M MicMik New member 13/2/03 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הייתי חייב
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הייתי חייב
פ פרופסור מקס New member 13/2/03 #28 שאלה לגבי מוזיאון הילדים../images/Emo18.gif במוזיאון לאומנות מודרנית מציגים... אומנות מודרנית! במוזיאון למכוניות יש מכוניות... במוזיאון החלל מראים חלליות... טוב הבנתם. עכשיו השאלה היא, מה בדיוק האטרקציה של מוזיאון הילדים? זאטוטים בתוך ויטרינות?
שאלה לגבי מוזיאון הילדים../images/Emo18.gif במוזיאון לאומנות מודרנית מציגים... אומנות מודרנית! במוזיאון למכוניות יש מכוניות... במוזיאון החלל מראים חלליות... טוב הבנתם. עכשיו השאלה היא, מה בדיוק האטרקציה של מוזיאון הילדים? זאטוטים בתוך ויטרינות?
R roy269 New member 13/2/03 #6 הכי כיף יהיה לו וגם לכם אם תשאירו אותו אצל המשפחה ואל תאמינו למי שיספר לכם שהחוויה תעשיר אותו אני לא זוכר כלום מגיל שנה וחצי וגם אתם לא
הכי כיף יהיה לו וגם לכם אם תשאירו אותו אצל המשפחה ואל תאמינו למי שיספר לכם שהחוויה תעשיר אותו אני לא זוכר כלום מגיל שנה וחצי וגם אתם לא
G gmgy New member 13/2/03 #8 Natural History Museum ברחוב 79 וסנטרל פרק ווסט. החנות של טויס אר אס ב-44 וברודווי.