שאלה לדיון

פיפיטה

New member
שכחת עוד בנות

זו שרצתה ללמוד נהיגה דבורה אז לא כולן יפות גם למכוערות יש בעיות מה לעשות כל מכוערת ברגע שאתה מכיר אותה מדבר מבלה בסופו של דבר רואים את היופי והכיעור נהפך לשולי

פיפיטה

New member
הייתי והלכתי לראות

לפי דעתי סניי הייתה חמודה מאד סוף סוף הסתירו לה את המצח הרחב והפרידה הייתה מרגשת לאור הנרות אנדי הייתה כל כך רגישה ומקצועית כשהיא שאלה אותה מה היא רואה והדריכה אותה מקסימה! לילה טוב לכולם אני מבינה שהיה סוער פה היום ותמיד כשיש אקשן אני מפספסת איזה באסההההההההההה

אני מסכימה איתך פיפטוש

היה פרק מאוד מרגש . וכן היה אקשן והוא נגמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שהוא יצא לפרסומות. בכול אופן מאוד אהבתי את איך שסני ניראתה.

פיפ,פיספסתי את הדקות הראשונות

של ההתחלה אתמול בלילה ובטח שלא היה לי חשק להתעורר ב-6 בבוקר. תוכלי לספר לי מה קרה עם הבנות? איך התחיל הסכסוך עם גוזי? השאלה כמובן מכוונת לכל מי שטרח לקרוא. תודה.

דניאלה-

New member
טרחתי ../images/Emo13.gif

ג'וזי יצאה החוצה לבושה בבגד ים גוררת את המזוודה לשיזוף קל, אבל בלי קלואי.. כאשר היא לא טורחת לבקש מאף אחת מהבנות לשמור על הקטנה. כמובן שכאשר הקטנה מתחילה לבכות הן כועסות על ג'וזי שלא טרחה, ועל כך שהיא מרגישה כאילו זה מובן מאליו שהן אוטומטית בייבי סיטריות.. מעבר לכך, שגם ככה הן כעוסות מאוד על מה שקרה ערב קודם בוועדת הביקורת.. בקיצור הרבה תסכולים.. ולדעתי היום יהיה לכך המשך..

דניאלה חמודה,תודה אבל ראיתי.

מה קרה קודם שהוביל לזה?האם נאמר משהו או שכך זה התחיל? אני יודעת שזה סתם שטותי,אך עד שיגיע השידור החוזר בעוד חצי שנה, כבר אשכח מה שאלתי חחח..

פיפיטה

New member
מקורית עכשיו הגעתי מהעבודה

אבל קיבלת הסבר יפה. נראה שיהיה מעניין היום אני הולכת לישון צהריים ונראה לי שאני אראה רק בלילה. אבל אני לא מתאפקת וקוראת את כל התגובות וכך אני מגיעה מוכנה נפשית

פיפ,את החלק הזה ראיתי.

מה היה ממש בהתחלה.האם ט. קימי וגניפר אמרו משהו קודם על ועדת הביקורת? מה הוביל אותן להתנפל על גוזי,לפני הקטע שצויין למעלה? איך זה התחיל? וחוץ מזה צפוי לך חלק של צחוק ובכי. מורין-איזו שריפה.ממש נורא. איאנלה ושלישיית הברקסטונים- בידור ברמה גבוהה.

פיפיטה

New member
מקורית

לא היה משהו שונה מבכל הפרק מההתחלה הן ישבו בחדרים והתלוננו על הניקוד (כאילו שג'וסי נתנה אותם לעצמה) כל אחת השתוותה מה היא קיבלת ולמה וכמה בלה בלה בלה וגם במטבח וכשג'וסי נכנסה או עברה הן השתתקו להן כל מה שלמדו להוציא לדבר לא להפנים הכל נעלם ישר דום שתיקה אז ברור שג'וסי התפרצה בסוף כל הזמן הן שותקות כשהיא עוברת מסתכלות עליה בעיני טוואנדה
אז לא הפסדת הרבה.

למעלה