yehonatan7
New member
שאלה לדיון
אהלן חברים ! רציתי להעלות שאלה לדיון, ואשמח לקבל תגובות
נניח ואתם נמצאים בקשר זוגי, איך אתם יודעים אם זה הקשר הטוב ביותר שאתם יכולים להימצא בו ? או לחילופין, איך אתם יודעים בוודאות שאתם ראויים לקשר יותר איכותי ומספק מהקשר הנוכחי ? לפעמים אני מסתכל על זוגות, ואז אני שואל את עצמי : האם הוא/היא חושבים שזה הקשר הטוב ביותר ששניהם היו יכולים להיות בו ? או שהם פשוט נהנים מהקשר, ולא חושבים על 'מה היה קורה אם...' לפי דעתי, אם שני בני הזוג נמצאים בדעה שזה המקסימום שהם יכולים להשיג בזוגיות, זה מתכון בטוח לקשר שיימשך הרבה שנים
מצד שני, אולי אין באמת קשר שניתן להגדירו כ'קשר אידאלי', משום שתמיד יהיו פשרות מצד שני בני הזוג. וחשוב לזכור שאין דבר כזה קשר מושלם. אז אולי, החכמה היא פשוט להיות בקשר שעושה לנו טוב (כמו הקשר שאני נמצא בו), אפילו אם אנחנו יודעים שאנחנו מסוגלים ליותר. אשמח לשמוע מה דעתכם
לסיום, אני יכול להוסיף שהקשר הזוגי שאני נמצא בו כיום, נראה לי לעתים כקשר הטוב ביותר שאני יכול להשיג (לא רק בתקופה הנוכחית, אולי אפילו בכלל). וכן, אני מודע למגבלות שלי, ושגם אני לא מושלם, בדיוק כמו שחברתי לא מושלמת. ואם היא מרגישה את אותו הדבר לגביי, זה מבטיח לנו זוגיות בריאה ויציבה
לא ככה ? עבור האקסית שלי, הייתי בן הזוג הכי טוב שהיא יכלה לבקש, אלא שאני הרגשתי שהפערים בינינו גדולים מדי. היום ? היום אני מרגיש אחרת לגמרי
תודה על ההתייחסות וחג שמח לכולם !
אהלן חברים ! רציתי להעלות שאלה לדיון, ואשמח לקבל תגובות