המילים של השיר זה לא יום אביב בהיר?!
J judyr New member 23/3/02 #22 דווקא מחר יקירתי אני עולה לגג... ספר טוב שתיה וקרם שיזוף למה אומרים יהיה שמש חבל"ז בהצלחה עם הערפילים הצרפתיים נאנאבננה
דווקא מחר יקירתי אני עולה לגג... ספר טוב שתיה וקרם שיזוף למה אומרים יהיה שמש חבל"ז בהצלחה עם הערפילים הצרפתיים נאנאבננה
P pachanga New member 23/3/02 #23 זה החג הראשון שאני לא עושה בארץ.. ועוד פסח כי בארץ עושים כל הקמונה ביחד פה נעשה אצל זוג חברים ועוד זוג... שנה שעברה לא הייתי בלג בעומר, לא נראה לי שפספסתי משהו מיוחד (הייתי שבוע באיטליה)
זה החג הראשון שאני לא עושה בארץ.. ועוד פסח כי בארץ עושים כל הקמונה ביחד פה נעשה אצל זוג חברים ועוד זוג... שנה שעברה לא הייתי בלג בעומר, לא נראה לי שפספסתי משהו מיוחד (הייתי שבוע באיטליה)
P pachanga New member 23/3/02 #24 אגב... הפסח הזה אני לא עושה בארץ כל ה 4 שנים הקודמות גם את הפסח עשיתי עם המשפחה בלי ההורים, כי הורי היו ב SF מה שמיוחד בפסח שלנו , זה משחק הכוסות (בסוף המגילה) זה מנהג מרוקאי שאנחנו עושים שנים מישהו מכיר
אגב... הפסח הזה אני לא עושה בארץ כל ה 4 שנים הקודמות גם את הפסח עשיתי עם המשפחה בלי ההורים, כי הורי היו ב SF מה שמיוחד בפסח שלנו , זה משחק הכוסות (בסוף המגילה) זה מנהג מרוקאי שאנחנו עושים שנים מישהו מכיר
G Gefen New member 24/3/02 #27 פאצ´י אני ממש לא מכירה... אבל זה נשמע מעניין... ובמיוחד לעניין מנהגי החג השונים הכנסתי הודעה חדשה- את מוזמנת לשרשר לשם ולספר קצת על משחק הכוסות הזה.. גפן
פאצ´י אני ממש לא מכירה... אבל זה נשמע מעניין... ובמיוחד לעניין מנהגי החג השונים הכנסתי הודעה חדשה- את מוזמנת לשרשר לשם ולספר קצת על משחק הכוסות הזה.. גפן