שאלה לחיננית

hreuven2

New member
שאלה לחיננית

האם את הכנסת את התמונה של איציק מורדכי ל-jambo?

חיננית

New member
ולחשב שמשעה 10 בערך מחכה לתשובתי...

לא הייתי כאן קודם ,מצטערת . הרגע שבתי לכאן מהלילה. לכן לא קבלת מאז מענה. אין לי מושג ירוק על מה אתה בכלל מדבר... ובכלל מה זה ג`מבו ? מלבד מטוס שטס מהר ? אולי תיידע אותי מה השאלה בכלל?ואען.

hreuven2

New member
יש אולי עוד אחת שמשתמשת בכינוי

והיא שלחה הודעה לאתר גמבו עם מורדכי בפוזה לא נאותה. לא חיכיתי מהבוקר רק סיקרן אותי אם את לא פרפרזה של דר גקיל ומיסטר הייד

חיננית

New member
ומתחזה בשמי?-אוי לי

אוי לי שגם לי קמה מתחזה . ממש נקראת חיננית ובעברית? שונאת את התופעה של ההתחזות הזו . ולא ידעתי עד הרגע שקיים אתר ג`מבו .מה יש בגמבו הזה? אקטואליה גם?.

hreuven2

New member
ואני הערכתי שעולמך רחב

והאם מסתבר שהוא צר כנמלה?

חיננית

New member
חוח=חס וכרפס =צר?==אני.

אני מעדיפה פשוט את המטוס ג`מבו להתעופף בעולמנו הרחב מאשר גמבו -אתר שכנראה קיים כאןבאינטרנט ואשמח אם תיתן לי את כתובתו שאשכילה גם במדעי הג`מבואיזם.. איני מכירה את כל אתרי האקטואליה, איני עד כדי ככ פריקית של הנושא. התחביב שלי בכלל זה טריוויה והגיון . אני כאן רק כאזרחית שאיכפת לה ,וכאשה המגינה לפעמים על זכויות הנשים כנגד מפיריהן.וכאחת ,שלפי השיר של שלמה ארצי, מזדהה עם מיעוטים:)) למגינת לבך ידידי-- האוכל לקרא לך ככ?

hreuven2

New member
ידידי כן

אבל לגבי מיעוטים נניח פלסטינים זיכרי הפתגם:מי שלא רוצה לתפור חור קטן-יתפור חור גדול.זה מה שקרה לנו בגלל הטרור הבלתי מוגב של ה``מיעוטים``

למעלה