שאלה לחברי הפורום...

dawn 14

New member
שאלה

שאלת אותה כמה שאלות בנוסף?? אני הייתי מה זה קטנה אז רשמתי לה כמה שורות, בקושי ידעתי אנגלית אז.

little girl

New member
גם אני בקושי ידעתי אז אנגלית...

זה היה בכיתה ז, אני חושבת ששאלתי אותה כל מיני שטויות, אבל בגלל שהכתב היה מאוד לא ברור לא נראה לי שמישהו התאמץ לקרוא את זה... ובכלל כתוב על המעטפה כתובת בלוס אנג´לס של המועדון הרשמי שלה או משהו, ומלא אמרו לי שבטח המזכירות קוראות ועונות, ודיי היה ברור שחוץ מ-thank u infar!! הכול היה כבר מודפס על התמונה, אפשר לראות את זה בבירור... אני חושבת לשלוח לה עוד מכתב, פשוט אין לי מה לכתוב... והמחשבה שמכתב שכתבתי ברגש לא נורמלי יגיע לידיים של מזכירה ממש לא עושה לי חשק לכתוב... למרות שמכתב שאז עבדתי עליו (אני והמילון) בערך יומיים, ייקח לי עכשיו 10 דקות...

dawn 14

New member
גם אני

שיתפתי פעולה עם המילון, הייתי או בכיתה ה´ או ו´ אני לא זוכרת, כתבתי את זה במחשב בכלל אז לא היה קשה כל כך לקרוא. גם היה הכל מודפס אבל זה לא מה שמפריע לי עצם העיניין ששלחו לי חזרה עושה את כול העבודה להפוך אותי למאושרת, לא??

dawn 14

New member
טוב אז ככה

עכשיו התחלתי לכתוב מכתב אני צריכה עזרה. מה לכתוב, כתבתי לה שאני מאחלת לה אושר עם פרדי ובלה בלה בלה, מהעוד??

איזה חמודים:)

תמיד רציתי לשלוח משהוא אבל משום מה אני עצלנית.. אולי אם יהיה לי את הכתובת אני ישלח משהוא פעם:)

פיית

New member
אמממ...

אני ממש לא טובה באנגלית (בעיקר כתיבה) אז תנו לי ללמוד אנגלית טוב טוב ואז נדבר...

pink evil cat

New member
בואו נשלח מכתב מכל הפורום!!!

איזה שווה זה יהיה??? ננסח כאן מכתב ביחד ובסוף נכתוב את כל השמות שלנו והכתובות... אולי אפילו נשכנע אותה לכתוב לנו הודעה קטנה בפורום...

dawn 14

New member
מצאתי את הכתובת

Sarah Michelle Gellar C/O Buffy The Vampire Slayer FOX Broadcasting Company 10201 West Pico Blvd. Los Angeles, CA 90035

pink evil cat

New member
אוקי, אם יש לכם הצעות למה לכתוב לה.

תשרשרו- לא חשוב אם בעברית או באנגלית. פשוט נתרגם את זה אחר כך... אני אתחיל. dearest Sasah, טוב יש לכם המשך???

dawn 14

New member
אז בקיצור

מה הכתובת החדשה אחרי שהם עברו לUPN מישהו, הלו???

B a n j o

New member
אני לא מעז

לבדוק יותר נכנסתי לאתר של UPN והיה רשום שם בגדול, לבן על גבי אדום מה יהיה בפרק הבא ואני מאוד מקווה שלא הרסתי לעצמי את כל העונה....

smgfan

New member
טוב, אני אנסה להציע מה לכתוב....

Dearest Sarah, How are you these days? We are the whole Israeli forum of BTVS and we love you and the rest of the cast very much! also we think that all of you are doing a wonderfull job shooting the show with such professionalism and beauty In Israel wev´e just started now the fifth season, But most of us obviously already seen till the sixth and seventh seasons! We wanna wish you a huge congratulations for your wedding with Freddie . may you´ll always be happy in whatever you´ll decide to do in the future- with your carrer and your life! Say hi! from us to all of Buffy´s cast and crew! Love you! Tapuz Buffy´s Israeli forum members! שמות של כוווולם! מה אתם חושבים?

M16B

New member
יפה אבל עם כבר כול הפורום

אז לכול הקסט לא?

smgfan

New member
אתם דיברתם על שרה, אבל ציינתי גם את

כל הקאסט שם, אם לא שמת לב! אמרתי משהו כמו: "כל הכבוד שאתם מצלמים את הסדרה במקצועיות ויופי רבים!" ו "תמסרי ד"ש לכל הקאסט והקרו (crew) של "באפי"! אולי זה נמען לשרה, אבל ברובו מכוון לכל צוות הסדרה.

ANGEL N

New member
שתכנס לפורום שלנו קצת...

איזה מגניב עם פתאום היא נכנסת לפורום וכותב באנגלית!!! אחחחחחחחח זה יכול להיות מגניב רק שזה בעיה בשבילי כי היא בטוח תגלה לי ספויילרים (פחחחחחחחח :)) כשאני חושב על זה אם היא באמת תכנס אז אף אלד לא יאמן שזו באמת היא ! איזה פיספוס זה יהיה!

למעלה