שאלה לחברי הפורום...

TARAFREAK

New member
שאלה לחברי הפורום...

מישהו ניסה פעם לכתוב למישהו ממשתתפי הסדרה ? ואם מישהו ניסה - האם הוא קיבל תשובה ???

dawn 14

New member
אני שלחתי

לשרה מזל טוב, שלחו לי בחזרה תמונה של העונה הרביעית וחתימות מאחור. יש לי את זה עדיין אני שומרת על זה כמו אוצר.

dawn 14

New member
כתובת של WB

אבל היא עברה לUPN אז אני לא יודעת את הכתובת אז עם מישהו יודע אני ישמח עם הוא יעדכן אותי. התאריך שלה הוא 14.4.77.

lotd

New member
תקנאו...

בזמן שכולכם כותבים לתיבת דואר של האןלפנים אני משיג את כתובת האימייל הפרטית של שרה!!!!! נכון שזה קצת לא לגיטימי וזה קצת חדירה לפרטיות אבל בסוף המכתב אני יכתוב לה שאני יודע שהשגתי את הכתובת בדרך קצת לא בסדר ושאם היא לא תענה לי אני לא יטריד אותה יותר...

lotd

New member
לא נראה לי...

אני מרגיש מספיק לא בסדר עם איך שהשגתי את הכתובת לעצמי אז עוד לתת אותה ל20 איש?

dawn 14

New member
האמת

היה לי פעם איזה אימייל שלה, אבל אני לא זוכרת מה איתו.

little girl

New member
האי מייל שלה?

לדעתי זה ממש חדירה לפרטיות, אז אני מעדיפה לשלוח לה לכתובת שמפורסמת לשליחת מכתבים, גם אם אף אחד לא יקרא אותם בסופו של דבר...

B a n j o

New member
דבר ראשון

קשה לי להאמין שזה באמת האי-מייל שלה דבר שני, גם אם הוא אמיתי זה לא חוקי ואם המשטרה תדפוק לך על הדלת... אנחנו לא מכירים

B a n j o

New member
לא. לא חוקי

זה להשיג אי-מייל פרטי של מישהו ובדרכים לא-דרכים גם כן

ANGEL N

New member
אל תשלח לה לאי מייל הפרטי!!!

זה סתם יעצבן אותה!! איך אתה בדיוק חושב שהיא תגיב כשמשהוא מישראל שולח לה משהוא לאי מייל הפרטי שלי, לשמוח תאמין לי שהיא לא תשמח!! ודרך אגב בנג´ו קצת הגזמנו לא? לא חוקי? משטרה? הגזמה בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

B a n j o

New member
למה?

זה באמת לא חוקי אולי לא משטרה אבל זה לא חוקי זה מה נקרא חדירה לפרטיות והפרת חופש הפרט מה גם שזה הושג בדרכים לא חוקיות, אמנם מעצבן אם ישלחו לה מכתב כזה אבל אני לא צוחק ולא מגזים בעינייו של לא חוקי והיא יכולה לתבוע אותו אח"כ אם היא רוצה על חדירה

ANGEL N

New member
נו באמת...

אתה יודע כמה אנשים שולחים לה ישירות לבית שלה מכתבים (רגילים- לא אי מיילים) ואני בטוח שהם לא קיבלו את הכתובת משרה. חוץ מזה שהוא יכול לנחש את האי מייל שלה, זה לא ממש קל לעלות עליו אתה יודע. בקיצור נראה לי שהגזמת הטירוףףףףף

עידן (!) צודק...

תחזוב על כל המקרים המוזרים שתבעו מעריצים אובססים?! רק ששלחו מכתבים... או כאלה שחיכו ערומים במיטה (זה קרה לבראז פיט)... אימייל זה לא המקום מגורים שלה או של המשפחה שלה אבל עדיין זה אמצעי פרטי שלה... הרחק מSHOW BIZ... :) ורק כי בא לי להגיד עידן בנג´ו (ואם פה טעיתי אני ימות)

little girl

New member
אני! אני!

לפני שנתיים או שלוש שלחתי מכתב לשרה, עם מזל טוב והכול, ואחרי חודשיים קיבלתי מכתב שאבא שלי שכח באוטו לכמה שבועות כי הוא לא הבין את הכתב על המעטפה... תמונה של שרה ועליה כתוב: Thank you infar!! (כן, טעו לי בשם, אני ענבר ולא ענפר! אבל לא היה איכפת לי, וגם זה קצת אשמתי, הכתב המחובר שלי היה מאוד לא ברור בימים אלו... עכשיו הוא סתם לא קריא...) Best of everything xoxo Sarah Michelle Gellar מיותר לציין שזרחתי כולי במשך שבועיים תמימים, ואחרי זה סתם הייתי שמחה נורא...

למעלה