שאלה(לות)

AciDBreeZe

New member
שאלה(לות)

דיברתם על רוחות וחשבתי על זה..רוחות מבקרות רק את מי שמשתמש בכישוף ומאגיה או גם את אלו שלא..אבל האנשים פשוט לא מוסוגלים לראות אותם? או שהרוחות מווקרות מתוך כוונה רעב כי כישפתם מישהו לאהוב אותכם? או כשף שכופה על מישהו משהו? או כל כישוף יכול למשוך רוחות? ועוד שאלה...אתם מדברים פה הרבה על הזמן הנכון אמא אדמה ועוד הרבה דברים שלא הבנתי (גם בחלק מהמאמרים) מה זה אומר?

Jerald_Admonds

New member
יש איזה טאבו

על רוחות,ולהגדרה המעורפלת משהו שלהן בקרב אנשים אשר לא הספיקו לטעום ממהות החיים הקסומה של אנשים אשר מחפשים את עצמם באזורים כגון מאגיה. אני לא בדיוק יכול לשים את האצבע שלי על זה כרגע עקב חוסר ריכוז שאני נתון בו, אבל אני יכול לתת לך תשובה בסיסית שעלולה להיות רלוונטית לכל המקרים מבוססי "רוחות" שקשורים לעיסוק במאגיה. ישויות אלו או אחרות אשר אתה עלול להתייחס אליהן כאל רוחות -בין אם הן פוגעניות או לא- לא יכולות להתקרב לאדם אשר הוא חסר פחד. אחד שהתמודד והבין את מקור פחדיו. שכן בדרך כלל פחד הוא זה שמושך "רוחות" כאלו או אחרות. לכן אדם אשר הוא מלא פחד, או לגמרי לא מחובר עם עצמו עלול להתקל רבות בשדים פנימיים וחיצוניים שלרוב הוא לא מודע להיותם שדים. כשמדובר במאגיה, העוסקים בה הופכים בעיקר בזמן טקסים (אם לא כל הזמן) לזרקורים במציאות שבה ישויות אחרות מתקיימות, והן נוטות להמשך אליהם יותר. ואדם אשר עוסק במאגיה אשר לא שלם לפחות במידה מסויימת עם עצמו, אדם שלא מודע ומכיר את עצמו, הופך להיות למטרה עבור ישויות כאלו בין אם הן זדוניות או סתם "תמימות". לכן על העוסקים במאגיה להגיע להכרה מסויימת עם עצמם, להיות מודעים וגם לעשות כישוף "בטוח" ולהשתמש באמצעי מניעה כגון מעגלים וכו' על מנת לשמור על עצמם מישויות אלו או אחרות. עכשיו במידה וענית לתנאים הנ"ל ישנם מקרים שבהם עדיין תתקל ביצור זה או אחר זה יכול להגרם עקב מספר סיבות- 1- התעסקת עם מקורות אנרגטיים אשר לא היית אמור להתעסק איתם. 2- התעסקת עם ישויות שלא היית אמור, או לא היית חכם מספיק כדי להתעסק איתם. 3- ההתקלות ב"רוח" הזאת היא חלק מהמסע האישי שלך ועליך להשכיל מהמפגש איתה בדרך זו או אחרת. 4- זו סתם פיה שצוחקת עליך ומצפה שתעשה כמוה
זרום איתה תהנה! 5- אחר. ו.. זהו. על קצה המזלג.

Nadav L

New member
תשובה - רוחות

אני חושב שאני יכול לסדר לך את הבלבול שנכנסת אליו... אנשים שמתעסקים במאגיה או בכל טכנולוגיה רוחנית שהיא פיתחו את עצמם רוחנית והם הגיעו למצב שבו הם מפיצים הרבה אנרגיה לסביבה. בעיקר כאשר נמצאים במהלך עבודה רוחנית כלשהיא. אנרגיה זו שמשדרים לסביבה או אפילו למישורים אחרים מושכת "רוחות" או כמו שאני מעדיף לקרוא להן - ישויות. לכן אחת הסיבות לעשיית מעגל למטרת כישוף היא עשיית בועה שאליה לא יכנסו ישויות ויפריעו למהלך הכישוף. כל זה אומר בעצם שלאנשים מפותחים רוחנית ימשכו יותר ישויות מאשר לאנשים שלא מתעסקים בנושא... בקשר לזמן הנכון, אני לא יודע מה את מתכוונת לשאול אבל אני יכול לנחש אולי מדובר על זמן מתאים לעשיית פעולה רוחנית כלשהיא והזמן הזה תלוי בפעולה הרוחנית עצמה כלומר, מטרתה, תלוי במצב הירח, תלוי בשעת היום, תלוי בתאריך וכו'... לכן לכל דבר יש זמן מתאים לעשייתו. אמא אדמה - אני חושב שכשאומרים אמא אדמה מתכוונים לאלה כי היא בעצם הכל ויש המתייחסים אליה כאל אמא אדמה ולאל שהוא בעצם השמש והדבר שמגדל את היבולים על האדמה. הרבה בהצלחה ואני מקווה שסידרתי לך את הבלבול שנכנסת אליו...

למעלה