שאלה לדיון! סעמק כנסו =]

שאלה לדיון! סעמק כנסו =]

אנשים,חשבתי על זה והירהרתי לעצמי אם לבריטני היה את אותו אופי כמו שיש לכריסטינה אגילרה ולכריסטינה את האופי של בריטני ושתיהן עם השירים המקוריים והכל... הייתם אוהבים את בריטני? או מעדיפים את כריסטינה? ותגיבו =] ד"א..מורן אייזנשטיין בחרה ללבוש חצאית דומה לחצאית של בריטני שהיא הופיעה עם מדונה וכריסטינה. דווקא דומה. על בריטני יושב יותר יפה =]

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifקצת קשה לי לענות על זה..

כי אני מעריץ את שתיהן..אבל.. לדעתי האופי הוא רק בונוס להערצה.. אז אני חושב שעדיין הייתה לי העדפה לבריטני.
מורן (אייזנשטיין) קופה

ברגע שאתה חושף

את האופי של הזמר,זה לא רק בונוס,זה יותר מזה..זה בעצם מה שעושה את המוזיקה כל כך טובה. אניוואי,לפי דעתי.. אם לבריטני היה את האופי של כריסטינה-בכלל לא הייתי מכירה את מוזיקת הפופ הניצחית. לא הייתי רוצה להעריץ בובת ברבי שמשחקת אותה הבאד גירל ויורדת על זמרים שטובים ממנה,ולא מכבדת זמרות מצליחות אחרות..אופי זה הרבה מלמד על הדרך של הזמר לשיר ולציין את כישרונו באם טיזי [[בגלל שניכנסו לנושא הזה,בא לי להישמע חכמה]]. נכון שאני מתה על השירים של בריטני,אבל ככל הניראה האופי שלה עושה לי את זה יותר מאשר המוזיקה שהיא מציגה. ככל הניראה אם לא הייתי מכירה את בריטני כפי שהיא עכשיו-הייתי שומעת עדיין קלטות של סיפורי לילה לילדים.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifצודקת...אבל..(תמיד יש אבל..)

אם הייתי רוצה להעריץ אופי הייתי רואה הישרדות (וזה מה שאני עושה
) כאן מדובר בבריטני, זמרת רקדנית...ולכן האופי הוא בונוס להיותה זמרת מוכשרת ומוצלחת

ותמיד האבל הורס..

א. מה הקשר הישרדות? לא הבנתי. ב. למזלנו,בריטני התברכה באופי מבורך. ג. יפית.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifכי לך חשוב האופי..

אז סתם העלתי מקום שבו באמת האופי חשוב.. אבל בתור זמרת..מספיק קול טוב, שירים טובים..מעבר לזה...זה כבר מבורך

גם אני !

אני חושב שאני הכי לא מכיר את האופי של בריטני מאשר אתם . אני לא צופה בראיונות (אני גם לא טוב באנגלית) , אני שומע פה ושם מילים שבריטני זורקת כמו ששוקלד גורם לה אורגזמה אבל כתבות עם ראיונוץ אני לא ראיתי (כפי ששזכור לי) ואני עדיין מעריץ של בריטני . מורן , החשבתי את בריטני כאלוהים בשנת 99' , גלשתי באתרי בריטני וראיתי תמונות והכל אבל לגבי האופי אני לא ממש בקטע והנה אני מעריץ של בריטני . עכשיו , כששאל עם כריס' היתה (חס וחלילה אפילו לא לזמן עבר!) בדיוק כמו בריטני ושתיהם בדיוק בהכל אז ברור שיתכן שכל מעריץ של בריטני היה הולך כנראה על כריס' או על בריט' או על שניהן בגלל שכמו שאנו מעריצים את בריט כך אנו עלולים להעריץ את כריס' כי בעצם כריס' זאת בריט (לפי דבריך - תפו עלק כריס' תהיה בריט בעעעע - איך אפשר לחשוב על זה ? איכס אני נגעל!!~ - אבל אם לא הייתי יודע שיש דבר כזה בריט , כולם היו עלולים להעריץ את כריס' כי לא היינו נגעלים עם כריס' היתה דומה לבריט - יש?? [חיקוי של בתאל]) .

Breathe On Me

New member
אצלי זה ככה..

אני אוהבת את בריטני בהכל {מראה\שירים\אופי...}.. ואצל כריסטינה אני אוהבת רק כמה שירים , וגם שמעתי רק חלק מהדיסק , כי אני ממש לא הולכת לקנות אותו. והקול שלה לדעתי מזעזע.. לפחות אחרי כמה שירים. ככה שאם בריטני הייתה מתנהגת כמו כריסטינה עדיין הייתי אוהבת את השירים שלה , אבל אם את אומרת להעריץ אז כנראה שלא הייתי אוהבת את בריטני.. אבל זה לא המצב :) בריטני היא הכי חמודה שיש !

../images/Emo41.gifנראה לי..

שאסי דיי צודק.. כאילו, הערצה של זמרים היא קודם כל המוסיקה (ועד כמה שהמוסיקה גרועה..
).. המראה כמובן תופס חשיבות.. והאופי הוא דיי זניח, כי אנחנו לא באמת מכירים את מושא ההערצה שלנו.. (תלוי מי זה..) יש בבריטני את השלמות הזאת של מושא הערצה בשבילי.. משהו שאין בכריסטינה לדעתי.. בכריסטינה יש קול מדהים וזהו.. בריטני היא עולם ומלואו.. היא חיית במה
היא אדירה.. ויש בה משהו מיוחד כזה שכובש פשוט.. וכמו ששמת
קצת סטיתי מהנושא כי קשה לענות על זה..
ומורן אייזנשטיין.. שמלה סופנית
היא אמרה שכולם החמיאו לה על השמלה.. (מעניין מאוד למה..
)

למעלה