שאלה לחנה בבלי

צלליתה

New member
שאלה לחנה בבלי

כאשר מישהו טורח ופונה אלי באתר הכרויות נראה לי מהנמוס לא להתעלם, ולענות תשובה מנומסת, גם אם אני לא מעונינית. כי גם מי שמשתמש באתרי היכרויות, כמוני למשל, הם בני אדם, ובעיני התעלמות היא גסות רוח. אז אני עונה בנמוס רב אבל מסרבת הבעיה, שאנחנו לא אוהבים סרובים. ואם גבר טרח וקרא בכרטיס שלי, וראה שציינתי בצורה ברורה, בעברית, או ליתר דיוק במספרים, וזוהי שפה אוניברסלית, שאין לי ענין בקשר עם גבר בגיל של הילדים שלי, ועדיין פנה, אני לא מבינה למה הסרוב שלי (המנומס!!) כל כך פוגע. והכי נעלבים הגברים הנשואים וגם בענין הזה ציינתי מפורשות עם איזה מצבים משפחתיים אני מעונינת להפגש, ונשוי לא אחד מהם אבל הם פונים ואני מסרבת ואז, העלבון הנוראי מענין, כולם עונים אותה תשובה משהו בנוסח: האם בגלל שאני נשוי אני לא בן אדם? (אז לא. העובדה שאתה נשוי לא הופכת אותך ללא בן אדם. העובדה שאתה בוגד באשתך הופכת אותך לבלתי אנושי.). אבל זו רק דעתי. ונראה שאני בדעת מעוט כי הנשואים המחפשים האלה הולכים ומתרבים ונראה שהם מכסים את הארץ. אז הבוקר שוב פנה נשוי ואני החלטתי, די, פשוט לא עונה. ובעצם, אולי ההתעלמות פחות מעליבה מהסרוב. ?

צלליתה גם אני הייתי בסרט של להיות מנומסת

ולענות ולהסביר. אבל היום ממש מתעלמת מכאלה שלמרות מה שמצוין בכרטיס מנסים ופונים יום נפלא שיהיה לך

צלליתה,אז את לא צריכה את תשובתה של חנה בבלי,

כי הבנת בעצמך את התשובה,אם לא מעוניינים צריך להתעלם,ולדעתי זה בכלל לא שייך לנימוס ומי אמר שצריך להענות לכל הצעה? אני מאחלת לך שיפול לך האיש הכי נחשק עלייך,

ben 911

New member
אני חושב שבמקרה כזה עדיף לשים בצד נימוסים..

והליכות... כי גבר נשוי הפונה אליך, אז ככה..הוא לא פגש במקרה את תמונתך באותו אתר ופשוט נדלק. אלא, הוא שולח הודעות בפיזור רחב, בצרורות, מתוך כוונה שאחוז קטן יפגע במטרה. סליחה שאני משתמש בדימוי "מטרה"
אני לא בטוח שהוא בכלל טורח להביט בכרטיס האישי שלך. איכפת לו אם את אוהבת סיגליות? מה שמעניין אותו זה עוד סטוץ ועוד זיון. דאטס אול. תגובה שלך חזרה אליו..(מתוך נימוס) תתפרש אצלו כ: "למרות שאתה נשוי, יש על מה לדבר".

בן.....תתפלא שיש

פנויים שלא טורחים לקרוא את הכרטיס. השאלה אם יש חשיבות לפרטים בכרטיס?עם כל ההגזמות .

צלליתה....מזדהה עם

דברייך.הגעתי למסקנה שצריך להתעלם. באתר אחד שאני רשומה נראה לי שהרוב נשואים.מאחר ובאתר יש אפשרות לסמן גילאים וסטטוס מסויימים שאינך מעוניינת לקבל פניות נפתרת הבעיה לחלוטין.אבל זה לא בכל אתר הכרויות.

אויש צלליתה...צ'מעי אחותי...

בכח\ל מה שקשור להיכריות דרך האאינטרנט...צ'כחי את חנה בבלי.וכל מה שרק מרמז על נימוסים אינני אומרת שצריך להשיב באותה מטבע חלילה אך פנייה שלא נראית לך פשוט לא לענות ..להתעלם כך את חוסכת לעצמך את ה"שאלונים" של למה? מדוע? וכ"ו ...כי ישנם גברים שאין גבול לחוצפה, גסות, ועזות מצח,לא אכליל כמובן ישנם גם רבים מנומסים וכ"ו ....כך שהכי נכון לא לענות לפנייה שלא נראית לך..כי בעצם ההיענות הם מבינים שיש מקום לדיאלוג....בהצלחה בהמשך בכל זאת לא להתייאש יש עוד רבים טובים, מנומסים, ומתאימים...

EDAS

New member
הכי פשוט להתעלם ואם לפרטנר לר ברור זו בעייתו

בענינים אלה אין משמעות לנימוס אלא רק להרגשה הפנינימת שלך מרבית הפונים יעדיפו שלא תעני כלל מאשר שתעני בשלילה עצם אי ההיענות היא התשובה השלילית

s h o o s h a

New member
לענות באותה מטבע

הרי אלו הפונים אליך ואינם עונים על ה'דרישות' שהצבת- מתעלמים לחלוטין ממך וממה שאת מצפה ומבקשת. אם כך, מדוע שיזכו ליחס שונה???

למעלה