שאלה לטליה טל

אופ..ס נפלה טעות... הראש בתאומים

והזנב בקשת.. לא להיפך.. אז מה זה אומר? שבחיים הקודמים "התפלספתי", ועכשיו אני צריך לשבת ולהירגע.. ולרכוש ידע שטחי

ELY

New member
החיים הם לא פיקניק ../images/Emo13.gif

אולי אצלך כן פיקניק, הרי אתה כזה! בגלל זה שאלתי אם זה אפשרי... למה דווקא החיים שלי לא קלים????

אלדר

New member
אלי החיים שלך הם לא היחידים שלט קלי

ם גם אני חיי ממש על תקווה (אולי את לא) אבל בלי סיכוי לתקווה ממש נדיף אני כבר לא הייתי פה אז איזה חים הם אלה??? אור ואהבה אלי... שלך tksr

ELY

New member
גם אני לפעמים חושבת

שאין לי שום סיכוי שככה אני וככה אשאר (בלי מטרות בלי כלום) ככה אני, יותר מידי טובה שמקדישה את הזמן לחברה אור ואהבה גם לך ELY

אלדר

New member
אלי טוב מאוד תמשיכי כך.....

ושכולם יעשו את אותו הדבר.. זה חשוב... אור ואהבה אלי... שלך tksr

אלדר

New member
לר כל כך נכון שבי...

כי אחרי הכל לא ראיתי שאתה לומד אסטרולוגיה כבר 4 שנים כי זה ידע שטחי.. וזה עוזר להרבה! אז תחשוב האם זה ידע שטחי או לא???? וקשת לא תמיד פילוסוף! שתבין הוא יותר נוטה לזה אבל לא תמיד... אם היה לך משהו שמבטל לזה את רוב ההשפעה??? אז מה? נו גאון איך הגעת לזה??? וזה בצחוק שבי... אוהב אותך ולא טוב שאין לך אי סי... אור ואהבה אחיקם... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
לא, לגמרי לא ../images/Emo9.gif

אם זה הפוך, משמע שבחיים קודמים, אכן למדת הרבה דברים רוחניים והתבוננת על החיים מפקספקטיבה מספיק נרחבת על מנת לא ´ללכלך´ את הידיים ב´עבודה קשה´. עשית הבנות יפות, שמשרתות אותך גם כיום. ועל כן היום, אתה אמור ליישם את אשר למדת בחיי היומיום וללמד גם את האחרים לעשות כן.
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
לא, לגמרי לא ../images/Emo9.gif

אם זה הפוך, משמע שבחיים קודמים, אכן למדת הרבה דברים רוחניים והתבוננת על החיים מפקספקטיבה מספיק נרחבת על מנת לא ´ללכלך´ את הידיים ב´עבודה קשה´. עשית הבנות יפות, שמשרתות אותך גם כיום. ועל כן היום, אתה אמור ליישם את אשר למדת בחיי היומיום וללמד גם את האחרים לעשות כן.
L&L TALYA

אלדר

New member
את זה הוא כבר עושה....

הוא כבר עוזר לאחרים ללמוד מהידע שלו... tksr

Tal_Ya_Tal

New member
היי סיסטה ../images/Emo11.gif מסוכן מידיי ../images/Emo31.gif

שתי השיטות אפשריות בהחלט. אך שוב, ל-א מ-ו-מ-ל-ץ לעשותן ל-ב-ד!!!! כי איך תחזרי אחר כך בחזרה?!?! ואם תחווי משהו טראומטי, איך תתמודדי עם כך? בשתי הטכניקות הללו אפשר להשתמש, כאשר נמצאים בפיקוח של אדם שמבין בדברים הללו. כי בטכניקות הללו, מלמדים אותך איך לקפוץ למיים. א-ב-ל ל-א מלמדים אותך ל-ש-ח-ו-ת וזה מסוכן!!! L&L TALYA

דרדרית

New member
ישנן סדנאות לשיחזור גילגולים ../images/Emo29.gif

היי שבתאית אמנם אני לא טליה, אך עברתי לפני מס´ שנים סדנא נפלאה לשיחזור גילגולים. אינני יודעת אם נהוג לתת פה שמות של מעבירי הסדנאות, או איך זה עובד.. אבל אם תרצי, כתבי אלי לאי מייל ואשלח לך פרטים. מה שכן- זו הייתה סדנת תיקשור ושיחזור גילגולים, 5 פגישות + פיגשת סופשבוע ושם ע"י חשיפה למדיטציות מונחות הצלחנו גם להיפגש עם המדריכים הרוחניים וגם לשחזר גילגולים, גם בעייתיים בחיינו וגם אני למשל ראיתי במן הבזק בכל דלת שפתחתי תמונה מגחלגול שהייתי בו, משהו מדהים. בחלק מהתמונות, חזרתי אליהם וקיבלתי בהרחבה את סיפור הגילגול. ממש מדהים. אגב ישנם ספרים העוסקים בשיחזור גילגולים וישנן שם טכניקות לשיחזור באופן עצמאי. לא ניסיתי כי נראה לי מסוכן מידי בעיקר אם הגילגול הוא טראומטי או כולל מוות לא נעים. לכן נסיונות השיחזור שלי תמיד היו בנוכחות אנשים. מקווה שתצליחי דרדרית

אלדר

New member
אמיר חברי התחלת להתעניין בגלגולים??

לא זכור לי כל זה אצלך משורר שלי..... למה פתהום גלגולים???? וזה תם שלאה רטורית. tksr

Tal_Ya_Tal

New member
שחזור גלגולים past life theraphy ../images/Emo29.gif

היי שבתאית
קודם כל, שחזור גלגולים, אינו עניין פשוט ועל כן, לא מומלץ לעשותו לבד. (למרות שישנם ספרי הדרכה). במפה האסטרולוגית, אפשר לראות, איזה מן טיפוס היית בחיים קודמים ומה באת להשלים בחיים הנוכחיים, אך אי אפשר לראות בודאות מי היית. אפשר לראות אם היית למשל נסיכה, מכשפה, מרפאה או ´חמור עבודה´ אבל, אי אפשר לדלות פרטים, אישיים, שיעוררו, יזכירו ויבהירו לך סיטואציות מהחיים הללו, או מערכות יחסים מהחיים הללו, שנשענות על מצבים הנובעים מהחיים הקודמים. וזוהי בעצם המטרה העקרית לכך. אז,לא צריך מומחה להיפנוט TKSR, אני עוסקת בשחזור גלגולים, כשזה כולל, ריפוי במקומות ששם נותרנו תקועים. צרי אתי קשר, לEMAIL שלי ב- [email protected] ואצור אתך קשר בחזרה. L&L TALYA

ELY

New member
שאלה...

האם יתכן שהייתי בגלגול הקודם "חמוד עבודה"? האם יתכן שהגלגולים שלנו יתגלגלו לבעלי חיים??

אלדר

New member
לא

אי אפשר לחזור לבעל חיים ´נמוך´ יותר אחרי שעברת אותו... כי אי אפשר להיות נמלה ובן אדם אחרי ואז שוב נמלה.. לא הולך... הנשמה לא מסוגלת להיכנס לנמלה אם כל הידע שיש לה מבן האדם... מבינה? אור ואהבה אלי... שלך tksr

ELY

New member
אז יתכן ש...

לפני 1000 גלגולים הייתי נמלה עד שהתגלגלתי לעכשיו ונמלה צריכה לעבור עוד 1000 גלגולים עד שהיא מגיעה לבן אדם??? ELY

אלדר

New member
לא חושב...

עקרונית כן.... אבל אלף שנה?? זה מוגזם אני חושב... זה מאוד תלוי ברמה שהנשמה מתפתחת בכל גוף וגלגול.. לפעמיים הוא יותר מידי מתפתחת עד שהיא קופצת על שלב... או כמה... זה יכול גם להיות 1000000 שנה אבל זה גם תלוי מתי הנשמה בוחרת לרדת לגוף.... לי למשל הגלגול הזה התחיל ממש כמה ´זמן´ אחרי שמתתי בקודם.. אני זוכר כמה קטעים מהגלגול הקודם ולפי המצב זה קרה ממש במאה הזו בטוח... אז יש כאלה שיורדים גם אחרי 200 שנה לגוף החדש... ויש כאלה שלא... זה תלוי אם את מבינה אותי... אור ואהבה אלי... שלך tksr

ELY

New member
אני מבינה...

ושמתי לב שאתה בוגר לגילך בנשמה וכך גם אני.. זה קשור? בגלגול הבא נהיה מלאכים?????????

אלדר

New member
ממש אין לי מושג בזה....

אבל זה הגיוני.. אני כבר נולדתי חצי כזה...בוגר... הרי את יודעת שבוגר זה לא לשנוא... או משהו כזה... צריך הרבה בגרות בנשמה ובמוח כדי לא לשנוא אף אחד... אבל מי שלא מסוגל לשנוא הוא לא כבר בחצי הדרך??? אולי בגלל שזה יש לי אז יש משהו אחר שמפריע לי מאוד... ותודה... וגם לך בהצלחה.... והאם אנחנו קשורים? ממש לא יודע... אבל האם יש קשר בין זה לזה מי יודע??? אור ואהבה אלי... שלך tksr שישאר tksr לתמיד...

למעלה