תקשור, תקשוב
את צודקת בהחלט. אני הבעתי דעה על תקשורים כבר פעמים רבות. ואמרתי שכל אחד מאתנו מתקשר ברמה זו או אחרת. נוסף על כך, בשל ההתפתחות הרוחנית בעולם, חלה קפיצת דרך של התודעה הקולקטיבית ועל כן היכולות המנטליות שיש לבני אדם כיום, אינן אלו שהיו אפילו לפני עשר שנים. לדוגמה, אני עובדת עם אנשים על שחזור גלגולים. הטכניקה המקורית של השחזור, הייתה מסורבלת מאד. אך כיום, אין צורך בהרבה מאמץ, על מנת להכניס כל אדם למצב מדיטטיבי בו הוא יוכל להזכר בתקופות חיים אחרות שלו. כלומר, שהיום, יש יותר נגישות לתקשור ולמידע, שהוא זמין לכולם. כל המידע ביקום, מצוי ברובד מסוים, שנקרא רשומות האקאשי. וכל אחד יכול להתחבר למידע הזה. א ב ל.... יש חוק קוסמי שנקרא `דומה מושך את הדומה`. כלומר, אנו בנויים על תדרים. התדרים עובדים על פי תנודות. התנודות הן בהתאם למצב הרגשי-מנטלי שלנו. אם יש לנו את היכולת להתחבר למידע הקוסמי, אנו נתחבר למידע, המתאים לתדרי התנודה שלנו. זה פועל בדיוק כמו תחנת רדיו, או ערוץ בטלוויזיה. כל ערוץ, מכוון על תדר אחר וכאשר את מדליקה את המקלט ומכוונת אותו על ערוץ מסויים, את תקלטי תכנית מסוימת. אם תעבירי תחנה לערוץ אחר, תקלטי משהו אחר. כך גם אצל המתקשרים למיניהם. כל מתקשר הוא מעין תחנת קליטה, שקולטת מסרים, התואמים את תדרי התנודה שלו. עד כאן, אין שום בעיה, כי אם `דומה מושך דומה`, את ממילא תגיעי אל המתקשר ש`מתאים לך`. כלומר לרמת תדרי התנודה בה את נמצאת. א ב ל.... אם זוהי רמת תדרי התנודה שבה את מצוייה, למה שלא תנסי לתקשר לעצמך בעצמך?!?!?! ושנית, צריך לקחת בחשבון, שכל דבר שמתקשר מקבל, עובר דרך המסננת האישית של ההבנות שלו. כך ששום דבר שמתקבל, אינו מוחלט!!! הדברים עוברים אינטרפרטציה, על פי הבנתו, אמונתו או ראות עיניו של המתקשר. גם אם הוא מאמין לחלוטין וללא כל עוררין במה שעובר דרכו, זה עדיין עובר דרכו ואיננו אמת מוחלטת. המצב שונה, אצל טרנס-מדיום. כי הוא נכנס לטרנס ומנוע מלהיות מעורב במה שמגיע. אך לכך ישנן השלכות בריאותיות חמורות. כך שזה דבר מסוכן ביותר. אני הכרתי בחיי שני טרנס-מדיומים. היכרות קרובה. האחד היה חולה מאד ולך לעולמו בגיל 46 ואילו השניה, שהיא בת למעלה משבעים כיום, נכנסת לטרנס רק במידה שנמצאים אתה אחד מתוך שלושת האנשים היחידים בעולם שיודעים איך `להחזיר אותה משם`. (הם הונחו על ידי הישות המתקשרת דרכה). אי לכך, אני סבורה, שאין טעם ללכת למתקשר ולקבוע שעל פיו ישק דבר. תחשבי גם, איזו אחריות קארמתית, לוקח המתקשר הזה על עצמו, כאשר הוא מנתב אדם זה או אחר בחייו ולעתים `מונע ממנו` לחוות את ההתנסויות שהיה עליו לחוות. את `השיעורים` שהיה עליו ללמוד. אבל אותה אחריות עצמה לוקח על עצמו אסטרולוג או נומרולוג או כל שאר `עובדי המערכות`, אם הוא מיעץ לאדם ללכת בדרך מסוימת. כאסטרולוגית, אני מאד נזהרת מלכוון את האדם שבא ליעוץ לדרך מסוימת. אלא מסבירה לו מהן האפשרויות. איזה סוג של אנרגיה יהיה זמין עתה ובאילו תחומים.אנשים בדרך כלל רוצים שמישהו יפתור להם את הדילמה. אך במקום זאת, אני מראה איזו אמונה או תפישה יצרה את הדילמה ומהן האפשרויות הגלומות, אם הוא הולך לכאן, או אם הוא הולך לשם. הבחירה היא ת מ י ד של האדם עצמו. עכשיו אם נחזור לתקשור, אינני שוללת אותו. אך אני בהחלט שוללת הליכה אל מתקשרים על מנת לקבל יעוץ. (ודרך אגב, מרבית `עובדי המערכות` ניחנו גם ביכולת תקשור והם עושים זאת לעתים תוך כדי מתן יעוץ. אלא, שכאן, ישנה לקיחת אחריות של האיצטגנין על מה שהוא אומר ואין הוא מציג זאת כאילו `מישהו אמר לו` ומסיר מעצמו אחריות. אם אתה מביא מילים בשם ישות כמו `המלאך מיכאל` לדוגמה, (למה נתתי אותו כדוגמה. כי לעתים אני `מדברת אתו`) אזי האדם רואה זאת כ`תורה מסיני` ופועל על פי כך מתוך אמונה עיוורת שזה מה שעליו לעשות. ובכל זאת, תקשור?!?! כפי שאמרתי בהתחלה, כל אחד יכול לתקשר וכל אחד יכול לפתח את זה. כדאי לפתח את זה לתועלת אישית. היכולת לנטרל את העצמי הרגשי-מנטלי ולקבל מסר אובייקטיבי לחלוטין כיצד לפעול בסיטואציה זאת או אחרת, אפשרית על ידי כל אחד מאתנו, ל ע צ מ ו בלבד!!!! כלומר, ללמוד להקשיב פנימה. לידע הלב שלנו. או למורה הפנימי שלנו. וזאת כל התורה על רגל אחת. וכדי לשמוע את הדבר הנכון, צריך ללמוד לנטרל את כל הרעשים החיצוניים ואת כל הרעשים של המחשבות שמזמזמות במוחנו כל הזמן ואת כל הרגשות העולים על גדותיהם כל הזמן. בקיצור מ ד י ט צ י ה !!!!!!!! זוהי הדרך. זהו התהליך L&L TALYA