שאלה לדיון....

the beast 15

New member
שאלה לדיון....

לפני כמה ימים הכרתי לסבית קטנה וחמודה שאגב מבוגרת ממני ובעלת ניסיון רב ממני. היא אמרה לי שבחיים לא יקבלו אותנו (לס/הו/דו/ועוד).... אמרתי לה שהיא טועה ורק ציך לתת לנושא זמן... אני רציתי לדעת מה אתם חושבים...שבסופו של דבר יקבלו אותנו (כלסביות והומואים או כל דבר אחר) או שזה בחיים לא יקרה ותמיד יהיה לנו קשה לצאת מהארון ולא יקבלו אותנו ב100%... סוף שבוע מעולה לכולם...

TwelveEyes

New member
לא.

ואם כן, לא נראה לי שנזכה לחיות לראות את זה, כי זה בטח לא יקרה במאה הנוכחית. ז"א, תראי, זה כמו שעל פני השטח העולם למד לקבל שחורים ויהודים ולטינים, ולנשים ניתנו זכויות, אבל בתכל´ס עדיין קיימות קבוצות ניאו-נאציות ובודדים גזענים ואנטישמים ושוביניסטים.. אז כמו שאמרתי: לא במאה הזו.

האם קבוצות שוליים מכתיבות לנו...

קבלה לחברה? הרי יש קבוצות black power בדיוק כמו שיש קבוצות white power האם זה אומר שהלבנים לא התקבלו לחברה? קבוצות שוליים תמיד יהיו קיימות, הבעיה כרגע היא שבארצנו הקטנה לא מדובר בקבוצת שוליים... אבל זה בשבילנו לשנות.

TwelveEyes

New member
מסתבר שכן.

עובדה שיש אנשים רבים בעולם שהם הומופובים. הדוגמא של קבוצות black power מול white power היא לא טובה, מאחר והמדובר כאן בקבוצות די קיצוניות, וכפי שאמרתי כבר אנשים הומופובים הם לא בהכרח גם גזענים. לשנות? זה לא שאנחנו לא מנסים. אבל העובדה היא שייקח עוד הרבה זמן עד שהחברה הישראלית העלובה הזו תפנים את זה.

אל תאמרו נואש...

עובדתית שיש מדינות וחברות בהן כל העדפה מינית היא לגיטימית... מדובר בעיקר במדינות סקנדינביה ומערב אירופה. המהפכה האמיתית צריכה להיעשות מלמטה ומלמעלה גם יחד: מלמטה ע"י חינוך בלתי פורמלי, עזרה לנערים הומוסקסואלים במצוקה וכדו´. מלמעלה ע"י חקיקה, חינוך פורמלי וכדו´. לצערי הלמטה קיים כיום בעוד שלמעלה המפלגות הנאבקות למען זכויות הקהילה ההומו-לסבית לא זוכות לתמיכה מספיק גדולה.

Gal-Mo0D

New member
אלון!

תמיד נחמד לראות את זיו פניך

going mad

New member
לפי דעתי...

יקבלו...לא במאה הזאתי, ויקח עוד המון זמן...אבל מתישהו יקבלו, אני חושב שעם הזמן, חוסר ההבנה(שממנה נובעת השנאה) תתפוגג נטייה מינית לא תהיה אחד הנושאים העומדים על הפרק של אנשים אני חושב שעם הזמן לאנשים לא יהיה כל כך משנה מה הנטייה של מי, זה יהיה דבר מקובל, צריך לזכור שאנשים שוכחים...כלומר, לבני אדם יש נטייה לשכוח דברים שונים, לאט לאט אנשים ישכחו שבכלל שקיימת הפרדה כזאת...אני די גרוע בניסוחים, מקווה שמישהו הבין

LeeCooper69

New member
קיבלו אותנו בעבר...

ברור שכן! אם קיבלו אותנו בעבר החברה הספרטנית שאף אימצה לעצמה צוויון הומוסקסואלי... למה שלא יקבלו אותנו כבר בעוד 20 שנה? אני אישית, רואה את זה שם.

sarah

New member
כן?! ספר עוד על ספרטה :)

לא ידעתי שום דבר על זה. ספר ופרט בבקשה
באעבה, שרה

resputin

New member
...

בספרטה העתיקה,זה היה מנהג מקובל שלכל גבר נשוי יש נער שעשועים משל עצמו, והוא יכול לעשות בו כתעוות נפשו. גם היה מקובל, האורגיות הבכאיות והדיונוסוסיות

praetor

New member
ביוון העתיקה

מין הומוסקסואלי היה מאוד מקובל. גם בין גבר לנער שעשועים שכזה, וגם בין צעירים. המילה "ג´ימנזיום", משמעותה כיום היא אולם ספורט, או חדר כושר (ג´ים). אבל בעת העתיקה - פירושה היה "בעירום". הספורטאים התאמנו בעירום (וגם התחרו כך באולימפיאדה). בין אימון לאימון - היו גם קצת שעשועים..

בטח שזה יקרה!

אבל לפי דעתי, אפילו לא עוד 100 שנה... נגיד, עוד כמה מאות, אבל אני מכוונת לגמרי יקבלו. כמו תמיד יהיו כל מיני קבוצות קיצוניות למיניהם, אבל ככה זה תמיד עם ה"שונה", אפילו עם הוא שולט ברוב העולם..

לפי דעתי זה תלוי במדינה ובזמן

יש מדינות שכמעט לאף אחד לא אכפת להם אם את הומו. למשל, הולנד. אבל יש גם מדינות שאם מגלים שתה הומו יכולים לתלות אותך על עץ. אולי אם הזמן יותר ויותר אנשים יקבלו את זה.. אולי אפילו הפוך.. ויותר ויותר אנשים יהפכו להומופובים.. לכו תדעו...

לדעתי יותר אנשים דווקא ייתמכו...

לאט לאט אנשים פותחים את העיניים... ובמדינה שלנו,ובכלל מדינות המוסלמיות, לדעתי יעבור הרבה זמן עד שתקבלו את מלוא הזכויות,כמו לסטרייטים. החרדים פה שולטים במדינה יותר מדי, גם אם לא שמים
, (כמו משל הורדת ערוצי הפורנו,לא שממש אכפת לי, אבל בכל זאת) ולפי הדת שלנו, זה הומוסקסואליות היא תועבה(שמענו), אז בינתיים אפשר להתפלל ולחכות רק שהמצב במדינה שלנו ישתנה.

alililili

New member
אלהים אדירים! ../images/Emo60.gif

איזה פסימיסטים אתם! באמת נראה לכם שלוקח כל כך הרבה זמן לתהליכים חברתיים לקרות!? נו באמת... דבר ראשון, בקשר לקבוצות קיצוניות - המטרה שלנו זה לא שהקבוצות האלו ייעלמו. שנאה חסרת סיבה תמיד תהיה קיימת בחלק קטן מהאוכלוסייה, ותמיד יהיו שונאי כושים/הומואים/היספנים/סינים/חיות/מטוסים או כל דבר אחר. הם לא אלה שמגדירים קבלה. ובאמת נראה לכם שאנחנו כל כך רחוקים מזה? תנו לי להזכיר לכם שבשנות השישים הומוסקסואליות היתה טאבו והרגו אנשים (לאו דווקא לפי חוק) בגלל זה. ומה קרה בשנות השבעים, בוודסטוק וכאלה? ומיד לאחר מכן זה שוב היה טאבו. ובקשר לחברה שלנו. זה נכון שיש לנו קושי בגלל נושא הדת שהוא מאוד דומיננטי בארץ, אבל בכל זאת ניתן לראות התקדמות. המון אנשים (סטרייטים) אוהבים ועוקבים אחרי הכי גאים שיש, יש אגודות ובתים פתוחים ופורומים חיפאיים, יש הרבה יותר אנשים מחוץ לארון, גם מפורסמים, יש לנו אפילו מפלגות שפונות ישירות אלינו. יש לנו ליינים של מסיבות שמתוכן מראים תמונות נועזות בירחוני נהנתנות של עיתונים מכובדים... אנחנו כבר מראים יותר נוכחות, ומרשים לנו יותר נוכחות... החברה לאט לאט מקבלת את זה שאנחנו פה. אז נכון, יש עוד עבודה, אבל נראה לכם שזה יקח 100 שנה?! עם אנשים שחושבים ככה לא מגיעים רחוק...

למעלה