שאלה לי אליכם!!!! {הי..}

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
שאלה לי אליכם!!!! {הי..}

טוב, לפני הסיפור שלי, אני צריכה להבהיר משהו בשביל הבנת הסיפר. נכון כשאתם עוצמים עיניים ומקרבים יד או משהו לפנים, אבל ממש קרוב, אתם מרגישים אותה? אני כל הזמן רואה צללים כשאני עוצמת עיניים. כל הזמן, דמויות וצלים, שלפעמים לובשים צורת אנוש של ממש. זכור לי מקרה אחד {זה בדרך כלל כשאני שוכבת במיטה בשביל לישון, כי רק אז העיניים שלי עצומות הרבה זמן} ואני כמו תמיד רואה צללים זזים לידי, עוברים על פני וצל אחד שקיבל צורת אנוש של ממש התהלך ליד המיטה שלי, התיישב על ידי, מול הפנים שלי על הרצפה ובפשוט ראיתי בעיניי רוחי איך הוא מסתכל עלי. אני איכשהו מודעת לצללים הללו. והנה סיפורי: אני כבר כמה זמן עוסקת, {לא בדיוק עוסקת, אלא מתאמנת עד שיצליח לי סוף סוף} השלכה אסטרלית. אני תמיד מגיעה למצב, בסופו של דבר, בו רק חלקים מהגוף שלי במישור האסטרלי. אבל מה שקרה לי בפעם האחרונה שעשיתי את זה היה נורא מוזר. אני שכבתי על המיטה שלי בחדר שלי, ועשיתי את כל התהליך כמו שאני תמיד עושה, היד מעקצצת, ואז לאט לאט כל הגוף התחיל לעקצץ, והתחלתי לאט לאט להרגיש שאני שוקעת במטתי, ואז קרה דבר נורא מוזר. דמות התחילה להתגבש מול עיניי {והן היו עצומות} אבל לא כמו תמיד, לא ככל הצללים הדמות הייתה {הצללים פשוט איך שהו יותר שחורים, מהשחור שרואים, כשהעיניים עצומות}, הדמות הזו היה נוצצת. לבנה וזוהרת, כמעט ראיתי קרני אור בוקעים ממנה, והרגשתי את נוכחותה מעלי. התנוחה שלה הייתה, מעין שכיבה, בארך מטר מעלי{למרות שאני לא בטוחה. אני לא חושבת שאפשר באמת לאמוד את המרחק בינינו}. אני ממש נבהלתי, כי לא הבנתי מה קורה, לא נבהלתי ממנה, אלא מהמצב, שלא ידעתי מה הוא. היא פשוט רחפה מעלי ואז היא הרימה את ידה, ונדמה לי שהיה לה מעין מטה, או שזו רק הייתה ידה והיא כיוננה אותו {או את ידה} לכיווני וראיתי מעין {לא יודעת בדיוק איך לתאר זאת} חלקיקים, ניצוצות, אור, אנרגיה, משהו עובר ממנה, מהמטה {אם אכן זה היה זה} אלי. והיא לא בדיוק התמוססה, אבל באותו רגע, בכאילו התעוררתי מקפאון שאחז ביד, פתחתי את עיניי וקמתי. אני לא יודעת איך להסביר את זה, זה מעולם לא קרה לי כשניסתי לבצע השלכה אסטרלית, {חוץ מפעם אחת כשהתחלתי וראיתי פתאום בעיני רוחי יצור מפחיד והחלטתי שלא כדאי עכשיו}, אני לא יודעת עם אכן הדמות הייתה קשורה לעולם האסטרלי, אני פשוט רוצה לדעת מה היא דעתכם, ואם עלי לחשוש ממה שהיא עשתה. {שליחת ה-X אלי {מהעדר ניסוח טוב יותר}}. בכל מקרה, תודה לכולם, וזהו..

למרות

שאני לא מבינה כ"כ בהשלכות אסטרליות, וזה לא בדיוק התחום שלי אני חושבת שעל השאלה הזאת רק את יכולה לענות.. לפי ההרגשה שלך בסיטואציה הזו האם הרגשת שהנוכחות של הישות הזו הייתה חיובית? האם הנוכחות שלה הייתה מאיימת? ואני מתכוונת מעבר להרגשת הבהלה וההפתעה שחשת... אם קשה לך את יכולה אולי להגיע לתשובה הזו בעזרת מדיטציה.. להתרכז בתחושות שלך באותן שניות/דקות (אני לא יודעת כמה זמן זה לקח) ולנסות להבין אותן... אלא אם כן יש דרך ליצור קשר עם הישות הזו וזה כבר ממש לא התחום שלי

האפור

New member
אממ...

אם היא מאיימת או עשתה משהו רע רק את יכולה לקבוע.. כמו שאמרו. אני אף פעם לא התנסתי במשהו כזה אבל יש לי כיוון של מחשבה אליך.. סיפרו לי פעם על הפעם הראשונה שX ראתה את המלאך השומר שלה הוא היה מאוד דומה לתיאור שלך.. ובכלל את כנראה "רגישה" לאנרגיות אסטרליות שמתבטאות אצלך כיצורים שונים. אני אומר שתחפשי חומר על יצורים אסטרליים ותזרמי עם החוויה כי היא נראת לי דיי נדירה. מאיפה את לומדת ליצור השלכה אסטרלית? http://www.meta-religion.com/Paranormale/OBE/astral_beings_and_wildlife.htm אתר ממש טוב לעניין הזה ובכלל תמאי בו הרבה חומר עוזר.. ואל תוותרי גם אם זה ארוך ומתיש עושה רושם שאת בדרך ממש טובה.

Monsieur D

New member
הרבה פעמים

כשיוצאים למישורים אחרים (בעיקר האסטרלי) רואים יצורים אלא או אחרים, הם פשוט שורצים בהם, ולרוב הם לא מזיקים. המישור האסטרלי מותאם לאנרגיות הירח, שעקיפין מותאם לרגשות. יכול להיות שזה רגש או יצר מודחק שלך ששיחררת במודע או לא במודע. לא נראה שקרה לך נזק או דבר חריג מדי, ואת יכולה להרגע. אם את עדיין פוחדת, את יכולה לנסות את תרגיל הLBRP שמיועד לפתור גם דברים כאלה. בהצלחה.

Lao

New member
אתה יכול בבקשה לעזור לי?

אתה יוצר השלכה אסטראלית? אני די תקועה בשלב שאני לא יכולה לעבור אותו. המצב שהגעתי הכי רחוק, היה כשמשום מה העיניים שלי נפתחו מעצמן. ראיתי את החדר שלי מתוך גופי, ולא פתחתי את עיניי, הן נפתחו לבד. {וזה שאני משליכה רק חלק ממני. חחח. זה בטח נראה מוזר בעולם האסטראלי. חתיכת יד או משהו. למרות שאני לא יודעת אם ככה זה באמת יראה.. } יש לך אולי עוד קישורים לאתרים שיכולים לעזור לי? תודה.

Lao

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

{אני ישר עונה על כל התגובות}. אני לא ממש חשבתי לעשות מדיטציה בקשר לזה, וזה דווקא יכול אולי לעזור. התעמקתי עכשיו בזה ואני לא חושבת שהישות הייתה רעה. להפך, ואני חושבת שאני הייתי ישר "מתנערת" אם היישות הייתה רעה. אני קראתי במעמר על ניסיון של מישהו כשהוא עשה השלכה אסטרלית וככה אני התחלתי. ותודה רבה על כל התגובות!!
נ.ב חחח.... אני ממש ניסתי להיזכר באותן דקות, ונדמה לי שהיה לדמות משהו כמו שער ארוך. לא יודעת איך הגעתי לזה, אבל האופן שבו ה'שיער' התנענע. בכלל, זה היה כאילו יש רוח, אבל בהילוך איטי. תודה בכל אופן!!

Lao

New member
חשבתי על משהו!!!

{אני בכיוון המחשבה כמו שהאפור {נדמה לי, אם טעיתי בשם, סורי} הציע, שראיתי את המלאך השומר שלי.} אני קוראת בקלפים, ואחת הסברות לקריאה בקלפים היא, שאתה בעצם מנהל שיחה עם המלאך השומר שלך! {המלאך כאילו יודע את כל העתידות שלך וכל מה שיכול לקרות, והקלפים כאילו מתרגמים את מה שהמלאך עונה לך.} אני אפתח לי בקלפים עוד מעט. אבל אני עדיין "פתוחה" להצעות אחרות, מה זה היה יכול להיות, כי זה נורא מעניין אותי מה יכול היה לבקר אותי. אז אם יש לכם סברות, תודה....

silverhawk

New member
למען האמת, לכל מה שתיארת כאן יש הסב

ר פשוט... מה שקרה לך נקרא ווילד (WILD) שביצעת ללא כוונה. אני אסביר. כאשר האדם ישן הוא נכנס למצב של שיתוק שינה שבו הגוף למעשה נרדם (זהו מנגנון הגנה טבעי של הגוף שנועד למנוע תזוזות הנגרמות ע"י המוח מתוך שינה). תהליך זה מתבצע בצורה אוטמטית לאחר שהאדם נרדם. בשיטת הווילד (שמיועדת ליצירת חלומות צלולים), האדם שומר על מודעותו במהלך התהליך הזה. עקב כך, נוצרות הרבה תופעות לוואי כגון: שמיעת קולות, ראיית דמויות, תחושות שאנשים נוגעים בך ועוד. כל הדברים הללו נוצרים ע"י המוח. אגב, במידה והיית נשארת ללא תזוזה עוד זמן מה, כנראה שהיית נכנסת לחלום צלול. מקווה שעזרתי

למעלה