שאלה לחברה שלי!

שאלה לחברה שלי!

אוקי חברה שלי רצתה לדעת אם מישהו ממכם מוכר פוסטרים ודיסקים שווים של בריטני.. מחכה לתשובה ממכם ביי

YugiBoy

New member
אני מוכר תמונות של בריטני...אם ה

חברה שלך מעוניינת

מריה111

New member
../images/Emo207.gif

יש לי שאלה לא קשורה מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקריוקי של בורן טו מייק יו האפי למחשב חוץ מהאימיול והקאזה? כי אני רוצה לשים את זה בתור צילצול בפלאפון ואני רוצה את זה כקריוקי.... או שקריוקי אחר אבל פשוט שלא יהיו מילים אלה רק את המוסיקה......

Kryptonite

New member
תחפשי באתרי מעריצים של בריטני

יש המון בדרך כלל בחלק המדייה.

YugiBoy

New member
Born To Make You Happy - Karaoke

או Instrumental יותר נכון להגיד... בכל מקרה, שלחו לי מסר.

Kryptonite

New member
אגב, יש מקומות שיש הבדל בין קריוקי

לאינסטרומנטל. בקריוקי בדרך כלל יש את הזמרות רקע, באינסטרומנטל אין. שימי לב להבדל אם זה משנה לך. חוץ מזה, עד כמה שאני זוכר לבורן טו אין אינסטרומנטל רשמי, רק כאלה שהוכנו. אז הוא נשמע קצת שונה

YugiBoy

New member
צודק

בגרסה שאני הבאתי להורדה, כתבתי שיותר נכון להגיד אינסטרומנטל בגלל שאין זמרות רקע.. וזה נשמע ממש טוב... זה לא נשמע כאילו זו גירסה שמישהו הכין... ובטוח הפיצו איזה קריוקי... לא מזמן שאלתי את עצמי למה היה כתוב באחד האתרים שבסינגל של BOMT, לדוגמא, היה קליפ בגירסה מורחבת של השיר, ואז בדקתי וראיתי שיש המון גרסאות של סינגלים, לכל מיני מקומות בעולם.. אז אולי באחת הסינגלים של BTMYH היה קריוקי... יכול להיות?

Kryptonite

New member
לא

אין לו אינסטרומנטל רשמי. ובקליפ יש את הגירסה המקוצרת (הורידו כמה שניות מלקראת סוף השיר) באלבום זו המלאה.

YugiBoy

New member
כנראה לא הבנתי נכון,

היה כתוב שמה: …Baby One More Time - 1999 1. …Baby One More Time (Radio Edit) 2. Autumn Goodbye (Un-Released Track) 3. Enchanced Section (Video

YugiBoy

New member
כן, אבל חשבתי שענית לי לגבי

מה שכתבתי עם הקליפ בדיסק של BOMT... לא משנה.. אני פשוט ממש עייף כנראה שאני מתחיל לדבר שטויות ולראות עקום... עדיף שאני אתרענן קצת ואחזור אחר כך (=

In Rehab

New member
../images/Emo207.gifלא חשבתי שזה כ"כ חמור....../images/Emo18.gif

היום הייתי אצל ידידה שלי,וראינו ערוץ E. אני לא ממש צופה הרבה בטלוויזיה אז לא התעמקתי בערוץ הזה אף פעם אבל כשראיתי את אחת התוכניות שם,נגעלתי כ"כ מרמת הצהבת שהולכת שם! במשך חצי שעה בערך...טחנו ת'מוח על לינדזי,פאריס ובריטני ב ל י ה פ ס ק ה . על מה הן עושות,לובשות ועל העברות הפליליות שהן עשו. למה אנשים צופים בזה בכלל?!-למי איכפת מה הכוכבים חסרי החיים האלו עשו ולא עשו?. זה לא שאני יכול להתקשר ללינדזי ולהגיד לה:"היי,לינדזי,את ממש חייבת להירגע עם השתייה." כל הצהובונים והתוכניות האלו פשוט עלובות.

0rin

New member
../images/Emo210.gifממש לא נכון

אני כל הזמן רואה והתכנית בסדר גמור!! מעדכנים שם על הכל! והתכנית ממש לא עלובה.

למעלה