לדוסון גירל אני יכולה לענות לך... כפי שהיא כתבה זה מפרק 514 ג´ואי אמרה לדוסון שפעם היא ראתה את המשפט על הספסל ("התקווה מתה אחרונה") כשהם דיברו על הסוף של הסרט שהוא לא יודע מה לעשות.....
אוקי,הייתי עכשיו בקניון (רחובות) ונכנסתי לחנות שנקראת "ענק הוידאו" -חנות להשכרת די.וי.די בן היתר.. והלכת למדף של ד.וי.די וראיתי משו ממש מוזר... הסרטים: ללמד את גברת טינגל (בככובה של קייטי הולמס),מועדון הגולגלות (בככובו של ג´ושוע ג´קסון) הסרט,ליל המסכות 20 שנה אחרי (בככובה של מישל ויליאמס) היו אחד ליד השני...כמובן אני הוספתי את אגדה עירונית (בכיכובו של ג´ושוע ג´קסון) יעד סופי (בככובו של קר סמית) ומופרעים (בככובה של קייטי הולמס) השאלה שלי: האם מישו מכם היה שם וסידר את זה..(אוסנת???) כי זה היה ממש מוזר 3 סרטים של השחקנים מ"דוסון קריק" עומדים להם אחד ליד השני....... נכון מגניב?? תענו לי אם אתם עשיתם את זה...ואולי זה מקרי...
חחחחחח....לא, למען האמת, לא הייתי שם כבר די הרבה זמן.....לא יודעת למה.....חחח...אני צריכה ללכת לשם באמת..........אחותי לקחה היום סרטים, כשהיא תחזיר אותם ((((((
|היי טל ואוסנת! אתן עדיין כאן? אני מקווה..... אז ככה- טל, ענית במקומי על השאלה שהופנתה אליי. חוצפנית! סתאאאם היום לקחתי את "אושן 11" וג´וש היה שם בתפקיד עצמו איזה 5 דקות- בראד פיט לימד אותו לשחק פוקר. עכשיו הערה- בושה. אני אפילו יודעת לשחק פוקר יותר טוב מג´וש! אגב בשולחן הפוקר של בראד פיט היו כמה שחקנים ידועים- הולי מרי קומבס (מכושפות) בארי ווטסון (הרקיע השביעי) וכמובן ג´וש.... מי ראה? סרט מגניב!!! הסיום פשוט גדול.... אה וכן, הסידור של הסרטים ככה יכול להיות מקרי. התאמיני???? בייי נעמי
סרט גדול דרך אגב, אני ממליצה לכם לראות אותו... אני מבקשת ממכם, לא לסקול אותי באבנים, אבל אני צעקתי יותר כשפייפר (הולי מרי קומבס) הופיעה, כי... טוב אני אוהבת את מכושפות קצת יותר מאשר את \דוסון...
קייטי הולמס שיחקה ב"גו", סרט מאוד מאוד...*שיעול קולני+ליחה..*. וג´ושוע היה גם בסרט "מישחקי פיתוי".. בתור הומו בלונדיני, שעושה את מה שהוא רוצה.. ספיידר וומן ידידת השכונה!!