שאלה לטליה טל

שבתאית

New member
שאלה לטליה טל

אני מעוניינת לדעת איך אפשר לשחזר גלגולים קודמים באופן עצמי, ע"י מפה אסטרולוגית, למשל, או בדרך אחרת (רוחנית יותר?). האם יש מדריכים כתובים לביצוע השיטה הזאת? כמו כן, אולי את מכירה אתרי אינטרנט שיכולים לספק את התשובה על סמך ניתוחים אסטרולוגיים, נומרולוגיים או אחרים?

אלדר

New member
אני מכיר דרך אחת ...

הולכים למקצוען בעיפנוט.. מהפנטים אותך.... ואז שואלים את הנשמה שלך שאלות על הגלגול הקודם... מבקשים ידע... (את כל זה שמעתי מטליה בפעם השניה אז לא לא גנוב... קראתי על זה איפשהו בספר אחד...) וזו דרך... לקבל תשובה לגבי הגלגול הקודם.. ואת יכולה לבדוק מה אם הזנב דרקון שלך..... שזו דרך אסטרולוגית..... אור ואהבה שבתאית... שלך tksr

sista

New member
שמעתי על 2 שיטות ולא ניסיתי

1. לעשות מדיטציה ובה עולים (ממש ממש - במדיטציה) במדרגות. 10 מדרגות עד שמגיעים לדלת וכשפותחים אותה מופיע הגלגול. קשה ודורש אימון רב. 2. מסתכלים במראה ולא עוצמים עיניים המון זמן, יורדות דמעות ובסוף הכל מתערפל ורואים את הגלגול. גם, אף פעם לא חשבתי לנסות.

ELY

New member
מבחינה אסטרולוגית...

זנב הדרקון מראה איזה מזל הייתי בגלגול הקודם נכון? דרך אגב שבי, במפה שלך יש ראש הדרקון בתאומים... הרי אתה גם עכשיו תאומים! זה אפשרי ככה?

Tal_Ya_Tal

New member
היי ELY ../images/Emo9.gif

זנב הדרקון, אינו בהכרח מראה תחת איזה סימן שמש נולדנו בחיים הקודמים, אלא איזה מן טיפוסים היינו. אם הזנב של שבי בתאומים והראש בקשת, משמע שבחיים קודמים הוא היה עסוק במידע מעשי וניסה לעזור לאנשים באמצעות צבירת ידע, שלא תמיד הואיל, מתוך אמונה שזה יהפוך אותו לאדם ´טוב´ יותר. בחיים הללו, הוא אמור להתמקד בהבנות פילוסופיות יותר ולראות את העולם מפרספקטיבה רחבת אופקים יותר ופילוסופית יותר.
ונראה לי שאת זה הוא אכן עושה. L&L TALYA

אני משתדל ../images/Emo8.gif

דרך אגב.. השארתי לך הודעה.. אבל היא התדרדרה אז שוב פעם..: "אז לפני הכל - קיבלתי את המייל שלך - תודה רבה על היחס וההשקעה. וזה מביא אותי לשאלה - מהם קידומים מינוריים???? לא שמעתי על זה ." בתודה, שבי :cool:

ELY

New member
האמת..

כן.. שמתי לב לזה אני מקווה ששבי יצליח לעשות את זה... ודרך אגב שבי, הייתי רוצה לדבר איתך שיחה אישית יותר חבל שאין לך אי סי

ELY

New member
ואם זנב הדרקון שלי בדלי

והראש באריה? זה אומר שאני בחיים האלה צריכה להקדיש הכל "למען עצמי" ולא למען החברה כמו שעשיתי בגלגול הקודם נכון?

אלדר

New member
ככה את חושבת? שזה כל כך מופשט??

זה רק זה?? כאילו מטרה אחת? רק הקטע הזה ששיך לאריה? (כמו שאת אומרת) כאילו הכל למען עצמי... ומה אם החלקים האחרים שלו??? ושאר הדברים??? תחשבי על זה... אור ואהבה אלי... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
מה זה כאן? ../images/Emo8.gifפורום אסטרולוגי?!

זה לא שאני מתלוננת, חלילה, אבל.. מה יגידו ידידנו הלא אסטרולוגים
אם ה´זנב´ שלך בדלי וה´ראש´ באריה,זאת אומרת, שבחיים קודמים, היית מעין אקרובטית של מחשבות ורעיונות. היית אשת חזוןובנית לך ´מגדלים באספמיה´ אך לא בהכרח יישמת אותם בחיים הפיזיים.
בחיים הללו, באת לממש את החלומות שלך ואת החזון. ליצור ולבטא את עצמך דרך הרעיונות שלך, הלכה למעשה. רצוי לציין כאן, שישנה חשיבות רבה יותר לציר הבתים של ראש/זנב דרקון מאשר לסימנים בהם הם מצויים. שכן, ראש/זנב עוברים מסימן לסימן, כל שנה וחצי. על כן, לכל האנשים שנולדו בטווח השנה ומחצה שבהן מצוי הראש בסימן מסוים, ישנו נתיב בחירה משותף. אולם רק ציר הבתים, שבהם מצויים ה´ראש/זנב´ יעידו באיזה תחום הנשמה בחרה את נתיב הצמיחה שלה. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
מה זה כאן? ../images/Emo8.gifפורום אסטרולוגי?!

זה לא שאני מתלוננת, חלילה, אבל.. מה יגידו ידידנו הלא אסטרולוגים
אם ה´זנב´ שלך בדלי וה´ראש´ באריה,זאת אומרת, שבחיים קודמים, היית מעין אקרובטית של מחשבות ורעיונות. היית אשת חזוןובנית לך ´מגדלים באספמיה´ אך לא בהכרח יישמת אותם בחיים הפיזיים.
בחיים הללו, באת לממש את החלומות שלך ואת החזון. ליצור ולבטא את עצמך דרך הרעיונות שלך, הלכה למעשה. רצוי לציין כאן, שישנה חשיבות רבה יותר לציר הבתים של ראש/זנב דרקון מאשר לסימנים בהם הם מצויים. שכן, ראש/זנב עוברים מסימן לסימן, כל שנה וחצי. על כן, לכל האנשים שנולדו בטווח השנה ומחצה שבהן מצוי הראש בסימן מסוים, ישנו נתיב בחירה משותף. אולם רק ציר הבתים, שבהם מצויים ה´ראש/זנב´ יעידו באיזה תחום הנשמה בחרה את נתיב הצמיחה שלה. L&L TALYA

אלדר

New member
זה לא פורום כזה...אבל יש בו מזה..

מה לעשות טליה.. גם אני וגם אלי יודעים קצת מזה... ויש לנו ידע מואט..אבל ידע... אני עונה מידי פעם אם עזרה מהאסטרו... ככה שעניתי וזה התפתח לפה ולפה... בלי קשר לפורום... ובקשר לראש דרקון..אצלי יש טעות.. ממש הנשמה בחרה לה משימה ללמוד שאי לא יכולה ללמוד מהגוף שלי!!!!!!! טליה מה זה אמור להיות?? אפשר אולי לגלות מתי היה בגלגול הקודם מהזנב דרקון במפה???? והאם יש משמעות לירח מלאה בזמן הלידה?? כאילו ממש מלאה כולו??? שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
סתתתתאאאאם התבדחתי, זה כייף ../images/Emo8.gif

לא הבינותי את השאלה שלך TKSR. למה אתה מתכוון כשאתה אומר: "אצלי יש טעות.. ממש הנשמה בחרה לה משימה ללמוד שאי לא יכולה ללמוד מהגוף שלי" TKSR, לא הבינותי על מה אתה מדבר. אולי תבהיר לי שוב? והאם השאלה השנייה שלך מתייחסת לזמן שבו חיית בגלגול הקודם? אם כן, אמנם אי אפשר לגלות זאת דרך ראש הדרקון,אבל ישנה דרך לחשב זאת. אם כי, אני לא בטוחה שאצליח. יש לי מאמר מאד ישן על כך. אבל הרבה יותר פשוט, שתבוא לעשות שחזור גלגולים וככה תדע מתי זה התרחש בדיוק. OK ? C U L&L TALYA

אלדר

New member
טליה....אז ככה....

התכוונתי שהנשמה שלי בחרה בגוף הזה כדי ללמוד משהו... וזו טעות... הגוף שלי לא מסוגל ללמוד את זה... הוא כבר בגיל צעיר מוותר...גם על החיים... איך הנשמה חשבה שאני יכול לעבור את זה?? היא יודעת משהו שאני לא יודע?? ואיך אני יכול לבוא אליך?? אני ינסה לארגן משהו כזה אבל אני יתן לך תשובה בקרוב... חוץ מזה שאלתי כדי לדעת משהו..אני מאוד בטוח שהגלגול שלי היה במאה הזות כאילו לפני 2000 1900 חייתי בגלגול הקודם לפחות אני בטוח בכך... כי אז היו הגלגיליות רולר וכו.... וזה היה חלק... הוא שהתחברתי לגוף בזמן שהוא היה חיי לכמה ימים.. שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
SORRY ../images/Emo10.gif לא בכוונה.

סוג הוירוס הזה, שהצלחתי לבודד אבל עדיין לא הצלחתי למחוק (אשמח אם מישהו יסביר לי איך), שולח את עצמו לכל רשימת הדיוור של מי שהוא ´מתישב´ אצלו. אז אני מתנצלת מראש, וגם פרסמתי זאת כאן בפורום,
מה שמוזר הוא, שיש שגיאה ב OUTLOOK EXPRESS ואני לא מצליחה לשלוח משם דואר, לכן אני שולחת מהוטמייל. אבל הוירוס כןןןןןןןןןןןן הצליח לשלוח משם!!! מדהים לא?!?!? לגבי קידומים מינוריים, כבר הסברתי שמחשבים כל חודש כשנה. כך שכל שנים עשר חודש (שנה), הם בעצם שתים עשרה שנים- (מחזור יופיטר) לכן, בדרך הבדיקה הזאת, יופיטר הוא בעל משמעות מאד גדולה וכן גם מארס. והנסיגה שלהם, משמעותית עוד יותר ועל פיה ישק דבר.
L&L TALYA

hi, how are you ../images/Emo13.gif מוכר...

האמת שיש דרך להיפטר מהווירוס... אבל נראה לי שזה קצת מאוחר מידי. אני שמעתי שאפשר להוריד את ה- PATCH מהאתר של MICROSOFT (נקודה קום).. ואז מפעילים מחדש את המחשב.. רק תקווי שזה לא TOO LATE...
אבל אין מה להפסיד. תגידי טליה, יש לך חלונות 2000 או NT?? מדהים שדברים מוזרים קורים תמיד בסביבות התשעה באב ובין המיצרים (גם מערך הכוכבים לרוב בעייתי.. ומשום מה הודעותייך נמשכות להישלח פעמיים...!). שלך, שבי :cool:

אלדר

New member
שבי תוריד וינדווס xp הכי חדש..

כאילו בטה 5 כבר יצא אם אני לא טועה.. זה הכי טוב שיש עכשיו... שבי שכחת שאצל כל אחד המפה שונה?? יש כאלה שהכוכבים במצב בעיתי לא משפיע... ויש כאלה שכן... כמו אצלי...שזה מאוד משפיע.... שלך tksr נ.ב. טליה נכון שבי צודק משום מה כל הזמן יוצא לך שני הודעות לפורום ולא אחת......

Tal_Ya_Tal

New member
תודה, שבי ../images/Emo9.gif אני באמת מקווה שזה

לא מאוחר מידיי. מפני שכרגע הוא ´מבודד´. פשוט הNORTON ANTIVIRUS- לא מצליח למחוק אותו משום מה. ואגב, יש לי חלונות 98 עם OFICE 2000 עם ENABLER בעברית (כי ככה אני אוהבת). היה לי XP והוא עשה לי המון בעיות. וזה שההודעות שלי בצהריים נשלחו פעמיים, זה מפני שבפעם הראשונה ששלחתי, המחשב כתב: CANNOT DISPLY THIS PAGE וכאשר החזרתי לאחור ושלחתי שנית, את ההודעה, זאת הייתה בעצם כבר ההודעה השנייה. ולבסוף שתיהן נקלטו.
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
SORRY ../images/Emo10.gif לא בכוונה.

סוג הוירוס הזה, שהצלחתי לבודד אבל עדיין לא הצלחתי למחוק (אשמח אם מישהו יסביר לי איך), שולח את עצמו לכל רשימת הדיוור של מי שהוא ´מתישב´ אצלו. אז אני מתנצלת מראש, וגם פרסמתי זאת כאן בפורום,
מה שמוזר הוא, שיש שגיאה ב OUTLOOK EXPRESS ואני לא מצליחה לשלוח משם דואר, לכן אני שולחת מהוטמייל. אבל הוירוס ככככככככןןןןןןןןןןןן הצליח לשלוח משם!!! מדהים לא?!?!? לגבי קידומים מינוריים, כבר הסברתי שמחשבים כל חודש כשנה. כך שכל שנים עשר חודש (שנה), הם בעצם שתים עשרה שנים- (מחזור יופיטר) לכן, בדרך הבדיקה הזאת, יופיטר הוא בעל משמעות מאד גדולה וכן גם מארס. והנסיגה שלהם, משמעותית עוד יותר ועל פיה ישק דבר.
L&L TALYA

למעלה