את ג'ואי עם פייסי.... ואני דווקא את ג'ואי עם דוסון! ואני גם יודעת שאת חושבת כמוני...
דניאל

shira245

New member
דניאל,מצטרפת אליך...../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ואל נמש... דוסון וג'ואי ביחד..
מקסימום ניסקל ביחד..

למעלה