שאלה לטליה

שאלה לטליה

מאוד נדלקתי על התשובות שלך בפורום אסטרולוגיה, ואז שאלתי עליך שם, ושבי ענה לי שאת מנהלת פורום רוחניות. מודה שבעבר לא יצא לי להכנס לפורום זה, אך מאז שהוא כתב לי זאת הצצתי ונתפשתי. בכל אופן אני דווקא רוצה לשאול אותך שאלה באסטרולוגיה כי אהבתי את סגנון הניתוח שלך. בדקתי את ההתאמה שלי ושל בן זוגי במפות בהקשר ראש וזנב דרקון, ומצאתי צמידות בין הראש דרקון שלי לשמש שלו, וצמידות בין הזנב דרקון שלי לירח שלו, ויש במפותינו גם צמידות בין שבתאי שלו לשמש שלי. איך את מפרשת נתונים אלה בקשר לזוגיות שלנו? מייחלת לתשובתך

feyDo

New member
שבי?? שבתאי בנסיגה???????

הוא עוד בכלל בפורום אסטרולוגיה??? הוא לא לגמרי באתר שלו הפרטי??????????? ואוווווווו

Tal_Ya_Tal

New member
היי בוקר רענן../images/Emo42.gif זה בהחלט נראה

כמו קשר קארמתי. בטווחים של צמידויות לראש/זנב, לוקחים עד טווח של 1.5 מע´ +-. אז אני מקווה שזהו הטווח של הצמידות. אבל בכל מקרה, גם אם לא, והשמש שלו מצויה באותו סימן של ראש הדרקון שלך זאת אומרת שהוא ´עוזר לך לעשות´ את ה"שיעור" המרכזי שבאת לעשות כאן, דרך זכרון של חיי משפחה משותפים בעבר, אולי כהורה וילד. מה שדורש ממך כיום, לקחת יותר אחריות, או עול עליו. בכל מקרה, יש צורך לדעת באילו בתים ובאילו סימנים יושבים ראשי הדרקון במפתך. ו..האם זאת אומרת שיש לו שמש/ירח מולות?!? האם את יודעת מה זה אומר על אישיותו ואיך את משתלבת לתוך מערכת היחסים הפנימית שלו כמסייעת או בעקיפין ´עוזרת´ לו ללמוד את השיעור שלו?!?! בעקרון, שמש במולה לירח, מעידה שקיימת התנגשות בין שני חלקי האישיות. התחושה היא שישנם שני חלקים לאישיות, שכל אחד מהם הוא בעל רצונות שונים ומנוגדים. כך שקיים קושי לשתף פעולה ביניהם. כתוצאה מכך, ישנו חוסר שקט נפשי, תחושת שינוי מתמדת ושינויי התנהגות וכיוון. ההתנסות היא דרך מערכות יחסים עם אחרים, תוך כדי ידידות, סכסוכים ויחסים אינטימיים. ישנה נטייה לשאול את בת הזוג לדעתה על התנהגות ואופן חשיבה והתחקות על אופן חשיבתה והשקפתה תוך כדי התקדמות ברוח זו. ישנה נטייה להתעלם מתגובות רגשיות, בשל הרצון לדעת את האמת האובייקטיבית הקיימת באופן בלתי תלוי ועל כן התגובות הרגשיות מצטיירות כפחות חשובות בשל חוסר האובייקטיביות שלהן. הפתרון הוא לקבל את שני צידי האישיות ולהניח לשניהם להתבטא. את מדגישה לו את הקוטביות שבאופיו, ´עוזרת´ לו להתקבע עוד יותר בהרגליו הישנים. הוא מצדו, עשוי להוות נטל עלייך, או להעניק לך תחושה של מוגבלות או מגבלות, הכרוכות במתן ביטוי, או בסיפוק שאיפותייך האישיות. יחד עם זאת, סביר להניח, שכרגע, המשיכה ביניכם גדולה מאד, כי ישנו איזשהו ´חוזה´ שחתמתם יחד, לפני שהגעתם לכאן, לעזור נשמה אחת לרעותה לצמוח. זה שכיח למצוא את סטורן מעורב במפות של בני זוג, עם אחת השמשות. זה מעיד על אחריות, נאמנות ונכונות למחויבות בקשר ארוך טווח. (אך לא בהכרח פשוט) L&L TALYA

לטליה, קודם כל תודה, שנית תשובתך

היתה מדויקת, מפורטת, ושפכה לי אור גם על נתינת תשומת לב כיצד אני משתלבת דרך הצמידות הזו בהיבטים שלו שמתמזגים איתה. כדאי מאוד שכל משתתפי הפורום ידעו שמעבר להיותך מדריכה ויועצת רוחנית יש לך את היכולת המופלאה לתרגם ולנתח את התורות האיזוטוריות והנסתר,לתרגום רוחני, שמקדם ושמשלב בתוכו את הצעדים שהנשמה שלנו בחרה לנוע בה בגלגול זה יחד עם הכוחות והחולשות שמלווים אותה. מה שהרבה אסטרולוגים, נומרולוגים ודומיהם מתעלמים ממנו, או מכחישים שיש המשכיות ועולמות מעבר לעולם הארצי שלנו, ומנתחים את הנתונים בצורה יבשה וללא כיוונים שיוכלו לעזור לאנשים לפחות לראות את הדברים ביותר פתיחות. (וניסיתי להשמע כמה שפחות ביקורתית) בכל אופן- מקווה שהפורום שלך יתפתח לעוד כיוונים יפים שאת מאוד טובה בהם. (בתקווה שזה לא יגרום לך להרבה יותר עבודה, שאולי אין לך זמן בשבילה) ותמשיכי כך!!! אחלה פורום

Tal_Ya_Tal

New member
תודה../images/Emo42.gifבוקר רענן../images/Emo9.gif

כל אחד רואה את הדברים מנקודת ראות שבו הוא מצוי על פני הדרך שלו וכמובן שאי אפשר לשפוט אף אחד. כי כל אחד מספק צרכים של מישהו, שמבין את הדברים מרמתו הוא. לא כולם מקבלים את תפישתי. יש אנשים שזה נשמע להם ממש קשקוש (בינהם גם כאלה המקרובים אלי)
L&L TALYA

למעלה