שאלה לדיון

yardeni21

New member
אז תפסיקי להמנע :)

היתה תקופה שהייתי מתביישת להזמין מהמלצר.. במיוחד אם היינו כמה אנשים באותו שולחן חבר שלי לא נתן לי הנחות, ואמר לי "מעכשיו את מזמינה". אותו דבר לגבייך- מעכשיו את משלמת חשבונות בטלפון! ואת מתווכחת עם נציגי הוט.. תאמיני לי שזה לא יהיה כזה נורא . בשלבים הראשונים בן זוגך יכול לצפות מהצד :p או שאפילו תשימי על "דיבורית".

אני כ״כ מזדהה עם מה שכתבת רונה...

אני בן 35 נשוי (+1)... מזדהה עם כל מילה שרונה כתבה... כלפי חוץ הכל בסדר... לימודים, קשרים עם אנשים וכו.. מבפנים זה כבר סיפור אחר...

אם כלפי חוץ הכל בסדר

כבר עברתם כברת דרך יפה מאוד

בגדול אתה צודק...

בקטן כל אחד מסתכל על מה שיש לו וחושב מה חסר לו בחיים ... מסכים שמצבי לא רע יחסית , בהשוואה לכמה חברים פה בפורום אבל שוב גם לי יש את הבעיות שלי... ספציפית בתחום הרומנטי, מאז גיל 18 שהתחלתי להתגבר על הביישנות , אין לי תלונות

משוחרר19

New member
זוגיות

קשר רציני אף פעם לא היה לי. היו לי כמה קשרים קצרים, אבל אפשר לספור אותם על יד אחת. זוגיות נורא קשה לי, אבל זה משהו שאני מאוד מאוד רוצה. ואני מאוד מחכה למשהו שהוא כן רציני ואמיתי

משוחרר19

New member
אני תמיד חולם על קשר רציני

תמיד רציתי קשר רציני, הדדי, וזה אף פעם לא היה לי. אני יודע שאני עדיין צעיר, אבל ככל שהגיל מתקדם, ככה זה נהיה יותר ויותר קשה. אבל אני אופטימי

yardeni21

New member
אל יאוש :)

אין ספק שאנשים חרדתיים הם אנשים רגישים .. ורגישות זאת תכונה שהרבה בנות מחפשות... אל תתביישו במי שאתם

אני רואה שהתפתח דיון רחב, מקיף ומעניין...

שאלת המשך- האם בזוגיות תעדיפו בן זוג עם ח"ח או בלי??

Oyvind

New member
ברור שבלי...

אני צריך מישהי תוססת שתמשוך אותי החוצה מהבית. מישהי שאם אני הולך איתה ברחוב אז הנינוחות שלה והאופטימיות שלה יזלגו גם אלי ויגרמו לי להרגיש טוב יותר ולראות דברים אחרת.

משוחרר19

New member
אם או בלי זה לא משנה

העיקר שהיא תהיה בחורה טובה, יודעת להקשיב, דברים שלא ממש קשורים להאם יש לה ח"ח או אין לה.

snoopytush

New member
אין לי מושג למען האמת

אף עפם לא היה לי מישהו עם ח"ח. מצד אחד הח"ח שלי ( שנראה לי שבגדול הוא ברמה נמוכה אבל רואים אותו), כן גורם לי להרגיש לא נוח במצבים שמערבים עוד אנשים מצד שני אני חושבת שאני יכולה לתת למישהו אחר ביטחון אם הוא יהיה איתי באותו רגע כי אז אני כאילו חושבת עליו ולא רק על המצב שלי. אז אין לי מושג...

yardeni21

New member
לא משנה לי

כל עוד הח"ח לא כזה מגביל אותו בחיי היומיום משמע- הוא לומד,הולך לעבודה וכו'.. על שאר הדברים אפשר להתגבר ביחד- וזה אפילו יהיה כייף לדעתי .. כל אחד יכול לתרום מהנסיון שלו. חבר שלי טוען שאני משרה עליו אופטימיות (למזלי אני בנאדם אופטימי אחרת מזמן הייתי נכנסת גם לדכאון ...) והוא משרה עלי בטחון

hobitit29

New member
תלוי ..

כל בני הזוג שלי אי פעם היו נטולי ח"ח,מעולם לא הזדמן לי לפגוש ח"ח - כלומר בעולם האמיתי,לא הוירטואלי. לא פוסלת היכרות עם ח"ח- כל עוד הוא מתפקד יומיומית [למשל- עובד, לומד, לא תלוי באחרים מבחינה כספית], ויש בו שמחת חיים ואופטימיות.משהו כמו ח"ח כמוני..

קרנוש272

New member
כשהייתי חסרת ביטחון יותר מעכשיו

העדפתי בלי, העדפתי מישהו בטוח בעצמו שיאזן אותי. עכשיו כשמצבי השתפר, יצא לי לצאת עם בחורים ביישנים, וגיליתי שקושי שלהם ביוזמה והבשיינות בכלל לא מפריעים לי ואין לי בעיה להשתלט על המצב ולהוביל קצת פה ושם. אפילו לא חשבתי שאני אהיה בסדר עם זה. אני עדיין חסרת ביטחון אבל עכשיו ברמה שאני יכולה לבחון את היכולות שלי בהובלת מצבים וזו התנסות חדשה ומעניינת עבורי. (כמובן הובלה לא הכוונה לשתלטנות אלא גם בצורה שמתחשבת בצד השני)

למעלה