שאלה לטליה טל

אלי כולנו היינו מלאכים

אנחנו נפלנו למישור החומרי והמישור המקורי שלנו הוא לא כאן ולכן חיים לא בהרמוניה אם הסביבה והטבע מאחר ואנו לא בעלי חיים אשר חיות בהרמוניה ושייכות למישור החומרי ואנו כרגע גם לא במודעות המלאכית שלנו ולכן אנו נפרדים ולא בהרמוניה אם הסביבה ברגע שתגיעי להארה את תוכלי לעזוב מישור זה או לחזור בכדי ללמד אחרים כיצד להגיע להארה אור ואהבה מקווה שעזרתי קצת אמיר

Tal_Ya_Tal

New member
בהתחלה כולנו היינו...קריסטל../images/Emo8.gif

בעקרון האבולוציה מתחילה ממלכת המינרלים, אל ממלכת הצמחים, אל ממלכת בעלי החיים אל ממלכת האדם. ואף אחד מאתנו לא פסח על שום ממלכה.
L&L TALYA

אלדר

New member
אבל הפשרי??.....

כאילו לעבור על חיה מסויימת או סוג אדם?? או על מינרל מסויים?? תמיד עוברים בכל ממלכה.. אבל לא תמיד בכל מה שהיא מכילה.......(?)

Tal_Ya_Tal

New member
הכוונה הייתה מישהו שעובד ´כמו חמור´

בעקרון, אנחנו לא ´מתגלגלים´ כבעלי חיים. אלא אם כן אנו מבקשים זאת לשם מנוחה וכו´ (אגב, ישנה טענה, שחלק מאנשי הטלר התגלגלו בחיים הללו, לסלע!!!) אין לי שום דרך לבדוק אם השמועה הזאת נכונה או לאו.
L&L TALYA

ELY

New member
בטח היטלר התגלגל לעפר...

טליה שמתי לב שאת רוחנית... וכך גם מרבית אנשי הפורום בעצם... זה אומר שעברנו גם הרבה גלגולים של בני אדם כביכול עד שהתגלגלנו לעכשיו אני מבינה, (לרוחנות) ובסוף מתגלגלים ל"הארה"? כאלו.. כל נשמה מיועדת ללכת ל"הארה"... אני מבינה נכון? קראתי על זה.. לא זוכרת כל כך..

אלדר

New member
את מבינה נכון...עד כמה שאני יודע...

כמובן... אז ככה שאם מישהו מתגלגל לאבן.. אז אני רוצה למות עכשיו אולי אני יתגלגל לקריסטל? ויתחיל הכל מחדש? אם נשמות אחרות?? זה יכול לקרות טליה? אפשר לבקש מהנשמה שלי את זה?? אני פשוט מיואש כבר מחיי אלו... אני רוצה הכל מחדש ולא את הגלגול הזה אלה את כל הגלגולים או את השלוש האחרונים בלי הנשמה של אותה אחת שאני סובל מימנה.. ככה טליה האם זה אפשרי???? אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

ELY

New member
ו...

זנב הדרקון - בית 4 מזל דלי ראש דרקון - בית 10 מזל אריה וראש הדרקון מסומן כמו ווקמן כזה קטן במפה, אם אני לא טועה ואנחנו בוחרים אם נגיד להיות "כלב או חתול"? או שאלוהים בוחר לנו מי נהיה? תודה טליה תודה רבה
ולך אלדר - גם אני עוברת חיים של זבל, אבל אני מנסה, לפחות מנסה להשתקם ולבנות את עצמי מחדש ככה כשאני מנסה לפתור את הבעיות והסיבוכים אני מרגישה כאלו "נולדתי מחדש" ויודעת המון דברים על הבעיות שלי, פתרונות והכל על עצמי - וזה נותן לי ביטחון ואושר נסה גם אתה... בחיים צריך להיות מאושרים בעצם, זה התכלית של כל אחד, לא לסבול מקווה שתצליח שלך ELY

אלדר

New member
שמעתי את זה כבר מאה מתיים אלף פעם??

אז מה אני יכול לעשות?? אני לא מסוגל לפתור משהו כמו שיש לי! אי אפשר לפתור... זה משהו שאני נלכדתי בו...ממש כמו זבוב ברשת עכביש נתושה...(שיט אסור לי לכתוב את זה כאילו את המילה הזו שיש בה נת בהתלחה) אז ככה שאני לא יכול לצאת מיזה כי זה לא בשליטתי ומי שיכול לפתור את הכל אני חושב שעוד כואס עלי מאוד!! אני לא יודע מה איתך...אבל איתי זה כבר עבוד....לא שווה לנסות יותר לצאת מזה... שלך tksr

אלדר

New member
אלוהים לא בוחר כלום....

הרי הוא רק ישות או אור כמו שאומרים ´הוא´ משאיר לנו חופש בחירה כאילו לנשמה שלנו... שלך tksr

למעלה