שאלה לדיון...

אהבתיה

New member
שאלה לדיון...

אני כותבת גם בפורום של מייקל ג´קסון (למי שלא יודע,אני פשוט חולה עליו ולמרות שאני ממש ממש אוהבת את שלמה, מייקל הוא האהבה הגדולה שלי...) ומישהו שם ביקש את רשימת השירים של הדיסק החדש שלו כדי שהוא יוריד אותם מקאזה!!! אני פשוט הזדעזעתי עד עמקי נשמתי (
) !!!! כתבתי לו שמעריץ אמיתי לא יוריד את השירים במקום לקנות את הדיסק המקורי של האומן שהוא מעריץ!! קצת כבוד לאומן שאתה אוהב!! כל ההשקעה,העבודה,הכסף! אני חושבת שהמינימום שאפשר לעשות זה לקנות את הדיסק המקורי ובכך להראות את ההערכה שאתה רוחש לאותו זמר. אז מישהו שם כתב לי שזאת הערצה פנאטית ושזה לא נכון שמי שלא קונה דיסקים מקוריים לא נחשב מעריץ. מה אתם אומרים???

R o M

New member
לדעתי...

כל הורדה, כל דיסק צרוב, זאת גניבה ולא, אני לא מגזים. כל אומן שעשה משהו, ראוי להערכה ולמלוא התמורה על עבודתו.

אהבתיה

New member
צודק!

זה בדיוק מה שאחי אמר לי. נכון,זה יקר, אבל זה לא אומר שצריכים ללכת ולקנות צרובים במקום. זה כמו שאתה רוצה ג´ינס של איזו חברה מפורסמת אבל הוא ממש יקר ואתה במקום לקנות אותו, תגנוב אותו. שמחה שאתה מסכים איתי רום...

adidushb

New member
הייי אנשים!!!../images/Emo39.gif

מה קורה?איך היה יום העצמאות?
את התוכנית אהבתיהם ראיתי כבר 3 פעמים
אבל את התוכנית בyes לא ראיתי...כי אין לי yes
חבל!!! מי ראה?תספרו מה שם? לגביי השאלה האם להוריד שירים של האומן שאתה מעריץ? לדעתי כל האומן מגיע לו שנקנה את הדבר האימיתי ולא צרוב!!! במיוחד אצל אומן שאתה מעריץ!!!
לילה טוב........

לדעתי...

צריך להשעות את מורן מהפורום, בגלל שהיא הודתה הרגע שהיא אוהבת את מייקל (
) יותר מאת שלמה. שערוריה! וקצת יותר ברצינות, אני עם רום. אין לי אף דיסק מזוייף. נכון שיש לי מעט שירים במחשב, אני לא תלית שכולה תכלת, אבל אני בהחלט נגד, וגם לא לקנות דיסקים לא מקוריים, זה נותן משו ועוזר לתופעה להתגמד. למרות שזה לא הכי משנה, כי גניבה זאת גניבה, אבל, מי שמחשיב את עצמו מעריץ, לדעתי חייב דיסק מקורי. כי מעריץ לא יגנוב ממושא הערצתו, לדעתי.

שייני

New member
גם אני מסכימה

אני מסכימה איתך במליון אחוז מורן. ואני חושבת שהסיבה שאת צודקת היא שאמן מסוים משקיע את כל הנשמה שלו בעשיית דיסק וכל מיני מנייאקים עושים כסף על חשבונם אחר כך ע"י הזיופים שהם צורבים , וכל אלה שקונים אותם משתפים פעולה איתם....... אבל מצד שני עלתה בראשי שאלה : נניח יש מישהו דל אמצעים שממש חולה מת על אמן מסוים והוא ממש לא יכול להרשות לעצמו לקנות מקורי אז מהה אתם אומרים שהוא יעשה במצב כזה?

לגברת תפוח!

הייתי מפנה את זה גם לרוני, אבל אני הבנתי שהיא אמרה את זה בצחוק (
) זכותו של כל אחד לאהוב מה שהוא רוצה,ואני לא חושב שזה המקום לקטול מישהו, רק בגלל שהוא אוהב משהו שאתה לא אוהב. למה בכלל לתת למורן תחושה לא נעימה לכתוב את מה שהיא מרגישה וחושבת? זה שאנחנו אוהבים את שלמה, זה אומר שאי אפשר לאהוב משהו אחר??? ועוד לכתוב את זה בצורה כזאת, כאילו היא נפלה מהירח... פשוט לא יפה! אז תפסיקו עם זה, ותעשו שיהיה נעים להיכנס ולדבר פה בחופשיות על מה שרוצים, מבלי שאיזה אחד יקום ויקטול בגלל שזה לא מוצא חן בעיניו. בקשר למזוייפים... מצד אחד, אני נגד זה. אני לא קונה מזוייפים, אין לי בבית ואני חושב באמת שצריך להשקיע בשביל אומן. אבל! אצלי זה תקף רק על אומנים מהארץ. אני משקיע באומים שלי, אני יודע שכל דיסק מקורי שאני קונה משפיע על האומן ויזיק לו אם אני אקנה מזוייף. לכן ישראלי - זה רק מקורי (יצאה לי אחלה סיסמה!
) מצד שני, כל הלהקות האלה מחו"ל, הן מרוויחות מליונים מכל העולם, נולדו עם כפית של כסף בפה, ולא חסר להן כלום. להם אני לא דופק חשבון. מוריד וקונה מזוייף. נכון, תבואו ותגידו, אומן - זה אומן באשר הוא. אבל אני חושב שיש הבדל גדול מאוד. מה גם, הלהקות הללו, אני בטוח שהן מעולם לא השקיעו עשירית מאמץ בדיסק, כמו ששלמה נניח השקיע. הם לא כותבים את השירים, לא מעבדים, לא עושים כלום. סתם דוגמנים עשירים עם קול (גם זה לא תמיד) ואבא עם קשרים בחברת התקליטים. את הדיסקים האלה, אני לא אקנה מקורי. וסליחה מראש על הנאום חוצה הלהבות שלי...

שני

אין מה לעשות במצב כזה. שוב, זה כמו הדוגמא עם הג´ינס. לאחד יש כסף, אז הוא קונה ליוויס. לשני אין כסף, אז הוא יכול ללכת לגנוב, רק בגלל שזה לא פייר?? אין שום קשר. ובתור אחת שיש לה קושי כלכלי, אני יודעת שאם אני רוצה משהו, אני עובדת קשה בשבילו ואקנה את המקורי, כי זכותו של כל אחד לקבל תמורה על מה שהוא עבד, ולא משנה מי הוא וכמה כסף כבר יש לו. יש אנשים שאומרים שהם יקנו את המזוייף של שלמה, כי הוא עשיר כבר, ומה שהם יקנו לא ישפיע עליו. תירוצים. הכל גניבה.

שייני

New member
רוני

את ממש ממש צודקת ואני לא חולקת על דעתך בכלל!! פשוט חשבתי על זה שאם יש נאמר ילד או ילדה שנמצאים במצב כלכלי ממש גרוע והם מתים על שלמה... אז בגלל שזה לא מוסרי מגיע להם להענש ולא לשמוע?

d a v e

New member
כן, אבל...

הכל נכון, הכל יפה אבל... הידעתם שהפקת דיסק זולה יותר מקלטת או תקליט? אין שום הצדקה למחירי הדיסקים בשוק, ויחד עם זאת, גם אהבתיהם וגם צימאון עלו פחות מכל דיסק חדש אחר שיוצא, ועל כך יבורך מר ארצי.

אולי...

צריך להוציא שירים בנפרד ואם מישהו רוצה אז דיסק עם כל השירים. שיר

R o M

New member
דייב, זה לא מדויק

יכול להיות שההפקה עצמה עולה בזול, אבל מה עם כל הזמן והעבודה שמשקיעים בדיסק? זה מה שעולה כסף, ובאמת יאמר לזכותו של שלמה שתקליטיו האחרונים נמכרים מאוד בזול, ולא רק הם. בכלל, ראיתי את כל הדיסקים בחמישים ש"ח בת"א בטאואר רקורדס. וזה מאוד זול וכל הכבוד לו על זה.

אהבתיה

New member
אני שמחה שפתחתי דיון כזה...../images/Emo9.gif

ועוד יותר שאני רואה את התגובות התומכות! וכן,אני אוהבת את מייקל ג´קסון ואני לא מתביישת בזה או משהו כזה,ממש ההיפך...ואני רגילה שאנשים מגיבים ככה אבל זה לא ממש איכפת לי כי אני ממש ממש ממש אוהבת אותו והוא חלק חשוב בחיים שלי... (גם שלמה!!!
) תמשיכו להגיב,זה ממש נחמד לראות כזה דיון בפורום...

למעלה