שאלה לדיון

וונקי

New member
שאלה לדיון

זה אומנם פסוט מי בלוג שלי, אבל אני חושבת שזה קשור לפורום לכן אני חשובת שזה היה נחמד עם זה שאלה לדיון. יש כול כך הרבה אתרי הכרויות, בכול הפרסמות שלהם הם תמיד אומרים ש שמה תמצאו את אהבה שלכם. אתרים שכאלה לכול מי שמחפש אהבה ולא מוצוא אותה,הרי כולם מחפשים אהבה את משהו מיוחד שיעשה לו רק טוב, זה משהו שכול זמן מחפשים אותו עד שמוצאים אותו, אז אתה באנאדם הכי מעושר בעולם. ככה זה בשביל אהבה עושים הכול איפלו מחפשים אותה דרך אנטרנט ונרשמים באיזה אתר הכרויות בתווקה שם תמצא את אהבה שלך חלק באמת מוצאים שם אהבה. הרי יש כאלה שבשביל למצוא את אחד צרכים עזרה בשביל למצוא אותו כי לבד הם לא ימצאו אותו אז אולי דרך אנטנרט הם כן ימצאו אותו. איפלו אני בעצמי נרשמתי באיזה אתר הכרויות שכזה שעשתי את זה איפלו לא ידעתי למה, מי יודע אולי תת מודע שלי יודע למה עשתי את זה מה אתם חשובים על אתרים האלה?

Aussie Girl

New member
לא מאמינה בזה שזה עובד ומצליח

למרות שחברה שלי הכירה ככה מישהו. למה? כנראה בגלל שאני לא מאמינה בזה שאפשר להכיר מישהו ע"י התאור שנותנים שם ובכלל לא יודעת... אני כנראה מאמינה יותר במקריות מאשר בזה. כל זה כזה לא אמיתי, בדוי, נראה ואנשים שכותבים שם או מיואשים או סתם עושים את זה בשביל הכיף, לא רציני כזה. אבל זוהי רק דעתי.

E l i Y a H o O

New member
אני לא מאמין בזה..

זה נחמד מאוד להכיר ידידות/ידידים...ואולי דייט להעביר ת'זמן..אבל למשהו רציני אני לא מאמין בזה.. למרות שחברים של ההורים שלי הכירו דרך זה והיום הם נשואים פלוס ילדה..

sh53

New member
זו דרך מצויינת להכיר אנשים

בגיל הזה 17-18 אין הרבה נרשמים לאתרי הכרויות, לעומת גילאים יותר מבוגרים, ואולי זה דווקא טוב שאין כל כך הרבה מבחר וצריך לדעת להסתדר עם מה שיש. קראתי את התגובות שקדמו לי, לא מאמינים בזה, אבל מצד שני שמעו וראו בעיניים אנשים שדווקא כן הצליח להם הענין, אולי עדיין הנושא של אתרי הכרויות "לא מדבר" מבחינת הגיל, אבל אולי יום אחד זה "ידבר". בשורה התחתונה - אם לא היה צומח מאתרי הכרויות דברים גם טובים, הם לא היו קמים ופורחים. חשוב מאוד להזהר כשקובעים פגישה עם אנשים שהכרנו באינטרנט - לקבוע במקום ציבורי, מואר ושיש שם עוד אנשים ולא לקבוע במקום בודד ליד מפעל, תחנת דלק או כל מקום חשוך אחר.

למעלה