גיא, ראשית תודה.
מסתבר שטבעם של אנשים חזק מכדי שיתגברו עליו ויאמצו את את עצתך לשמור על נימוסים ודרך ארץ בפורום. ברשותך, לא אתייחס ספיציפית להשמצות והוצאות דיבה, רק אומר שאין לי בעיה לענות לכל שאלה ובלבד שתסתמך על עובדות. מנסיון, אני יכול לקטול מלולית כל יריב ללא תחרות. אך מאחר שהחלטתי לאמץ את בקשתך/דרישתך לתרבות שיח ראויה אמנע מכך. עצה לחברים - לפני כל שאלה מדוע, יש להקדים בשאלת האם? כלומר לבדוק האם העובדות לכאורה (סיפרו לנו, שמענו וכד'...) הם ממש ורק אח"כ!!! לשאול מדוע עובדות אלה קרו? יש בפורום הזה אנשים שהואשמו בפלילים ונעצרו ע"י משטרת לוד בעוון אלימות, הטרדות ואיומים. יש אנשים בפורום שחוו בילדותם אסון משפחתי לנגד עיניהם, אסון שחרט בנפשם. צריך להזהר מהקשבה לאנשים אלה. יש בפורום אנשים שהיועץ המשפטי לממשלה שלח להם אזהרה להפסיק הטרדות ואיומים. יש בפורום הזה אנשים נפלאים שברוב תמימותם נופלים ברישתם של אלה שהזכרתי קודם. וברור לי שאינם יודעים למה כוונתי. זה בסדר, המסר כאן מובן מאוד ליעדו. וברורות לו השלכותיו. לסיום, סליחה על הצניעות, ורק אם השאלה נשאלה בתם לב, עשיתי מעט למען העיר אך למיטב ידיעתי וידיעתם של רבים בעיר, זה יותר מכל אחד אחר שגר בלוד.