כולם מאמינים באמת שהם מאמינים בה:
* כולם מאמינים!!! 21/2/2000 23:10 לנצח ----------------------- האמונה חובקת הכל, כולם מאמינים, לכן היא "כוח" כוח עליון כוח החיים. מדענים מאמינים בתיאוריות "הגרנדיוזיות" שלהם על האבולוציה (תורת הקוף), היווצרות העולם, היקום , הזמן, האדם כמוצר אבולוציוני דארוויניסטי, תקופת הדינוזאורים שהייתה בעבר וכדבריהם כך גם אמונתם ואמונת הרבים המאמינים להם . אלה תיאוריות שמהגדולות שבהם, כבר היום בקושי שורדות ובקרוב קבורתם. אחרות חולפות, ז"א הם מתחלפות, מעוצבות מחדש ו או משתנות לאחרות ושוב חולפות ושוב צצות אחרות וכך הלאה; ויש המתות בין המדענים טרם הגיעו או מייד אחרי הגיעם להכרת הרבים נכון, הם מתמידים ויש הדבקים באמונתם שמהם תבוא סוף-סוף "התיאוריה השלמה של הכל" ויש להם מאמינים. אך ידידיי, זו הטעייה שכלית! כי זו אמונה יחסית ,היא שברירית, כי היא משתנה , זה ניתן לעקירה כי אין לה השורש = * האמת * ולכן זה לא רציני. ""יסודות אמונתם"" בו הם בונים אמיתותם סדוקות מטעות ושקריות, הם ניזונים ונאחזים בספקנותם הם חיים באשליית אמיתותם כי מצפים בזו דרכם-אמונתם לגלות את ""האמת"" בכלים מדעיים ובמחשבת המדע . ויש ביניהם גם כאלה שבעידוד "התגלית החדשה" עד לבאה, נחפזים בישר לנפנף בניצחונם. ומנגד לכל התיאוריות על "האמת" ללא אלוהים החולפות ברוח , האמונה באלוהים, ובמיוחד שלנו היהודים האמונה באלוהים היא אמונה עקבית באמת הבריאה מאלוהים אחד שהיה הווה ויהיה כשהיה תמיד לנצם נצחים. זו כן אמונה רצינית כי היא עקבית ומבוססת על אמת שהועברה לדורות מאב לבן ויסודותיה המושרשים לאורכו של מרחק-הזמן איתנים כתמיד ופשוט ובלתי ניתנים לעקירה לעומת תיאוריות ""אמת העולם"" הרעועות של המדע האתיאיסטי המחוזק בדבק האפיקורסיות וכל איחוד אנטי-אלוהי אחר המחשיבה את עצמה, ולא מוכנה להבין לדעת ולקבל את *האמת * (וכמובן לא האמיתות= "הטלפון השבור") מהדת, ולא מוכנה או לא רוצה או פשוט לא קולטת ש"""לעולם לא תצליח ובכל תיאוריה מדעית מבריקה שלא תהיה, לגבור על אמת הסוד שבאה מהדת, האמת האחת והיחידה ז"א * אמת הבריאה שמאלוהים * """. המשחק שלהם עבוד מראש וטוב שידעו זאת לפני תבוסתם הגדולה ונפילתם בבושת פנים אל מול האמת של הבריאה ונכון הדבר שהיא מוכרת עדיין נכון להיום כאמונה בלבד, אמונה שהיא עוצמה, עוצמה אדירה עקבית וסולידית של הדתיים ושל איש ירא ה' באמת האלוהים. יהיו דברים וקרוב הדבר שהאמונה באלוהים תהיה ל " י ד י ע ה " וכך יידעו בבוא היום כולם, דתיים למיניהם וחילונים כאחד, בזו * האמת המוחלטת של הבריאה * * אמת האלוהים! * ספר ישעיה פרק יא (ט) לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי כי מלאה הארץ דעה את יהוה כמים לים מכסים: כך נכתב וכך יהיה ! * * * + + * ____ * ל נ צ ח * ____ * + + * * * מה רע באדם באמונתו יחיה? לנצח 21/2/2000 23:20 עמנואל הלפרין ----------------------- זאת לא אמרתי מעולם ואני מסכים לאלה דבריך, פשוט 22/2/2000 1:7 לנצח ----------------------- אני אומר דברים עתידיים שיתגשמו בבוא זמנם, ואינני מצפה שכולם יסכימו לכל דברי שאני מעלה בפורום למרות שאין לי שום צל צילו של ספק באלה הדברים שאני אומר. אני מסכים לרוב דבריך שנאמרים בהגיון ובמחשבה צלולה בקשר לנושאים מורכבים שנידנים בפורום איכותי-זה ומקבל אותך כמו שאתה, בן אדם עם רגשות ודעות, שיש לו חולשות של בני אדם בדיוק כמוני. אני,(ומאמין שגם אתה), משתדל לתקן את מידותי, ולומד כל הזמן מטעויות עצמיות ומשל אחרים, ומשתדל שדברי למרות חריגותם, יהיו מובנים למרות השפה המרומזת שלעיתים אני חייב להשתמש בה. כנראה לא תמיד אני מובן במיוחד כשמופיע "תייר" חדש לפורום, הוא יורד בזלזול מוגזם על אלוהים אן עלי, זה מקומם אותי ואני חייב להשיב לו שיבין שעבר את הגבול. גם עליך בזמנו קצפתי בדברי כי לא נראה לי ירידתך עלי ברבים אך אני מודה באשמה: הגזמתי. אני מאוד אוהב כאן את כולם, אני מבין לליבם למרות שקשה להם כנראה להבין ללבי ולדרכי. אני חלילה לא מאחל רע לאדם, פשוט אני מציג את האמת שנמצאת אי-שם אמת נוראה לחוטאים לאלוהים. וכשהוא או היא חיללו את כבודו, לפחות שידעו להזהר בדבריהם. ולסיום, וכדי להמחיש את הסכמתי לדבריך בקשר לחיות את הדברים, הנה פסוק מספר קהלת: *ספר קהלת פרק ט* (טז) ואמרתי אני טובה חכמה מגבורה וחכמת המסכן בזויה ודבריו אינם נשמעים: (יז) דברי חכמים בנחת נשמעים מזעקת מושל בכסילים: (יח) טובה חכמה מכלי קרב וחוטא אחד יאבד טובה הרבה: ובתקווה להבנה הדדית לכולנו כאן בפורום וש Jed היקר יחזור במהרה להחכים אותנו בחוכמתו הגדולה אני מברך את כולם. * * * + + * ___ * ל נ צ ח * ___ * + + * * *