מיסטר רוי היקר
יכול להיות שיהיו תשובות שתגיב אליהן בחיוב מהתשובה הבאה אבל זה יקרה בגלל שאתה מחפש הצדקות למשהו שאתה רוצה להאמין בו מבפנים, והדגש העצום הוא על הרוצה להאמין, לבין המאמין. המאמין האמיתי הוא יותר קרוב ליודע, במצב כזה כשאתה יודע משהו אתה מפסיק להתעסק איתו כי הוא מפסיק לסקרן את המיינד שלך (בעברית פשוטה שכל) או מצב קרוב שבו אתה יודע חלק ניכר מהתשובה ואתה מחפש השלמה. המצב שנמצא פה הוא אחר, אתה מעוניין לטפח את הלרצות להאמין משהו שאני עשיתי ארבע שנים מהחיים שלי, והתוצאות לא היו מפתיעות. ברמת העיקרון מושבת הנשמה שלך מחוברת ליהדות, קריאה בתהילים יוצרת תהודה אנרגטית שאמורה להשתחרר בעולמות העליונים של הנשמה שיוצרים איתך קשר דרך התת מודע, בפועל לישות שאתה מתפלל אליה "יהוה" אין שום עניין בחיים שלך, ואת המניע הסמוי לפניה שלך אל הדת תצטרף לגלות לבד, או למות טיפש. אני לא יפה נפש, שמנפח לך תאוריות של אור ואהבה כי אם תיסתכל מסביב לא תמצא את האוטופיות האלה בפועל מה גם שמניע אותך באופן סמוי, בשאלה. השאלה שלך היא, בעצם מתחת לכל מה שניסחת היא לאמיתו של דבר "האם אלוהים יקשיב לי? האם יש לי ערך בעיניו? האם יש לי יכולת נסתרת, והאם אני נבדל במיוחדותי משאר האנשים?" אלה השאלות האמיתיות שעומדות מאחורי השאלה שלך ואתה יכול להכחיש כמה שאתה רוצה, זאת האמת. עכשיו אתה מוזמן לשנאות אותי על שניפצתי לך בועה יפה ומהממת של אשליות תודה גם לך על הקריאה יום טוב