שאלה לדוד סבג

דני361

New member
שאלה לדוד סבג

בזמן שאתה היית יו"ר ועד ההורים קרו הרבה דברים במערכת החינוך לצערי לא לחיוב . אתה מוכן לספר לנו למה בעטו לך בישבן מוועד ההורים ? ועל אזה מהדברים אתה לוקח אחראיות אישית ????

yaronbro

New member
אם אותי הוא הישווה להיטלר אז

למנהל/ת בית הספר הוא קרא דר' חיידק

מה קרה דני מנסה למשוך אש?

תקרא את הודעה שלי בשירשור הראשי תלמד תפנים ובהצלחה

ס ד

New member
גיא, ראשית תודה.

מסתבר שטבעם של אנשים חזק מכדי שיתגברו עליו ויאמצו את את עצתך לשמור על נימוסים ודרך ארץ בפורום. ברשותך, לא אתייחס ספיציפית להשמצות והוצאות דיבה, רק אומר שאין לי בעיה לענות לכל שאלה ובלבד שתסתמך על עובדות. מנסיון, אני יכול לקטול מלולית כל יריב ללא תחרות. אך מאחר שהחלטתי לאמץ את בקשתך/דרישתך לתרבות שיח ראויה אמנע מכך. עצה לחברים - לפני כל שאלה מדוע, יש להקדים בשאלת האם? כלומר לבדוק האם העובדות לכאורה (סיפרו לנו, שמענו וכד'...) הם ממש ורק אח"כ!!! לשאול מדוע עובדות אלה קרו? יש בפורום הזה אנשים שהואשמו בפלילים ונעצרו ע"י משטרת לוד בעוון אלימות, הטרדות ואיומים. יש אנשים בפורום שחוו בילדותם אסון משפחתי לנגד עיניהם, אסון שחרט בנפשם. צריך להזהר מהקשבה לאנשים אלה. יש בפורום אנשים שהיועץ המשפטי לממשלה שלח להם אזהרה להפסיק הטרדות ואיומים. יש בפורום הזה אנשים נפלאים שברוב תמימותם נופלים ברישתם של אלה שהזכרתי קודם. וברור לי שאינם יודעים למה כוונתי. זה בסדר, המסר כאן מובן מאוד ליעדו. וברורות לו השלכותיו. לסיום, סליחה על הצניעות, ורק אם השאלה נשאלה בתם לב, עשיתי מעט למען העיר אך למיטב ידיעתי וידיעתם של רבים בעיר, זה יותר מכל אחד אחר שגר בלוד.

ס ד

New member
עוד הוכחה לכך שאין בסיס לאסטרולוגיה

אינו מתיישב עם מה שמוגדר מזל טלה.

ס ד

New member
חברה, הבריכה, המתנ"ס וכל השאר

אלו רק סימפטומים. צריך לדון במקור הבעיות. להציע פתרונות ע"י סיעור מוחות בפורום. (כך אני רואה זאת) לא נעים, אבל הדיונים פה הם בעיקר על שטויות. לא ראיתי תגובה אחת על התנהלותו של יורם מרציאנו למשל. הרי לאיש הזה, בין אם אתם מעריכים אותו ובין אם לאו, יש השפעה מכרעת על המשך כהונתו של רגב, אשר רק טפשים לא רואים שהיא מזיקה. על כך צריך לדון. כיצד גורמים למרציאנו לשנות מדיניות. אני יודע שהאיש רגיש ביותר לבקורת. יש לבקר אותו קודם כל כאן ובהמשך בפלטפורמות נוספות. יש לבחון דרכים להעיר את חברי המועצה. אין ספק שכל פיגורה שתנהל את העיר תביא לשינוי. ושינוי משמעותו תקווה. רוח חדשה. עצירת הגירה. השקעות והתפתחות. האם לטלה יש עצה מועילה?

yosi hadad

New member
גיא שלום!

בנוגע ללשליטה על אלה המנסים הבתמדה להסיט את הדיונים למישור הווכחנות ושאר גישות שליליות - יש לעצור זאת עוד בהתחלה למחוק הודעות הכוללות נסיונות כאלה פשוט לא לתת לכיעור הזה להופיע על המסך.

ס ד

New member
יוסי, תודה. הבחנה דקה למרות שאינך

מכיר הנפשות שעומדות אחריהן.

ס ד

New member
יוסי, יישר כח על ההסכם עם תע"א

על סיבסוד הקיטנות בגובה של 200 ש"ח.

yosi hadad

New member
תודה ותוספות....

תודה רבה דויד, רק לא נקפח את מי שבאמת דחפו ולא הירפו עד לכניסתינו להיסדר מול תעשיה אוירית ועל כך יבורכו. מר אלי סער הממונה על החינוך - בפעילותו הנמרצת בתוך מסגרת ועד העובדים ולחץ בלתי מתפשר להכניס את הקייטנות לתוך ההסדר ! עו"ד יאיר רביבו מנהל הרשת - בהתמדה ונחישות לקבלת סיבסוד זה. מר יהודה כהן עובד תע"ש ותושב גני יער - על יצירת המומנטום הראשוני להתקשרות מול התעשיה אוירית. ישר כוח לכולם - ושוב תודה דויד!!!

ס ד

New member
תזכה למצוות.

גם על פעילותך במתנ"ס גני יער וגם על התייחסותך לתגובתו השלילית של דני.

yosi hadad

New member
250 ש"ח!!

דויד הסיבסוד בתעשיה אוירית לאחר בדיקה הינו בסדר גודל של 250 ש"ח

ס ד

New member
גיא, מבקש ממך לחייב המשמיץ

להמציא הוכחה לכך שהשוויתי אותו להיטלר(ימח שמו), או לחילופין שיתנצל כאן ומיד!

למעלה