שאלה לדיון....

fayd הפשוש

New member
בטח שכן! אבל רק בתנאי אחד!

אנחנו פשוט צריכים לימצוא לעצמינו אי, ופשוט להגר לשם כוווווווווווולם כל ההומואים כל הלסביות כל הבי! כוווולם אני יודע מה אתם חושבים, "שאני יגור אם לסבית בוצ´ה אחת דוחה שלבושה כמו גבר וגונבת לי את סכין הגילוח שלי באותו אי? לעולם לא!" אבל זה לא ככה היו מבחני כניסה ורק אנשים בעלי אסטטיקה אישית יוכנסו וביכלל תהיה הפרדה, חצי אי הייה שלנו וחצי אחר הייה של הלסביות והבי פשוט ביין כולם כי כולם אוהבים אותם ומסתדרים איתם!

PLAIN OL ME

New member
אני חושב ש...

אחד הדברים( אולי הדבר העיקרי) שיזרז את קבלת ההומואים/לסביות/בי (להלן ´הומואים´ [מה לעשות, לרשום את כולם זה יותר מדי ארוך]) בחברה הוא יציאה מהארון. רוב ההומואים שומרים על זהותם המינית בסוד. אם כל ההומואים יצאו מהארון, אז נראה באמת כמה הרבה יש, וכל אחד יגלה שהוא מכיר לפחות הומו אחד! ואז הרי זה כבר הרבה יותר קשה לא לקבל אותם, או לפחות לשנוא אותם....... כי אז כל מי שישנא הומואים בעצם ישנא גם את אבא/אמא/אח/אחות/בן/בת/ידיד/ידידה/מורה/תלמיד/תלמידה/הזמר או השחקן האהוב שלו (אתם מבינים את הרעיון...). קראתי איפשהו באינטרנט משהו שהומופוב לשעבר כתב. הוא אמר שהוא גילה שידיד שלו היה הומו בהלוויה שלו, והוא התקשה להאמין. אז הוא התחיל להתעניין ולקרוא על הומואים, וככה לאט לאט הוא נפטר מהמיתוסים ומהדעות הקדומות. בכלל, כשהומופובים יראו שיש כל כך הרבה הומואים, זה ידליק אצל נורה ורודה - אולי הם טועים במשהו? אם זה כל כך נפוץ, אולי זה לא כזה לא נורמלי ולא טבעי? תחשבו על זה, ידידיי/ותיי הגאים/ות. ושיהיה לכם יום טוב.

fluppster

New member
אני לא מסכימה איתה.......

אני חושבת שכמו שהבינו שהשחורים הם בדיוק כמו הלבנים, ושכבר הרוב מבינים שהנשים שוות לגברים, אז גם יבינו יום אחד שההומואים/לסביות הם בני אדם, ולא מגפה מוזרה ומגעילה. תמיד יהיו הומופוביים, אבל זה כמו שתמיד יהיו גזענים, אנטישמיים ושוביניסטיים. צריך להיות אופטימיים! אני מקווה שככה זה יהיה......

למעלה