מסכימה עם דברייך באופן חלקי...
זה שרשמתי כי אני בחורה מוסלמית בת 21 אין זה מתייג אותי להיפך, זה רק מחדד את שאני חושבת על תיוג- אני באה להאיר את דעותיהם של אנשים רבים אשר מונעים ע"י: תיוג, אי כבוד, חוסר סבלנות וסובלנות. ציינתי כי אני מוסלמית בת 21 כדי לגרום לאלו שאינם מבינים כי גם אני, כמוסלמית יכולה להביע את דעתי בנושאים רבים בצורה הטובה ביותר, גם אני יכולה לגרום לשינויים רבים- לשנות את דעת רוב הסביבה על המוסלמים אשר מתוייגים כפצצה מתקתקת, סוס טרויאני וגייס חמישי. רשמתי ואמשיך לרשום - מוסלמית בת 21, כדי שאנשים רבים יפנימו כי דת האיסלאם היא דת אשר דוגלת ב- כבוד, סבלנות וסובלנות ( אלו הדברים אשר אני תמיד מנסה להעביר בהודעותיי ) לא דת אשר תומכת בטרור ( מילה כה אכזרית!) אכזרי יותר להכליל אותי ואת שאר המוסלמים כ"רוצחים" ו "טרוריסטים" רק מפני שקבוצה קיצונית המשתייכת לדת זו בחרה לסלול את דרכה בשביל הצמא לדם. לכן בפורום זה ובעוד דרכים רבות אני אגרום לאנשים להיפתח יותר לקבוצה האיסלאמית אשר רבים ממהרים לשפוט. ושוב זה שאנשים מציגים עצמם כ-" מוסלמים, נוצרים, יהודים, עליזים וכו'...." אין זה אומר שהם מתייגים עצמם! הם פשוט מציגים את האני שלהם, את מקור הפנימיות שלהם.