שאלה לחברי הפורום

Dark faith

New member
גם אני מאמינה כך,

אני באמת לא מבינה, מהי משמעות החיים אם אתה מאמין כי אין דבר אחר המוות. החיים הופכים להיות כל כך חסרי משמעות.

ב א ר ו ש

New member
אני מאמינה,

אני לא ממש יודעת מה הסיבה, כנראה כולם מאמינים בגלל ההורים שהטמיעו בנו את העובדה שאלוהים קיים, לשאלה של כולם: מי יצר את אלוהים? אין תשובה, נצטרך להישאר עם הספק. "החיים הם רק תור ארוך אל המוות"

Swicca

New member
תאמת

אני אומנם לא מאמין באלוהים של אף דת או באותה משמעות שיש לאדם דתי למשל לגבי אלוהים, אבל אני רואה את זה פשוט קצת אחרת. שלמשל יש שם משהו, ואולי יותר ממשהו אחד, אבל שהתפקיד שלהם הוא לא לעשות בייביסיטר לכל מיני אנשים שפשוט התייאשו מלחיות או לפתור את הבעיות שלהם בכוחות עצמם, אלא לראות שהכל בסדר, הכוונה משהו בסיגנון של הרוח עדיין נושבת, השמש זורחת כל יום, יש כמות של ככה וככה, או לא יודע משהו בסיגנון של תחזוק הקיום שלנו ולא השתתפות ישירה בהתפחות שלו ושל אילו שמאכלסים אותו. בקיצור משהו כמו כוח עליון, אבל יותר במנחה, משהו שמנחה אותך לפיתוח עצמי אבל לא משהו אקטיבי. למה לא אקטיבי!? בשביל שאתה תלמד איך לסדר את הדברים בעצמך, שאתה תעשה, ולא לפתור הכל בשבילך במידה ותעקוב אחרי חוק זה או אחר או לא תאכל חזיר או לא תדליק אש בשבת, כי נטו זה כל מה שזה יעשה, ולא יפתח בפני שער לגן עדן או גיהנום. שוב, זו דעתי האישית בלבד.

למעלה