שאלה לטליה

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך
היי

היי cat !!! אני לא טליה אך מאחר שפתחת גם איתי את אותו נושא ארשה לעצמי להגיב. אין הבדל בין כיפוף כפיות או מזלגות אם לזה התכוונת לבין קסם. גוף האדם מוגבל בחמשת חושיו. לכן אנחנו לא בדיוק רואים כמו בעלי חיים אחרים אלא מוגבלים בחוש זה. כמו ששאר החושים שלנו מוגבלים במידה זו או אחרת. זאת אומרת שאם אני לא רואה מספיק מהר את פעולותייך זו אחיזת עיניים וזה מהות הקסם: מן טריק לעיין. מצד שני ישנם אנשים שנחנו בקוחות קינסטטים ומסוגלים בעזרת כח המחשבה שלהם לגרום למוצק מסוג כסף נחושת ברזל להתרכך(גליי חם) ואז להתכופף. ראי את ההבדל בין אורי גלר לבין הקוסם דיויד קופרפילד. זה ההבדל בין כיפוף לקסם. אני חושבת שלדעתי פתחת את המסע לאל כימיה. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

Tal_Ya_Tal

New member
אם הבינותי נכון, קאת`י B-)

אם הבינותי נכון את כוונתך, קאת`י, אז כשאת מתכוונת על קסם את מדברת בעצם על תיאום, סנכרון, ``צירוף מקרים``, נס. וכשאת מדברת על כיפוף את בעצם מדברת על כישוף? מה שנקרא MAGIC או SPELL ?! ובכן, אם לזאת התכוונת, אז שניהם בעצם מדברים על תופעות טבעיות, שאין להם הסבר הגיוני. אלא שקסם, או נס זוהי תופעה טבעית המתרחשת, שלא על פי חוקי הטבע המוכרים לנו. זוהי תוצאה של תקשורת בדפוס הנרחב יותר. זאת תוצאה, של תיאום או סנכרון בין שכל אחד למשנהו, או ליותר מאחד. כשהוא מתרחש, זה מבטא, שינוי בדרך החשיבה שלנו. הוא משחרר את כוחה של החשיבה, לפעול למען ריפוי ותיקון התפיסה שלנו. ואילו כיפוף, או עיקול, או כישוף, זוהי התרחשות מופלאה לכאורה, שהיא למעשה, התממשות טבעית של החוקים של המודעות הגבוהה. זוהי מניפולציה בשדה התהודה אשר בו כל ההתגלמויות קשורות ביניהן. זוהי האומנות לחוש ולעצב את הכוחות הסמויים, הזורמים ביקום. אומנות זאת, נובעת מרמת מודעות עמוקה יותר, שהיא מעבר להגיון הפשוט. אם לא לזאת התכוונת, אשמח אם תבהירי את כוונתך. B-) L&L TALYA

CAT4

New member
ניארה כי אנחנו מדברים על אותו תדר

פגעת בול בשאלה שלי תודה מקרב לב יוסי

למעלה