שאלה לדיון

רסקול

New member
שאלה לדיון

ברור לכולנו, אני מקווה, שהנשים המגיעות לבית הן נשים שנבחרו מבין מאות, ואולי, אלפי פונות. ברור לכולנו, שמי שנמצאת בבית, כנראה, ממומנת על ידי ההפקה, וכל דבר שהיא מקבלת, הוא כנראה בחינם, בשם הפרסומת הסמויה והגלויה. ברור אם כך, לכולנו, שנבחרים רק מקרים שמצטלמים מצויין לטלוויזיה, שנבחרות רק נשים שיש ביכולתן ליצור רייטינג, ומי יודע אם חלק מהאירועים נערכים כך שיהיו יותר שנויים במחלוקת, יותר "מדהימים" ממה שהם במציאות. יש כאן כמובן שיתוף פעולה של הנשים עם ההפקה ושל ההפקה עם האנשים. הן מקבלות טיפול חינם, בבועה רחוקה מהחיים האמיתיים שלהן, סביב לשעון שכוללת "פינוקים" כמו גם משימות לא קלות, חרב ההרחקה נעה מעל ראשן ללא הרף, והן יודעות שמציצים בהן כל הזמן. עכשיו - מה יש , למשל, לבחורה חסרת כריזמה וענין כמו סניי לחפש שם? האם ההפקה החליטה שזה *נכון* להתעסק בסוגיית המוגבלים? ובחרה בנערה עיוורת? מדוע למשל עד עכשיו לא נבחרה אשה נכה לגמרי? מה אין נשים בעלות נכויות קשות מאוד שפונות להפקה? מדוע רוב הנשים נראות מצויין - מצטלמות היטב [חוץ מהקומיקאית ההיא, במכנסיים קצרים, שנראתה באמת זוועה?] יש תשובות?

ברגרוף

New member
הן קודם כל פלטפורמה לרייטינג

הן אמרות לייצר הרבה כסף עבור מי שמפיק ומשדר אותן. ואח"כ הן משמשות כפלטפורמה להעברת מסרים בשם ה"קווצי'נג" הכל כך פופולארי במחוזותינו בשנים האחרונות. ועם כל הציניות המסחרית הרעבתנית והמגעילה של הטלוויזיה אני מוצא את עצמי לומד המון לגבי עצמי ולגבי התנהגויות אנושיות שדווקא הפורמט המסוים הזה מצליח להעביר באופן כל כך אנושי ומרגש. אותי מעסיקה התופעה הביזארית של הפיכת משתתפות התכנית לסלבריטאיות, הן מקימות אתרים וגורמות להרבה אנשים לתקשר איתן ולהעריץ אותן בזכות זה שהן מפורסמות. אם טואנדה ילדה ילד או לא, מחוץ לתכנית, זוהי כבר התענינות שחורגת מגבולות הטעם הטוב. היא פתחה צוהר לחייה בתכנית ועליה לסגור אותו אחרי התכנית. אחרי הכל היא לא משתתפת בתכנית בזכות איזה כישרון גדול אלא בזכות בעיה מסוימת שהיא באה למצוא לה פתרון.

סליחה!!! טוואנדה דווקא פרשה

לאלמוניות,עם סיום הסדרה.היא לא הקימה אתר,כמו רבות אחרות מהבנות, ואם התפרסמה תמונה של התינוק/ת באתר של קים,כי קים יודעת שיש לזה ביקוש וכך יכנסו יותר לאתר שלה,זו לא הבעיה של טוואנדה.ט. בטח נתנה לה תמונה כחברה. גם לגניפר אין אתר (האתר שלה פעל שנה ונסגר). שלא לדבר על האפרו-אמריקאית היפה,שברח לי שמה,שנעלמה כך מחיינו. יצר הסקרנות של אנשים מביא אותם לתהות- אז מה עלה בגורלם של הבנות שסיימו. לכן הן הוזמנו לתכניות טלויזיה ורואיינו בעיתונים.מה הפסול בכך.מי שרוצה יקרא ומי שרוצה יצפה ומי שלא,לא. טעם טוב זה עניין לויכוח.מה שבעיניך מוגזם,בעיני מישהו אחר,כשר.

MommyHug

New member
איך קראו לזו שהייתה שותפה של ג'וסי

וכשג'וסי עמדה לעזוב, היא התחננה בפניה שלא תלך.......?

רסקול,מה שאלתך? מה לא מובן?

כן,הכל רייטינג וההפקה עושה זאת משיקולים מסחריים. זו לא תכנית דוקומנטרית פרופר,זו תכנית מתעדת,שנכנסה לנישה של הקאוצינג,במטרה להרויח מזה חופן של דולרים. כן,ההפקה בחרה את סניי כי בלונדה עיוורת,מעניינת את הצופה. כן,ההפקה בחרה אפרו אמריקאית כטוואנדה, כי הקהל ההוא רוצה לראות בחורות שחורות ובעיקר אם הן אחיות של טוני ברקסטון. כן,ההפקה בחרה אפרו אמריקאית נוספת,אבל היא היתה כל כך איומה,שתיכף ומייד ברחה על נפשה ולפני שיעיפו אותה (אני יודעת מה כלפי חוץ נאמר-כאילו שישאירו) כן, ההפקה בחרה את קים המיליונרית עם ה6 קארט על היד,כי זה מצטלם טוב להוריד לה הכל ולהשאיר אותה בטריינינג בלבד. גניפר,מסחטת דמעות קאלסית כל הטרגדיות שבעולם קרו לה וזה רייטינג. גוזי- למי יש כח לגוזי- נדלג רסקול, יש לך עוד שאלות? בפרקים הבאים אגב תגיע מישהי עם מוגבלות קשה- מה חשבת שיוותרו? וחכה, עוד לא ראינו הכל.יש עוד פרקים עד סוף העונה ועוד הרבה בנות מגיעות...

רסקול חוץ מעובדות שטחיות לא הבנתי

את השאלה שטמונה או לא טמונה בהם ? הרי כל תוכנית טלוויזיה רוצה להרוויח כסף על ריטינג וכל תוכנית טלויזיה תבחר לעצמה את ההכי טובות והכי מוצלחים ומוצלחות כמו לדוגמא בלרדת בגדול ששם גם הביאו אנשים שניראים טוב וירדו במשקל וכו. ממה שאתה כתבת נשמע ציני לגמרי וכל אדם זכותו באשר הוא אך לא הבנתי מה השאלה ? למה אין בנות נכות?עוד לא נגמרה העונה לפי דעתי ולפי דעתי עוד יהיו בנות נכות כמו שאמרה המקורית .. אז לא הבנתי את ההודעה

רסקול

New member
יוווווו, את ואני לא היינו מסתדרים

בבית. רסקול, כלומר אני, שאל בסה"כ מדוע נבחרה דמות חיוורת כמו סניי, זה הכל. כדי לבסס את טענתו שהבחירה הזו מוזרה, רסקול המסכן, כמו שלימדו אותו בקורסי הרטוריקה שלקח, הוא העלה כמה טענות שאתן מסכימות עליהן, ואז דחף את שאלת בחירת "החיוורת" דווקא. אח"כ, רסקול נזכר, שלא הצליח לראות חוץ מהמורין המעצבנת, אף אחת מכוערת בצורה יוצאת דופן, פגומה בצורה יוצאת דופן, לא מדברת בצורה רהוטה בצורה יוצאת דופן, ואז נזכר רסקול, שרייטינג לא הולך עם מכוערות מאוד, או מגמגמות, או כאלה שקשה לצפות בהן אם יש להן פגם גופני קיצוני.

אני דווקא אוהבת שהן מקימות אתרים...

זה נורא נחמד לדעת מה קורה איתן אחרי התוכנית ולהלהתקשר איתן כי אלו נשים שנכנסו לנו לחיים ושיתפו אותנו בדברים הכי הכי שמורים שלהם זה הגיוני רסקול שאנשים יעריצו אותן בדיוק כמו שזה הגיוני שהן ימסחרו את עצמן בתונית עצמה וגם אחרי כי תרצי או לא הן מפורסמות הן היו בטלויזיה לתקופה לא קצרה והתנהגו קצת כמו דמויות באופרת סבון עם כל הדרמה... שורה תחתונה עם הן מרוויחות מזה ואנחנו מרוויחים מזה כולם יוצאים מנצחים ואין מקום להתעצבן על זה זה פשוט ככה

אהה ועוד משהו...

אני מוחה על כל הביקורת על ז'וסי או קי היא לפעמים מרגיזה קצת שהיא מתעצבנת מהר ומרחיקה את כולן מעליה אבל היא בסכ"ה בחורה מאוד מסכנה כל מי שהיא אי פעם סמכה עליו בחיים שלה איכזב אותה בדרך זו או אחרת ( סבתא שלה מתה,אבא שלה גירש אותה,אמא שלה נתנה לסבתא שלה לגדל אותה,יחסים מעורערים עם גברים שניצלו אותה) זה הגיוני שהיא מתוסכלת וזה הגיוני שהיא לא תסמוך על אנשים כ"כ מהר ותעמיד אותם במבחנים זה קשה לבטוח אני נורא מבינה אותה בקטע הזה....תנו לה צ'אנס חוצמזה קלואי מתוקה אמיתית לא רוצה שז'וסי תעזוב!!!

חחחח שושקה,רוצה או לא

יש לך עוד שבועיים לראות, כי אחר כך תסיים גברת גוזי+קלואי (המתוקה מאמי). אז תסתכלי עליה טוב טוב חחחחח כי עוד מעט תעלם לך.

רסקול, למה סניי נבחרה,סיבות-

1. כמה בנות שמתעוורות לפתע בגיל 18 ,ממש בזמן בחירת מועמדות לסידרה הם מצאו? 2.סניי אינטלגנטית בצורה בלתי רגילה,רהוטת דיבור,תפיסה מהירה וסך הכל ללא העיוורון, היא לא היתה זקוקה לשום תמיכה.בגיל 18 היא מסיימת שנה אחרונה בקולג' וזה הישג יוצא מהכלל. 3.היא באה ממשפחה נורמטיבית,חמה ואוהבת וצריך היה לאזן את התמונה. קים סניי גניפר-כביכול ממשפחות מתפקדות (אם כי גם שם ראינו שהדשא של השכן לא ירוק..) גניפר,גוזי (בגלל הוריה)- לא מתפקדות. את דבורה למזלי לא נאלצנו להכיר. 4.אם תכנס לאתר של סניי, תראה כמה שהיא יפיפיה.אנדי לראשונה בסידרה,עשתה לה עוול חמור במיוחד והקפיצה אותה בעשר שנים קדימה.תראה תמונה שלה בשיער בלונד טבעי פזור,בלי משקפיים ותווכח כמה היא יפה.

למעלה