שאלה לי אלייכם

begone

New member
לא 600000

לדברי כוחות המשטרה שהיו באירוע, נספרו בדיוק 592,515 בדואים עבריים שהגיעו להר סיני, ראו את משה ממלמל כמה דברים על דיברות, ואז הם שתו ואכלו קצת והלכו הביתה. אוקיי. איפה אלוהים בסיפור הזה? יש לנו עם, יש לנו משה, אפילו יש לנו דיברות מנופצות (נגיד), אבל איפה אלוהים? אם לא היתה אפילו הופעה חד-פעמית, האם ייתכן שהוא פרש מעסקי הבידור? אני מחכה לקאמבק של אלוהים.

The_Mighty_Perr

New member
תגובה

בס"ד 1. הנצרות היא עיוות והעתקה של היהדות. 2. האסילאם גם מועתק מהיהדות, אבל רק באופן עקרוני(מונותאיזם, שכר ועונש, עולם הבא, וכו´...), אבל רוב האנשים שונים(מלבד אברהם) וישמעאל). 3. הבוזהיזם אינו דת, אז תשחק אותה מבין, כי אני יכול ללמד אותך כמה דברים בנושא. הבוזהיזם הוא אמונה, דרך חיים, אבל לא דת. בודהה היא נסיך או משהוא בסגנון שגילה את עצמו ואת הרוחניות שלו, כו´... בלה בלה בלה. 4. בנוגע להאם יש אל או אין... אני לא יכול לעזור לך. או שאתה מאמין, או שלא. בברכה...

notafish

New member
מזכיר לי ציטוט../images/Emo19.gif

"כולנו אתיאיסטים ביחס לרוב האלים שהאנושות אי פעם האמינה בהם. כמה מאיתנו פשוט ממשיכים עם זה אל אחד הלאה." (מקור: ריצ´ארד דאוקינס, פרופסור באוקספורד, מחבר הספר "הגן האנוכי", "השען העיוור" ועוד. ציטוטים נוספים ניתן למצוא כאן)

למעלה