שאלה לחברי הפורום

shonni7

New member
שאלה לחברי הפורום

למה אתם לא כותבים על עידכונים חדשים לגבי אלביס ? הרי כל יום יוצא אלבום חדש של המלך וכל מה שיש לכם לדבר עליו זה מתי יש סרט שלו בטלויזה או להראות איזו תמונה .... למה לא מדברים כאן תכלס על המוזיקה שלו ? למשל, סקירה על אלבומים, מצעדים, מכירות, שיאים וכדומה ? אתם צריכים ללמוד קצת מהפרום על מוסיקת רוק. שם מאוד מעניין אגב... מה שהכי עיצבן אותי כאן, זה שבשלושת החודשים האחרונים, אף אחד מכם, לא כתב כלום על ההישגים המדהימים של אלביס במצעד הבריטי !!!! זה לא יאמן ! המלך שובר שיאים עולמיים בתחום המוזיקה, וכאן, כלום !! אפילו לא ידיעה...טוב נו, אתם עסוקים בתמונות של טום ג'ונס....

שרון יקר וחביב..איפה אחה חי?

אתה שואל למה לא מספרים על אלבומים חדשים...בחיית דינק אלביס מת כבר כמעט 28 שנים..יש מעריצים חדשים וישנים שרוצים לראות סרטיו..נכון שהוא בעיקר זמר...ומה שמוציאים במיליירדים זה רק אוספים..אלבומים חדשים אין חביבי..ומאד נשמח אם תשתף אותנו בידיעותיך על אלביס..

A m i r א

New member
שרון צודק

באמת חסר כאן את כל מה שהוא ציין. ראי ערך פורום "ביטלס" צריך ללמוד מהם הרבה. פורום אלביס הוקם כמעט באותו זמן לפורום הביטלס. כמעט שנתיים לשני הפורומים אמיר

טtal

New member
יש לך דברים חדשים?../images/Emo69.gif

אם יש לך דברים חדשים על אלוויס לספר לנו- נשמח לקרוא

TEOTIHUAKA N

New member
SHONNI היקר

אין לך מושג כמה אתה צודק. לחברים פה אין מושג מה זה בכלל המצעד הבריטי.אין להם מושג על הישגיי המלך מה גם שאני מבטיח לך שאין הם מכירים ,אלה אולי כ 50 אחוז משירי המלך ,אולי ! ואני לארג'. זה אחד הפורומים המשעממים ביותר בתפוז (ואני נמצא בעוד פורומים),דבר שלא הולך יחד עם אלויס ,האומן של כל הזמנים והמרתק ביותר!. אפשר לכתוב עליו כל יום עמודים שלמים בלי לחזור על שום דבר פעמיים. במקום זה הם ממלאים את הפורום בשטויות על טום ג'ונס ,אין סוף תמונות ושאר קשקושים (שגם לי היתה תוספת בעבר בקישקושייה ולו רק להעיר תפורום). אחד הגורמים המכריעים ,שבגללו אני ואופיר ביטון הפסקנו להיכנס לפורום, הוא מנהלי הפורום הגרועים "שמנהלים" אותו. אתה מבין ? הם ("מנהליי הפורום המוכשרים")אפילו לא הציעו להקים אתר באינטרנט לאלויס והם יודעים שאני תותח בפלאש.אין להם גם הרבה מושג ("למנהליי הפורום המוכשרים") על אלויס,אבל הם יודעים מאיפה להוריד תמונות של אלויס וואהווווווו. ואתה צודק שוב ,הכן דיסקים חדשים של אלויס יוצאים של הזמן ,עם שירים שלא ראו אור וטקים שונים לשיריו,אבל שוב אתה חושב שזה מענין אותם. גלש ידידי גלש לך לפורומים אחרים ,שלא תירדם לי פה. שן קשת ענן ,שן קשת ענן

דניאל07

New member
סבבה אף אחד לא מונע ממך

להקים אתר לאלביס ,ובקשר לטום אני הכנסתי קצת השוואות וחומר כי הם היו חברים טובים,וגם בגלל ששניהם מאוד העריכו אחד את השני ולגביי טום אחד האומנים הכי מוערכים עי אומניי העולם בגלל יכולתו היוצאת דופן וכישרונו המדהים כבר לתוך העשור החמישי של הקריירה ,ואם כל ההבנה שלך אני מבטיח לך שכשמדובר טכלס בהבנה כמו שאומרים על הבשר החיי ביכולתו של אלביס המוסיקה שלו יכולתו הקוליות והאפשרות להבין בזה ברמה הגבוהה ביותר אתה מאוד רחוק ממני למשל שנות אור.זה כדוגמא לירידה פה על חבריי הפורום ה"בורים" לפי דעתך

דניאל07

New member
יש פה איזה רוטינה אצל אנשים מסוימים

בקטע של ללגלג על אחרים וליפגוע ולזלזל

shonni7

New member
לא התכוונתי לפגוע באף אחד אבל

רק רציתי לפתוח לכם עוד אופציות לגבי אלביס די, חאלאס נמאס כבר מתמונות. תתפתחו קצת הלאה תמונות של אלביס תליתי בחדר בגיל 13

shonni7

New member
בקשר לתום ג'ונס...

אלביס אף פעם לא החשיב אותו כחבר מי יודע מה יש לי ספר ששם יש קטעים שלמים חבל"ז על הקשר ביניהם

דניאל07

New member
עזוב ספרים ועזוב שטויות

במשך כ 8 -10 שנים הם ניפגשו ישבו בבית יחד עם חברים ביקרו אחד את השני בהופעות עלו לבמה אחד לשני מדיי פעם .עזוב ספרים ,יש מציאות ולא ניכנס לזה יותר

דניאל07

New member
ממש חבל ,,,רואיפ פה ממש

איך אלביס בהתחלת ההידרדרות כבר מנופח עומד בפוזה דיי פאטטית עם תרגילי הקרטה וטום ...רואים איש בעל מבנה אטלטי ששמר על עצמו.חבל שאלביס בנאדם שמעבר לקולו המדהים חזותו הייתה חשובה לו מאוד ודווקא הוא נתן לחזותו להידרדר באופן דרסטי

ReElvisA

New member
אז ככה

אז זה אני ElvisAlive וזה מה שיש לי להגיד. דבר ראשון, םשוט מעצבן אותי לראות כל הזמו שאתה כותב שהם היו חברים כלכך טובים כי זה פשוט לא ככה|! לאלביס יש תמונות עם הרבה אנשים מפורסמים וזה לא אומר שהם היו חבירם טוביםץ אויל הוא גם חבר טוב של ניקסון?! ואם אתה מדבר על מציאות, גם אם הם היו חברים טובים אז טום ג'ונס הוא צבוע. להגיד שהוא שמח שאין לו תמונות עם אלביס כשהוא שמן מסומם זה חבר טוב? לצחוק אליו ואל איך שהוא התנהג ולגרום לקהל לצחוק על אלביס זה חבר?! אז אל תדבר לפני שאתה בודק! החברים הקרובים באמת של אלביס היו מהמאפיה של ממפיס. ואל תדבר אל אלביס על איך שהוא ניראה ושהוא היה שמן. אתה לא יודע מה הלך שם ולאלביס ממש לא היה קל. אני רוצה לראות את טום ג'ונס שהיה מופיע ככה 7 שנים. חוץ מזה רוב הזמן טום ג'ונס יה כזה שמנמן ואלביס היה רזה אתה פשוט משווה את התמונות האחרונות של אלביס. עכשיו בקשר ל"הבנה" באלביס. תפסיר לחשוב שזה שאתה מבין קצת בפיתוחח קול הופך אותך ליותר מבין כי זה לא!לא צריך לדעת על בריטו ושטויות כד לאהוב את אלביס ולהבין כמה גדול הוא היה. וחוץ מזה, אני קראתי באתר הזה: http://www.musictalk.co.il/forums/showthread.php?t=222 ואני מצטט: "יהיה זה בלתי אחראי להגדיר זמר או זמרת כבעלי סוג קול מסויים עד אשר הם יעברו אימון ראוי של שיעורי פיתוח קול." אז איך בדיוק קבעת איזה קול יש לאלביס? לפי מה שידוע לי אלביס לא עבר שום פיתוח קול. חוץ מזה, לאלביס יש הרבה מעריצים ורובם ככולם לא יודעים את כל הקישקושים שלך אז לא משנה ולא מוסיף לך שום דבר. זה כמו כל הפרושים האלה בספרות וזה. אותי זה ממש לא מעניינים הדבר היחיד שמעניין אותי זה מה שאני שומע וזה המטרה של זה. טבקשר לפורום, למרות שהשהו אותי אני עדיין נכנס לפעמים והוא באמת לא זז. הפורום של הביטלס למשל הוא הרבה יותר מתקדם. יש להם פינות כמו "שיר ליום" שהם כבר גמרו "יום בחיים" יש סיכום שבועי כל שבוע ויש שמה הודעות חדשות לפעמים. וכמו שהזה למעלה אמר יש שמה רק תמונות, שחלק מהם הם בכלל של טום ג'ונס שלא מעניין אף אחד.

ReElvisA

New member
ועוד משהו על טום ג'ונס

זה ממש קל לרדת, לצחוק ולספר סיפורים אחרי יותר מ20 שנה שהם מתו והם לא יכולים להגן על עצמם.אני בטוח שהכל היה נראה אחרת אם אלביס היה חיי. אלביס בחיים לא ביקר אף אמן בפומבי. וחוץ מזה לדעתי לא לך ולא לאף אחד אחר מותר לבקר את אלביס על איכשהו נראה כי גם אתה לא לא שחיף ותבקר את אלביס אחרי שתהיה במצב שלו ( תקשיב לשיר Walk A Mile In My Shoes אולי תבין משהו.).

דניאל07

New member
אתה לא במיקרה elvis alive

בתחפושת .יש לי הרגשה לפי שטויות שמתחילות לצאת וכבר פעם חסמו אותך

דניאל07

New member
פיספוס נקודה קשה

אומן שעומד מול עשרות מיליוניי מעריצים והם יודעים איך הוא ניראה והוא נותן לעצמו להדרדר ,זה אחרת מהאיש הקטן שלא עומד בפניי שום מבחן ובפני תקשורת וביקורות .ולהפסיק עם כל מיני יציאות אינפנטיליות להפעיל ראש לפניי שכותבים שטויות .ולפי התגובה שלך נדע דברים

ReElvisA

New member
וגם

זה שהוא אומן מול מיליוני או יותר נכון מאות מיליוני אנשים זה לא קשור. הוא לא חייב לאף אחד כלום! היה לו גם חיים אישיים. מה הקשר איש קטן או אומן?! לקראת הסוף לאלביס היו חיים יותר קשים משל "האיש הקטן".

ReElvisA

New member
אמממ

מענייך איך גילית את זה... אתה חושב שאלי זה בגלל שזה הדבר בראשון שכתבתי???

למעלה