שאלה לחברי הפורום

דניאל07

New member
כמה שחכם ככה לא מבין

אני רואה שאתה רוצה חזרה לעשות בלאגן,אלביס כן היה מתאמן בשירה .יש לי בקטע שמרעיינים אותו והוא אומר שכמעט כל יום הוא עושה ווקאליזות ,שזה בשבילך תירגול קולי בתרגילים שונים .ועוד דבר בכדיי ללמד אותך כי אתה לא מבין אפשר בהחלט לדעת את סוג הקול גם באמצע הלימודים וגם כבר בהתחלה תוך שלוקחים את כל הקריטריונים ,אבל אתה כמובן לא יודע זאת ולא מבין .אתה רוצה להמשיך להתסיס פה רק שהפעם התוצאות יהיו יותר קריטיות כי אני בפאזה אחרת לגמרה אחריי מות אבי זיכרונו לברכה .לכן באמת תרגע .אני מבקש זאת שתרגע

דניאל07

New member
אני גם,אם היה לי מקום בטוח 20 שנה ש

אני יודע שתמיד יהיה אוכל וכסף טוב ובילויים ובחורות והמון נסיעות והרפתקאות אין סוף וכמובן 20 שנה כסף ועזרה כלכלית עם במקרה אני רוצה לקנות משהו ואני יודע שהמלך תמיד ייתן לי ,אם כל הנסיבות האלה גם אפילו שהבוס נניח לשם העינין יהיה פושע ..........20 שנה כאלה כשיש הכל מהכל משולחנו של בוס גדול גם אני ועוד הרבה היו חברים שלו

shonni7

New member
אתה צריך לקרוא

מה החברים הקרובים של אלביס כתבו בספר חפש את הספר "אלביס וחברי המאפיה" הכל שם אמיתי

דניאל07

New member
זה לא משנה ממש מה הם כתבו ,

יש דברים שתמיד כותבים במיוחד בעול הבידור ,ובסופו של דבר במציאות הם לא ממש כך

אני לא מאמינה לכל מה שנכתב

על אלביס ע"י מי שהיו חבריו כשהיה בחיים. לדעתי חברי המאפיה שכביכול היו חבריו הטובים של אלביס במשך שנים, רובם אם לא כולם, ניצלו אותו והיו איתו רק בגלל המעמד לו והכסף שלו. יכול להיות שחלק מהדברים נכונים אבל הרוב זה נאמר לצורך פרסום אישי. כך גם לגבי דברים שטום ג'ונס סיפר ומספר על חברותו עם אלביס. הם מנצלים את זה שאלביס כבר איננו ולא יכול להשיב לדבריהם וחבל שכך. לדעתי, היחידה שיכולה לספר דברים אמיתיים על אלביס בלי להשמיץ אותו היא הבת שלו, שהכירה אותו בעיניים של ילדה. היא יכולה לספר איך היא ראתה אותו, איזה אבא הוא היה. באופן אישי, זה פן באלביס שאותי די מעניין.

דניאל07

New member
טום לא סיפר ,זה לא הקטע

לאורך יותר מידי שנים הם הצטלמו יחד במקומות שונים בבילויים ואם ידידות ובהופעות ביקרו אחד את השני ,זה לא אנשים ששונאים אחד את השני ובטח לא זרים .ולא ניראה לי שהם יתחרו אחד בשני .פשוט שניי ענקים שהעריכו אחד את השני

ReElvisA

New member
כמה את יודעת על עליהם?

אני לפי מה שראיתי הם כן היו חברים שלו. יש לי את כל הסט שלהם All The King's Man ולדעתי הם היו חברים שלו באמת ולא מכו טום ג'ונס. אני ממש לא חושב שהם ניסו להרוג אותו עם הספר שלהם כשה הוציאו אותו אבל פשוט הם היו עצבניים על מה שקרה וזה גם בזכות אבא של אלביס שלא עשה מה שאלביס אמר לו. דרך אגה הינה ראיון מעניין עם סוני ווסט:. http://www.elvis.com.au/presley/interview_sonny_west.shtml

דניאל07

New member
לא נימאס לכם-אלביס וטום היכירו

ביגלל המוסיקה וכל מה שהיה יותר או פחות זה בגלל המוסיקה .ולאורך השנים הם ניפגשו פה או שם או בבילוי עם חברים בגלל המוסיקה ובגלל הערכה האמיתית אחד כלפיי השני ,כמו שאמרתי שניי ענקים .ולא כמו האחרים שקיבלו שכר או טובות הנאה .זה הקטע השונה ,כל אנשיי המלק חיו ממנו והחזיקו רכוש ובתים ומכוניות ואכלו אוכל על הצלחת בגלל אלביס ,אינני יודע בלי נתונים אלה עד כמה באמת הם היו נישארים "חברים" של אלביס וזאת המציאות הלא נחמדה כל כך.בניגוד טום ואלביס פשוט היו פה ושם ביחד בכייף על באמת ,הם לא ממש היו צריכים אחד את השני .כמו שאמרתי שניי ענקים שפשוט המוסיקה חיברה ביניהם והערכה הדדית ולא כמו האחרים שאכלו 20 שנה משולחנו.ואלה העובדות האמיתיות

ReElvisA

New member
טוב ואלביס

הם היו חברים כאלב סתם. לא משהו מיוחד. אבל איך שטום דיבר על אלביס ועדיין מדבר אחרי שהוא מת פשוט מעצבן אותי! הוא יגיד הכל כדי להראות יותר טוב מאלביס. תמיד כשמראיינים אותו מזכירים את אלביס והוא תמיד מדבר על אלביס בצורה רעה וצוחק עליו כדי להראות טוב. עכשיו זמר לא זמר, גדול לא גדול, הוא בנאדם חרא! ועדיין לא ענית לי לכל מה ששאלתי בקשר לזה שקבעת את הסוג קול של אלביס! אך קבעת את זה?

דניאל07

New member
להתחיל להסביר לך את זה על רגל אחת

מבלי שיהיהלך רקע בזה אין טעם.אם היית קצת אחרת ויותר רגוע ומנומס,בכייף הייתי מראה לך ומלמד אותך דברים בכייף.כמובן היית צריך להפסיק להיות ווירטואלי .

תגובה

נכון, אלביס ממשיך להוביל גם היום 28 שנים לאחר מותו במצעדים ובמיוחד במצעד הבריטי. מי שידפדף אחורה בפורום יראה הודעות בעניין. נכון, כל הזמן מוצאים טייקים שמעולם לא פורסמו, שירים שהוקלטו ולא צורפו לאף אלבום קודם של אלביס ויוצאים במהדורות מיוחדות או מצטרפות למהדורות מחודשות של אלבומים. רק לידע כללי
תפקידו של מנהל פורום הוא לא להביא את כל הידיעות אלא לנהל את הפורום ולדאוג שיתנהל בצורה יפה ואם אפשר גם מקצועית, בהתאם לנושא הפורום. אני מודה שאני יודעת הרבה פחות על אלביס מאשר כמה אנשים כאן בפורום ובשביל זה אתם כאן, גולשיי החביבים, לפתח את הפורום. לכל מי שיש מידע, קישורים וכן, גם תמונות מיוחדות שרוצה ויכול להביא לפרום, אני מאוד אשמח לראות אותם כאן בפורום. כל אחד ואחת מכן יכול לתרום כאן ולא מספיק רק לבוא ולקרוא בפורום ואחר כך להתלונן שהוא הכי משעמם בתפוז. אני עשיתי כמיטב יכולתי במשך תקופה ארוכה ויש כאן גורמים בפורום שקלקלו ואולי גם רוצים להמשיך לקלקל ולא ברור לי למה. אני לא עשיתי רע לאף אחד באופן מכוון ואם מישהו נפגע ממני זה רק כי לא הבין את המטרה שלי כאן בפורום. אני רוצה לשמור על פורום מקצועי בנושא של אלביס פרסלי וזה כולל הבאת ידיעות שונות, תמונות, קישורים וקיום מפגשים לפחות פעמיים בשנה בינואר ובאוגוסט. כל מי שנמצא בפורום הזה מתחילתו יודע כמה חשוב לי הפורום הזה, יודע כמה הפורום הזה ידע עליות וירידות, הרבה ירידות והנה הפורום בכל זאת כאן, עם המון מידע בדפים קודמים, שרק צריך לדפדף ולמצוא. אנחנו עוזרים כאן בפורום לתלמידים שמחפשים מידע על אלביס לעבודות שלהם. אנחנו עוזרים לגולשים במענה לשאלות שונות. אנחנו כאן ביחד. נכון שיש הנהלה לפורום אבל תפקיד ההנהלה היא לנהל את הפורום. מאוד קל להעביר ביקורת מהצד בעיקר כשגולשים בלי לכתוב בפורום רוב הזמן. לגבי אתר אלביס פרסלי שיהיה קשור לפורום - קיבלתי לפני כמה חודשים מתפוז שטח אחסון ואני ו"מיס פופ" התחלנו לעבוד על רעיון לאתר אבל מאחר והיא הייתה בלימודים ואני בעבודה לא הסתדר לנו לשבת על הנושא. אם יש כאן מישהו שמוכן לקחת על עצמו את הקמת האתר אני אשמח מאוד. במחשב שלי יש המון חומר כתוב, תמונות ושירים אבל אין לי מושג איך משלבים את הכל לאתר. אם שכחתי להגיב על משהו לגבי התגובות מהשרשור הזה אני אגיב בהמשך.

ועוד משהו, רק להזכיר לותיקי הפורום

היו בעבר בפורום חידונים, משחקים, שיר ליום, שנה בשבוע, כל מיני דברים כאלה. חלק אני פרסמתי כדי שיקראו וחלק פרסמתי כדי שהגולשים בפורום ישתתפו. הייתי מפרסמת כל כמה ימים הודעות מהפורום בפורום מומלצים והפורום קודם בדף השער מספר פעמים. הבעיה הגדולה היא שרוב הגולשים כאן בפורום רק קוראים ולא טורחים להשתתף. אני יכולה להכין את המשחקים, החידונים, המאמרים, המונחים ועוד. אבל אם אין שיתוף פעולה של הפורום, כמו שראינו שלמפגשים מגיעים בקושי 10 אנשים וזה תמיד אותם אנשים, אז מה אתם רוצים בכלל? פורום זה לא המנהל, פורום זה הגולשים. המנהל רק דואג שהכל יישאר מסודר.

MissPop

New member
ג'ני...

אני ממזמן כבר מציקה לך לשלוח לי את החומר הכתוב לאימל ואת כל פעם שוכחת
בכל אופן לדעתי זה פרוייקט שאת צריכה להרים ואם אין זמן לעשות את זה אז עדיף לחכות עד שיהיה.

למעלה