שאלה לדיון...

יש לתבוע את מארגני המצעד על סיכון

חיי הצועדים במודע! אגב, מעניין שבמערב אירופה יש איסור על קבוצות ניאו נאציות לצעוד בשכונות יהודיות, ואף אחד לא טוען שמדובר באקט בלתי דמוקרטי.

מה אתה משווה בכלל??.....

אין פה מקום להשוואה... האדיולוגיה של הנאציעזם בפירוש היא נגד יהודים... אין להומואים או הלסביות משהו נגד הדתיים עם זאת הנאציזם פועל בהשפכעה והסתה...

זה לא קשור. לא נותנים להם לצעוד

כדי לא לעורר פרובוקציות, בלי קשר לאידאולוגיה שלהם.

sela v

New member
והחרדים נגד ההומואים

לכן לפי דעתי צריך לאסור עליהם כל סוג של הפגנה. במיוחד חרף האלימות שהם נוהגים כלפי קבוצות אחרות.

זה לא משנה..

שום דבר לא נותן להם תאפשרות לנסות לרצוח אנשים.. יופי שהדתיים יבינו שהם לא היחידים בעולם, יש עוד אנשים עם אידיאולוגיה ודרכי חיים שונים.. והמצעד כן צריך לצאת לאור.. אם ההומואים ישארו סגורים ולא יפתחו , תמשיך השינא.. שיתמודדו... ההומואים לא עושים להם כלום, זה שלדעתם הומואים זה נחשב לעבירה, זה לא אומר שזה אסור...

והנה

סיעה של אברי מין מוצהרים צועדת בטוחות ונשמות של בני אדם נסרחות אחריהן על הארץ שם השיר המצעד הוא נגע בטוח ועוד מתדפקים בשערייך לגלול על כתבייך בעיר דוד ושלמה בקודש קודשייך שם השיר ואיפה אתם בכל הרסק הזה

עשירית מהאוכלוסייה הומואים ולסביות

אין ספק שסבלנות וסובלנות הן מילות מפתח חשובות. ירושלים היא לכולם. כולל ההומואים והלסביות. בעניין של תיוג יקירתי כולנו מתוייגים. את בעצמך מתייגת את עצמך כמוסלמית בת 21. בארץ הזאת האנשים מתוייגים מהראשון עד האחרון. חיים עם זה.

מסכימה עם דברייך באופן חלקי...

זה שרשמתי כי אני בחורה מוסלמית בת 21 אין זה מתייג אותי להיפך, זה רק מחדד את שאני חושבת על תיוג- אני באה להאיר את דעותיהם של אנשים רבים אשר מונעים ע"י: תיוג, אי כבוד, חוסר סבלנות וסובלנות. ציינתי כי אני מוסלמית בת 21 כדי לגרום לאלו שאינם מבינים כי גם אני, כמוסלמית יכולה להביע את דעתי בנושאים רבים בצורה הטובה ביותר, גם אני יכולה לגרום לשינויים רבים- לשנות את דעת רוב הסביבה על המוסלמים אשר מתוייגים כפצצה מתקתקת, סוס טרויאני וגייס חמישי. רשמתי ואמשיך לרשום - מוסלמית בת 21, כדי שאנשים רבים יפנימו כי דת האיסלאם היא דת אשר דוגלת ב- כבוד, סבלנות וסובלנות ( אלו הדברים אשר אני תמיד מנסה להעביר בהודעותיי ) לא דת אשר תומכת בטרור ( מילה כה אכזרית!) אכזרי יותר להכליל אותי ואת שאר המוסלמים כ"רוצחים" ו "טרוריסטים" רק מפני שקבוצה קיצונית המשתייכת לדת זו בחרה לסלול את דרכה בשביל הצמא לדם. לכן בפורום זה ובעוד דרכים רבות אני אגרום לאנשים להיפתח יותר לקבוצה האיסלאמית אשר רבים ממהרים לשפוט. ושוב זה שאנשים מציגים עצמם כ-" מוסלמים, נוצרים, יהודים, עליזים וכו'...." אין זה אומר שהם מתייגים עצמם! הם פשוט מציגים את האני שלהם, את מקור הפנימיות שלהם.

למעלה