שאלה לדיון

rocket

New member
שאלה לדיון

האם אחרי שאתם מסיימים קוספליי, אתם באים איתו, נהנים, רואים תמונות ... בא לכם לתפור עוד ועוד תחפושות או ההפך - בא לכם להתרחק? אני מצטערת אם אני לא מנסחת את השאלה כמו שצריך, אבל אולי אני סתם מנסה להבין מה עובר עליי בשבוע האחרון ...

Mana Sama

New member
וואו,לגמרי להתרחק.

במיוחד אחרי הקוספליי האחרון-שגורם לי גם חוסר חשק מטורף לצייר בזמן הקרוב,גם אם זה עיפרון על דף. אני גם שונאת לתפור,ככה שאם זה לא לצרכי קוספליי אני לא עושה את זה,למרות שנורא מתחשק לי לתפור לעצמי איזו שמלה מתישהו,אבל זה פשוט לא קורה.

innocence

New member
בד"כ להתרחק.

אני שונאת לתפור, ואני שונאת לתפור תחת לחץ עוד יותר. הבעיה היא שאני אל עושה את זה בשום מצב אחר. אלוהים יודע איך הצלחתי להיות קוספליירית כל כך הרבה זמן כשאני כל כך לא אוהבת להכין את התחפושות שלי...

WayToDawn

New member
וואי, טריקי.

זה נורא, נורא תלוי בקוספליי ובהרגשה שלי. אחריי פורים למשל, יצאתי בהרגשה נורא מבואסת מהכנס והייתי נורא תשושה והכי הייתה הרגשה של "אני לא רוצה לעשות קוספליי יותר בזמן הקרובבבבב או לעולםםםםםםםם". מה שגם השפיע עליי [יחד עם עומס] ופסח-שבועות וכו' לא עשיתי קוספליי. שכן, היו עוד גורמים, אבל נגיד לפסח הרגשתי שממש לא היה בא לי לעשות משהו, אחריי זה השתלב גם העומס של פרוייקט גמר ולסיים בית ספר אבל זה כבר לא לדיון. עכשיו אחריי הקיץ למשל, יש לי חשק מטורף לקוספליי. גם ללעשות המון קוספלייז באופן כללי- וגם ללעשות דברים מושקעים ומסובכים. יכול להיות שזה כי עשיתי הקיץ משהו פשוט של ברירת מחדל ואני מרגישה כאילו עכשיו בא לי להתחיל מחדש לעשות דברים שאני ממש רוצה. המנוחה הזאת מהלחץ של התחרויות וכו' עזרה כנראה גם. בקיצור...זה נורא תלוי באיך הכנס עובר ובתחושה שלי. גם אם אני רואה אנימה או משחקת במשהו שממש גורם לי להתאהב בדמויות- זה יכול להביא חשק לקוספליי שקודם לא היה.

akirekaeru

New member
אני די הפוכה ממה שכתבו כאן לפניי..

אני אוהבת לתפור. אני גם לא מהססת להודות שאני נהנית להכין את הקוספליי ולעבוד על האביזרים, יותר מללבוש אותו. מהחלק האחרון אני לא נהנית כמעט בכלל. (אולי פשוט לא היו לי חוויות טובות מספיק מקוספליי, וזו הסיבה שאני מרגישה ככה) מה שמוריד לי את המוטיבציה מקוספליי זה כל תהליך הלבישה וה"הופעה" בו... ברמה שהייתי מעדיפה לוותר על זה לחלוטין כדי לשמר את הרצון להמשיך לעבוד על קוספליי אחר. טוב, כשלתי בלהביע את עצמי פה, אבל זו רוח הדברים. </עוףמוזר>

Grell

New member
אני מה זה מוזרה בקטע הזה.

אני עושה קוספליי, מה זה נהנית מהתפירה שלו, ואז בכנס ממש ממש יורד לי מהקוספליי שלי, גם בתקופה שלפני הכנס, פשוט לא בא לי לשים אותו לול (ובכנס האחרון באמת ירדתי מהקוספליי שלי אחרי 4 שעות בערך, אבל באמת כי הוא היה מעפן לחלוטין וצריך לתקן אותו מלא). אבל אחרי הכנס פתאום בא לי לעשות מליון וחצי קוספלייז אחרים XD שזה טוב בהתחשב בעובדה שאני קצת במגמת התרחקות כללית ממה שקשור לאנימה וקוספליי וזה, אפילו ראיתי עם שני סדרה שלמה ב3 ימים!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gifבגלל שקוספליי

זה פרויקט שאני הטלתי על עצמי אני לא רוצה להתרחק מזה בדרך כלל... לעומת זאת כשזה מטלה לימודית- אני לא יכולה להסתכל עליה עד הסוף שלה.

למעלה