שאלה ליאיר הדרקון האמיתי

שרון 85

New member
שאלה ליאיר הדרקון האמיתי

היי יאיר, זה קצת לא קשור לפורום הזה, אבל ראיתי בהודעה ישנה מאוד בפורום ראיית חשבון שהיית במיונים בקוסט.. רציתי לשאול אם את זוכר מה התהליך ומה עושים שם, כי גם אני זומנתי למרכז הערכה ואני קצת לחוצה.. תודה רבה מראש אם תוכל לעזור..

תמורת תשלום סמלי אני מוכן לעזור לך... רק אל

תהיי לחוצה :) יש דינמיקה קבוצתית שנותנים לכם שם כל מיני משימות לבצע, אתם מתחלקים לשתי קבוצות והם רוצים לראות איך את מתפקדת בצוות ואיך מננהלות קבלת ההחלטות שלך, האם את מנהיגה, האם את אגרסיבית מדיי, האם את שקטה מדיי וכו', בנוסף מחפשים תבונה ויצירתיות.... עצה שלי תהיי עצמך, אל תנסי לבלוט יותר מדיי, ואל תהיי שקטה מדיי, בנוסף יש מבחן באנגלית שם וזהו שיהיה בהצלחה...

שרון 85

New member
תודה רבה יניב..עוד 2 שאלות אם אפשר..

ממה בנוי המבחן באנגלית? (אם כדאי לעבור על משהו לפני..) והאם יש גם משחקי תפקידים (סימולציות)? אשמח לכל טיפ אפשרי..אני אשתדל לא להיות לחוצה :) תודה רבה

הי שרון ...

לא יעזור לך ללמוד לפני זה אנגלית , צריך לכתוב איזשהוא מכתב באנגלית בתור רואת חשבון לגבי נושא מסוים, יש עוד קטע עם כמה שאלות... בעיקרון אם הם רוצים אותך והאנגלית שלך לא משהו, אז זה לא מה שימנע ממך להגיע לשם, הם פשוט יגידו לך לשפר את האנגלית שלך במהלך השנתיים הבאות ויש משחק תפקידים למיטב זכרוני שאת שותפה ואת מתנהלת מול הסטאז'ר ולהיפך.... וואו לא האמנתי שאני אזכור את כל זה, באמצע שאני כותב לך נזכרתי... שיהיה בהצלחה, וגם אם לא הלך יש עוד משרדים גדולים מצויניים :)

למעלה