שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם ../images/Emo13.gif

היי:] אני לומדת כבר משהו כמו שנה בגיטרה קלאסית, ועוד לפני חיפשתי חשמלית, ועוד לפני שידעתי מה זה Am פינטזתי וריירתי על המהממת הזאת. אני יודעת שיש הרבה הרבה יותר יפות, אבל גיטרות לבנות עושות לי את זה
עכשיו, למלומדים שבניכם, מבחינת המפרט הטכני, היא טובה? היא שווה את המחיר שלה? תודה
יעל.

../images/Emo121.gifיש שם בס פרטלס 5 מיתרים

שניראה לי שבהזדמנות אני אלך לבדוק אותה...

Mr MAG

New member
אהלן

מבחינת מחיר רוב הסיכויים שיחס המחיר\איכות יהיה סביר, אבל זו גיטרה שלא בטוח שתתאים לכל אחד. קודם כל צריך להבהיר שגיטרה חדשה במחיר של 1500 זה גיטרה ברמה מאוד בסיסית, לא יצא לי לנגן על גיטרות של החברה הזו ואני לא יודע כמה גבוהה איכות הייצור שלהן אבל צריך להתחשב שמבחינת המפרט ובחירת העצים וכו' זה לא יכול להיות מאוד איכותי במחיר הזה. דבר שני יש לי נקודת תורפה גדולה מאוד בגשר, זה גשר מסוג די מעצבן (wraparound tailpiece) שהוא דומה יותר לגשר של אקוסטית, ואי אפשר לכוון בו את האינטונציה, ובגיטרה חשמלית כשמשחקים הרבה יותר עם האקשן ועובי המיתרים זו יכולה להיות מגבלה מעצבנת. אני מאוד לא אוהב את הסוג הזה של גשרים. דבר שני הגיטרה היא רבע נפח, משהו שמשויך יותר לתחום הג'אז והבלוז. היא תהיה קצת יותר שמנה מגיטרה חשמלית רגילה והצליל שלה יהיה מאוד שונה, הן מגיבות פחות טוב לדיסטורשן ובכללי גיטרות נפח זה תחום של גיטרות שקונים רק אם זה ספציפית מה שאת רוצה, את צריכה לנסות ולחשוב על זה. דבר אחרון, דייזי רוק זה חברה שמתמחה בייצור גיטרות לבּנות, בד"כ בסקייל יותר קצר וקטנות יותר כדי להתאים לבעלות ידיים קטנות ולילדות. אם את לא בעלת מידות מאוד מאוד קטנות אז אין שום סיבה שתקחי דווקא גיטרה שלהם. גיטרות בצבע לבן יש בכל מקום ואני בטוח שתוכלי למצוא אחת שתתאים לך. אם זו היא ספציפית מה שאת רוצה והיא נוחה לך ונשמעת לך טוב אז לכי על זה. בכל מקרה צריך להכנס פיזית לחנויות ולנסות כל גיטרה שאת שוקלת לקנותץ

הו, תודה!../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

זה בדיוק מה שרציתי לעשות השבוע, הרי משמע אוזניים הרבה יותר טוב ממראה עיניים במקרה הזה
יש לך איזה גיטרות שאתה ממליץ עליהם בתור גיטרה חשמלית ראשונה, לא יקרה מידי?

למעלה