שאלה לחברי המועדון המלומדים

jochay

New member
שאלה לחברי המועדון המלומדים

מזמן לא הייתי אצלכם - לא שאני מתגעגע - ןאתם בודאי לא אלי,אך יש לי שאלה: " אתם עדיין משחיזים חרבות ולוחמים בפה נגד תחנות הרוח ?" יוחאי גורן

jochay

New member
עניתם ? אז חלק ב´ של השאלה

או שהגעתם סוף סוף גם אתם למסקנה שאין תחליף לשלום וזה רק על ידי החזרת כל כל כל השטחים והסדר כספי כדרישת הפלשטינאים לפליטי 48. כל אדם החפץ חיים מבין את זה גם מלחמת 100 השנים נגמרה בפשרה.יוחאי גורן

היבטתי במראה וראיתי את עצמי.

לא זכרתי שאני כזה חתיך.......
היבטתי בשמך ובהודעתך, וראיתי מלאנ´תלפים בהמות מטומטמות כמוך שמעלות גירה בעיניים מזוגגות.......

jochay

New member
בעיתון של הבוקר 8.8.

שר החוץ חתן פרס נובל בעל זכויות גדולות במדינה הצהיר שהוא היה מפנה עוד היום את כל אני חוזר את כל הישובים ברצועת עזה.( וזאת ההצעה התחלתית של אדם לא רק חכם אלא גם בעל נפש אנושי.החושב גם על גורלם של אחרים לא רק על כאילו " פטריאוטים " אך למעשה פטריאטים צעקנים לאומניים שהפילוסופיה מגדירה טיפוסים כאל מנוולים. " או הכל או לא כלום " " למות או לכבוש את ההר " ססמאות ריקות שאין מאחוריהם ולא כלום.את היהדות הציל ר" יוחנן בן זכאי ולא קנאי מצדה.הם במותם לא עשו כלום הוא בכך שמצא פשרה עם וספזיאנוס הקים את היהדות ההלכתית והציל בכך את הכל ערכי היהדות הקים את הישיבות וייצר לנו ההלכה.טוה לא טובה זאת שאלה אחרת אך עם ישראל חי! יוחאי גורן

resh0

New member
האם אנחנו מדברים על אותו הפרס??

זה שהביא אל פתח ביתנו טרוריסט שפל? זה שנתן לו אדמות מולדת וסמכויות? זה שנתן לו נשק ותחמושת? זה שנתן לו כסף כדי לממן את שכרם של אלו המתאמנים על ירי מדוייק בראשה של תינוקת??? זה שלא עשה במו ידיו דבר??? לא לחם, לא התיישב, לא עבד אדמה, לא בנה... רק איש מנגנון, לוזר וקוקטייליסט??? זה שקיבל פרס נובל לשלום יחד ובאותו המעמד עם זה שטובח באזרחי ישראל?? "זכויות גדולות במדינה..." בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם לא מעניינת אותך העובדה שאין בעולם אישים ו/או תנועות פוליטיות המאמצות לעצמן אידיאולוגיה המקבילה לזאת של פרס והשמאל הקיצוני בישראל? אז... אם פרס "חכם ובעל נפש אנושי", מכך יוצא שכל העולם "טיפשים ואכזריים"... "או הכל או לא כלום", כך בדיוק אמר עראפת לברק!!! על הפלשתינים להמתין ליוחנן בן-זכאי משלהם... כזה שיסביר לפלשתינים שעליהם לקבל פשרה על-פיה יסתפקו בכ 50% משטחי יו"ש בתנאי שאל שטחים אלו יטרונספרו כל הפלשתינים, כולל פלשתינאי ישראל. כך ע"י יצירת מצב של הפרדה פיזית, יחיו 2 העמים זה לצד זה בשלום!!! לא סתם הסכם שלום, שלום אמיתי. אתה מתנגד לשלום???

jochay

New member
תשובה ל resho

אני ממש מודה לך על תשובתך שבה הבעת את עמדתך הפוליטית.מקובל ומקובל עלי שאדם תהיה לו עמדה שלא כעמדתי.בפעם הראשונה והיחידה שבפורום הזה מישהו ענה לענין בלי לקלל אותי או לכתוב דברים שכלל לא רלונטיים לנושא שננגעתי בו לו חכולתי הייתי ממליץ לאלוני שרבים מהקשקשנים בפורום הזה יקחו דוגמה ממך.אותי לא שכנעת בצדקתך אך אין זה משנה תענוג היה לקרוא את אשר כתבת ואני מקווה שעוד אצליח לשכנע אותך כי לא על ערפאת לוותר כי אם עלינו.שום מיעוט לא יכול להיות וותרן לגבי הרוב - רק רוב יכול להרשות לעצמו לסמוך על כוחו ולוותר.אנו למדנו משך הרבה הרבה שנים ודורות איך רוב היה או סובלני או לא סובלני כלפינו ! סובלנות זאת זכותו הבילעדית של רוב.ואני היום רוב ורוב חזק ולא הוכחנו עדיין שאנו סובלניים. בקשר למה שכתבת על פרס ובכן המידנאים ו או עסקמים מקימי המדינה ומבשריה כ ז"בוטיסקי,בן גוריון שרת גולדה ספיר ועוד כאלה הצטיינו העצם היותם מה שהם.חייל או לוחם עדיין לא קנה מידה לדברים אחרים.אצלינו לדעבוני השתרשה הדעה הזאת הוא חייל הוא קצין הוא לוחם וכו"ל במשטרים דמוקרטיים אחרים לא מציינים את זה כלל.( רק שלא תחשוד בי שלא למחמתי ואני בן הדור שכבר היה מגויס עוד לפני מלחמת השחרור.) אך גם זיקנה איננה מעידה על חוכמה לכן תמשדיך להשתכנע או לשנע אותי יוחאי גורן

resh0

New member
האם אינך מרגיש כ"עוף מוזר"??

האם הרוב המוחלט בארה"ב "סובלני" כלפי אדמות מקסיקו הכבושות בקליפורניה? ואולי אין לארה"ב את הכוח שניתן לסמוך עליו כדי לוותר... אנחנו מיעוט מול ארצות ערב וגם על-פי התבנית שלך, לא אנו צריכים להיות אלו המוותרים. למרות זאת יש לנו נכונות לוותר אך ורק בתמורה למציאות שתביא אותנו אל שלום אמיתי. מצב בו תהיה "הפרדה פיזית! אנחנו פה, הם שם". (זוכר מי אמר את זה??) ישראלים יהודים פה, ערבים/פלשתינים שם וזה כולל את פלשתינאי ישראל. לפלשתינים תהיה מדינה משלהם ואני משוכנע כי מדינות ערב תאמצנה את המודל וגם הן תוותרנה על אדמות לטובת העתקת האוכלוסיה הפלשתינית הפרובלמטית שבתחומן אל המדינה הפלשתינית שתהיה גדולה עם קיבוץ גלויות לתפארת!!! כ- 6 מיליון פלשתינים יחיו במדינה שלא מין הנמנע שגודלה יהיה גדול מזה של ישראל! מה רע? באשר לשמעון פרס: שכחתי לכתוב בין כל "תשבוחותי" לשמעון פרס, כי על שמו רשומים כמה תרגילים פוליטיים מסריחים, חתרנות בלתי נלאית והסתה פרועה כנגד מחנה פוליטי שלם!!! באותה ההפגנת השמאל ביום הרצח הנורא בה היתה הססמה: "בעד שלום, נגד אלימות", דבריו הראשונים של הנואם הראשון שמעון פרס היו: "הליכוד לא נמצא כאן!" להגיד: אנחנו - אנשי השלום והסובלנות מצויים פה ואילו הליכוד - אנשי המלחמה והאלימות מצויים בבית... אמנם מילים לא מתלהמות, אבל בהחלט הסתה פרועה. אם אינני טועה, פרס מונה כמנכ"ל משרד הביטחון בהיותו בגיל 27 !!! שים לב! לא מצאו איזה אלוף או תת-אלוף בדימוס, פשוט מינו את הפוליטרוק (פודל דאז) פרס. כך פעל אז השלטון הבולשביקי מבית היוצר של המערך. מכאן מתוך אנרציה התקדם פרס וזאת מבלי שעשה דבר וחצי דבר בכוחות עצמו! לא כמו רבין, גנדי, אלון, רפול, בגין, שמיר, מוטה גור ועוד... כאלו שלחמו, התישבו, עבדו אדמה ובקיצור: עשו במו ידיהם. האיש הזה אחראי להבאתו של הרוצח אל פתח ביתנו וחימושו כפי שתיארתי בהודעתי הקודמת (ולא סתרת הפרטים, כנראה לאות הסכמה עם העובדות), אחראי הוא לפילוג העצום שהיה בעם וכעת עמלים אנו לאיחוי הקרעים. אין ספק שפרס היה מעוב ב"פרוייקטים" שבהם ישראל רשמה הצלחה, אבל כמעט בכל מחדל חמור, פרס היה שם ובגדול!!! כולל מחדל רצח רבין. בהודעתך הבחנתי כי אתה מודע לקבילות לפרטים המקובלים במשטרים דמוקרטים אחרים וזה טוב!!! הגיע הזמן שתבין כי הפתרונות המדינים שאותם אתה מציע, פשוט לא מקובלים באף מדינה בעולם כאשר העניין מגיע אל פיתחה. ואנחנו? אנו רוצים להיות ככל העמים! "לחיות בשלום על אדמתנו". אתה בעד?

לך תעבור דירה לרשעות ה"פלשטינית".

שם תוכל להיות "מ(פ)ליץ יושר" שלהם ללא הפרעה...... מקומך בפירוש לא איתנו!!!!! אתה חומר ממנו קורצו "קאפואים" רק לפני זמן לא רב עד קצר ביותר.....

vardage

New member
פגיעה בזכויות האדם של אזרח ישראל בת

רציתי לשאול את חבורת המתכתבים אם שמעתם עלי ורדה? התקשורת משקפת את ההתעללות בחיי.הם מאשימים אותי שאני "תם". ועוד מושגם שמסמנים את האזרח בטלאי ההפרדה וההקטנה שעושה את נושאיה הפקר להתעללות . אני בעלת תואר שני ובן אדם שרואה את עצמו הגון וישר שמכבד חוק וסדר. המעשים כלפי הם מעשים שצריכים לביש את המדינה והעם על ההתאכזרות כלפי בן-אדם שבטוענה של חסר ישע (אני לא חסרת ישע באמת) מתעללים בפרטיותי ובבריאותו ועוד מעיזים לתת מושגים משפטיים מכובדים למעשי הפשע שלהם. במידה שאתם מזהים הכרות בנושא בבקשה תיצרו קשר איתי .,תודה רבה [email protected]

אבו-דני

New member
ג´וחא ידידי אני מבין שתאב שלום הנך

שלא כמו כל הליכודניקים שעוברים הכשרה צבאית בספרטה אתה ושכמותך הייתם עסוקים בריקודי בלט ונגינה על כינור אנשי השלום והעבודה מבית היוצר של אתונה...ברם האם לעניות דעתך אם וכאשר תצליח לשכנע את אנשי הליכוד "לסגת ולסגת ולסגת מספרד מכל המחוזות של קרת חדשה האם רומי תאמר דיינו? וגם אם נזיז את קרתגו ונפרק את חומותיה יאמרו שליטי רומי דיינו? אני מניח שאתה כמלומד שעסק בלימודי הסטוריה מכיר את הסיפור הנ´ל יען כי איש תרבות,רוקד בלט ומנגן על כינור הנך שאם לא כן ליכודניק מחרחר מלחמה כמוני יצטרך להשכילך? פדיחות לממלכה..ממלכת השלום והשלווה. שלך האבו....שמייחל למוצא פיך

ממתי פרס נובל הופך את מקבלו

ל"בעל זכויות"?? ומה עם ערפאת? גם הוא "בעל זכויות".......?? אתה נמנה על אלה שמאמינים בתיאוריה שכל מי שיש לו פרופסורה הוא גם אדם חכם......?? איזה מיסכן אתה......

שרוף

New member
שלום אתה אומר

חה חה חה חה חה חה חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ההההההההההההההההההה חחח ההה חחח ההה הההההההההההההההההההההההה נחנקתי מצחוק....... גם עראפת צוחק ואומר ואללה היאהוד האלה מטומטמים על כל הראש ומתרווח בכיסאו ואומר חברה יה שאבבאב הבהמות השמאלנים האלו עושים לנו את העבודה. חה חה חה חה חה חה חחחחחחחחחחחחחחחח ההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחח חחח.

למעלה