שאלה לי אליכם אנשים...

soundsf

New member
שאלה לי אליכם אנשים...

אז ככה, אני הייתי מיועד לקצונה בקשר עשיתי טירונות 03 בביסל"ש (שריון), ויצאתי מהמסלול הזה, חתמתי ויתור. ואחרי הטירונות הגעתי למז"י, שם לא היו לי הרבה אופציות, והגעתי בסופו של דבר לקורס חובשים... אני בקורס כבר איזה כמה איזה 5 שבועות, אבל האמתי שאני לא ממש רוצה להיות חובש ועל כמה וכמה לא חובש בשריון! בלי שום קשר יש לי בעיות רפואיות עוד מהטירונות, והולכים להוריד לי את הפרופיל ל-64 כנראה, אם לא 45... בכל אופן כנראה שאם אני מוריד את הפרופיל אז או שמעיפים אותי מהקורס או שאני יכול להשאר כחריג קורס (עם 64). אם אני יצא מהקורס רציתי לדעת אם אני חוזר למז"י או לבקו"ם, ואם אני יגיע למז"י יתחשבו בי ויתנו לי איזה כמה בחירות או שיזרקו אותי בחימוש!? ובכלל אם יש לי סיכוי ליפול טוב, בין אם עם 64 או 45... או שבכלל עדיף לי להשאר בקורס? רציתי לדעת אם יש איזה סיכוי להגיע לאיזה משהו בתחום המחשבים (מפעיל מערכות וכאלה), או שלא. תודה מראש...

asi_blond

New member
מז"י זה חרא

בתור אחד שקשור לפיקוד מז"י אני יכול להגיד לך בוודאות שברגע שאתה שייך למז"י אי אפשר לצאת מזה. לפי דעתי תשלים את קורס חובשות כי זה אחלה קורס ובכלל לחיים ומקסימום תוריד פרופיל. בקשר למחשבים קשה לי להאמין שתקבל משהו אבל תמיד הכול יכול לקרות אז בהצלחה

ori_t

New member
אני הייתי במז"י!

אתה תוכל לצאת כמו גדול למחשבים..... אני יצאתי דרך מזי לבסמ"ח לקורס מחשבים.....

soundsf

New member
וואלה, איך בדיוק...

איפה שירתת שהיית שייך למז"י ?! ואיך בדיוק יצאת, אמרת לקצין מיון, וככה הוא נתן לך... למה ממה שאני שמעתי, שבד"כ הם לא להוציא חברה לקורסים בביסמ"ח וכאלה... אם יש לך אי.סי קיוש, דבר איתי... (uin: 105609154)

למעלה