שאלה לדוסון גירל

שאלה לדוסון גירל

המשפט שרשמת בחתימה שלך באמת מרגש, אומנם אני זוכרת שג´ואי אמרה את זה, אבל אני לא מצליחה להזכר, באיזה הקשר היא אמרה את זה?

למרות שזו שאלה......../images/Emo105.gif

לדוסון גירל אני יכולה לענות לך... כפי שהיא כתבה זה מפרק 514 ג´ואי אמרה לדוסון שפעם היא ראתה את המשפט על הספסל ("התקווה מתה אחרונה") כשהם דיברו על הסוף של הסרט שהוא לא יודע מה לעשות.....

ניצול שרשור: מוזררררר........|צפרדע

אוקי,הייתי עכשיו בקניון (רחובות) ונכנסתי לחנות שנקראת "ענק הוידאו" -חנות להשכרת די.וי.די בן היתר.. והלכת למדף של ד.וי.די וראיתי משו ממש מוזר... הסרטים: ללמד את גברת טינגל (בככובה של קייטי הולמס),מועדון הגולגלות (בככובו של ג´ושוע ג´קסון) הסרט,ליל המסכות 20 שנה אחרי (בככובה של מישל ויליאמס) היו אחד ליד השני...כמובן אני הוספתי את אגדה עירונית (בכיכובו של ג´ושוע ג´קסון) יעד סופי (בככובו של קר סמית) ומופרעים (בככובה של קייטי הולמס) השאלה שלי: האם מישו מכם היה שם וסידר את זה..(אוסנת???) כי זה היה ממש מוזר 3 סרטים של השחקנים מ"דוסון קריק" עומדים להם אחד ליד השני....... נכון מגניב?? תענו לי אם אתם עשיתם את זה...ואולי זה מקרי...

Luthien

New member
ברור שאני!

חחחחחח....לא, למען האמת, לא הייתי שם כבר די הרבה זמן.....לא יודעת למה.....חחח...אני צריכה ללכת לשם באמת..........אחותי לקחה היום סרטים, כשהיא תחזיר אותם ((((((:)

יא......../images/Emo105.gif

אז תלכי לשם ואולי תוסיפי עוד כמה!!! זה באגף (בעעעעעע מילה מגעילה בעברית) של סרטי מתח (אוווווווו אמאל´ה!!חח)

Dawson girl

New member
היי אנשים!

|היי טל ואוסנת! אתן עדיין כאן? אני מקווה..... אז ככה- טל, ענית במקומי על השאלה שהופנתה אליי. חוצפנית! סתאאאם היום לקחתי את "אושן 11" וג´וש היה שם בתפקיד עצמו איזה 5 דקות- בראד פיט לימד אותו לשחק פוקר. עכשיו הערה- בושה. אני אפילו יודעת לשחק פוקר יותר טוב מג´וש! אגב בשולחן הפוקר של בראד פיט היו כמה שחקנים ידועים- הולי מרי קומבס (מכושפות) בארי ווטסון (הרקיע השביעי) וכמובן ג´וש.... מי ראה? סרט מגניב!!! הסיום פשוט גדול.... אה וכן, הסידור של הסרטים ככה יכול להיות מקרי. התאמיני???? בייי נעמי

LillipooT

New member
אני ראיתי! ../images/Emo60.gif

וכנראה צעקתי קצת חזק מדי "היי ג´ושוע ג´קסון!!"

LillipooT

New member
לא קשור אבל..

צ´רלי לא מופיע שבוע הבא ..
אבל עוד שבועיים הוא כן!

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo60.gif

החברות שלי אמרו לי.. וגם שמעתי שזה יצא בטעות..מממ..קצת גבוה מדי :)

מתן ב

New member
גם אני ראיתי את הסרט...

סרט גדול דרך אגב, אני ממליצה לכם לראות אותו... אני מבקשת ממכם, לא לסקול אותי באבנים, אבל אני צעקתי יותר כשפייפר (הולי מרי קומבס) הופיעה, כי... טוב אני אוהבת את מכושפות קצת יותר מאשר את \דוסון...

mya 6

New member
להזכירכם..

קייטי הולמס שיחקה ב"גו", סרט מאוד מאוד...*שיעול קולני+ליחה..*. וג´ושוע היה גם בסרט "מישחקי פיתוי".. בתור הומו בלונדיני, שעושה את מה שהוא רוצה.. ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!!
בקסטריט בויז שולטים!!

LillipooT

New member
למה למה למה

למה היא התפשטה?! למה?! זאת לא ג´ואי שאנחנו מכירים.. איך היא יכלה לעשות לנו את זה? מממ.. יש לי גם את התמונה שלה.. "טופלס"..למעוניינים .. חחח..

למעלה