שאלה לדיון

קרנוש272

New member
שכחתי לציין

שאם להבדיל עם הוא ח"ח או לא. בזה אין העדפה. ואם אני יודעת שהוא ח"ח אני עדיין העדיף מישהו עם חרדה לא קשה מידי,שהוא לפחות מתפקד ויוצא מהבית, ושיהיה מישהו אופטימי עם מוכנות להתמודד עם פחדיו .
 
רווקה כבר הרבה זמן

3-4 שנים שלא יצאתי אפילו לדייט, לפני זה היו לי שלושה קשרים, באותה תקופה החרדה לא הייתה כל כך חזקה זאת אומרת הייתה לי חרדה אבל היא יותר התבטאה בתוקפנות מסויימת, כמו שאומרים שבחרדה יש מצב של או לתקוף או לסגת, אז אז יותר תקפתי או הייתי פאסיבית אגרסיבית והאמת אנשים אהבו את זה וחשבו שאני ממש מגניבה, כנראה שבישראל זה דבר נורמלי או משהו, בכל אופן שלושה קשרים די גרועים שנמשכו כל אחד כמה חודשים ונגמרו לרוב רע, כולם בגדו בי וניצלו אותי.
 

DWHO

New member
מן הסתם לא טוב

ואילו אולי הדברים שהכי קשים לי מבחינת החרדה
 
כרגע רווק

היו לי 2 מערכות יחסים בחיי- אחת 5 חודשים ואחת 7 חודשים. הראשונה הייתה כשעשיתי קורס פסיכומטרי ועבדתי במקביל והיא הייתה קצינה בקבע, בקיצור התראנו מעט מאוד. השניה הייתה מערכת יחסים שבהעדר הגדרה אחרת נקרא לה אסון :) אני חושב שחרדה החברתית שלי שיחקה תפקיד לא קטן הזה שגם מעט מערכות היחסים שהיו לי לא היו תקינות וטובות. בשנה- שנתיים האחרונות התחלתי טיפול ועשית שיפור משמעותי, אבל כל זה היה אחרי מערכת היחסים האחרונה שלי ככה שאני ממש סקרן לראות איל אתפקד במערכת יחסים היום!!
 

Gunji

New member
רווק

אף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים....השיחות שלי עם בחורות מסתכמות בשיחות שטחיות בלבד לא מעבר לזה.
 

Gunji

New member
ניסתי...

לפניי משהו כמו שנה אפילו יותר נרשמתי לאתר ויצאתי לדייט אחד לא הרגשתי חרדה או משהו מיוחד.הייתה הרגשה של צריך כמו שליצ'י כתבה פה בנושא מיד לאחריו יצרתי איתה קשר הודתי לה על הדייט אמרתי לה כמה היא "טובה ובלה בלה ובטוח שהיא תמצא מישהו" ובזה זה נגמר. לגביי לפעול בנושא, בטוח אפעל שמעתי שיש איזו סדנא רצינית במרכז אבל לא אלפא והבולשיט הזה משהו אחר בכלל שעזר לאנשים זה ככה מקיראה באחד הפורומים.אבל קודם כול סימנתי לעצמי מספר מטרות עכשיו כשיש לי קצת כסף ו"עבודה" והם: 1.סיום טיפול בשניים(התחלתי בזמנו ומחוסר תקציב עצרתי לאחר שעשיתי דברים דחופים) 2.חיפוש מכון טוב להסרת שיער בלייזר. 3.בריכה וחדר כושר כשבמקביל אתחיל ללכת לסדנא הזו ולהתנסות בדייטים. זו התוכנית לטווח קצר פלוס מינוס.
 
למעלה