שאלה לגרושות

moon2010

New member
שאלה לגרושות

האם יש מישהי שמעמידה את הגרוש בפני עובדה מוגמרת כמו למשל לקיחת הילדים לא בזמן המיועד ולא משנה עם הצד השני לא יכול לעמוד בזה באותו רגע .

SIRI41

New member
ברור שיש כאלה אבל אני לא

אם תוכל להיות יותר ספציפי לעצם השאלה.

דידל2

New member
לפי דעתי אם היא מספיק אנושית

היא צריכה להתחשב ביכולת שלך באותו זמן ולא להפיל עליך נטל שלא תוכל לעמוד בו. זה בסך הכל לטובת הילדים שאתה לוקח אותם בזמן מתאים ורגוע ויש לך יותר זמן לצרכים שלהם,ולא כשאתה למשל צריל לעבוד או חולה או משהו כזה.

SIRI41

New member
אגב, מצב כזה לפעמים בו

אתה רוצה להגיד לא, אבל מרגיש רגשות אשמה כלפי הילדים וחשש ממנה שלא תחזיר לך באיזו דרך. אבל רק בדרך האסרטיבית הכל ילך לך כמו שצריך. אל תעשה יותר מידי מעבר למה שאתה צריך לענין הזמנים כי זה יכול להפריע לך בחיים הפרטיים שלך אם תרצה לנהל או כשתכנס לפרק ב' או משהו, כלומר, תעשה מעבר כשאתה יכול ומסתדר לא בגלל שהיא מכריחה.

NADAV341

New member
וכמה את מכירה שמתחשבים

בגרוש או הגרושה הכל תלוי באופי של האדם ואת זה אי אפשר לשנות

פברואר68

New member
נדב.....יש לך שם מקסים

כמה אני מכירה שמתחשבים ? יש לי שלוש חברות גרושות ועוד שתי ידידות רחוקות במצב דומה פרודות לצערי אצל כל אלה יש רק נוקשות בקושי תיקשורת המון דווקא..... אותי אף אחד בעולם לא ישכנע שיש דרך אחרת להצלחה בחיים רק גמישות רכות סבלנות שוב ושוב לנסות אין דרך אחרת ותאמין לי אני משקיעה בתקשורת עם הגרוש שלי לא פחות ממה שהשקעתי בנשואים לטווח ארוך זה ישמור את כולנו בריאים בנפשינו

NADAV341

New member
את צודקת אבל את אחוז מתוך 100

כל הכבוד לך שאת מתנהגת בצורה הזאת. וחושבת לטובת הילדים וגם מתחשבת בגרוש שלך לצערי לא כל הגרושות חושבות בצורה הזאת. וזה חבל מאוד כי יש את הילדים באמצע.

דידל2

New member
נדבי יש פעמים שאתה יכול לוותר

אבל מותר לך לפעמים גם לעמוד על שלך כדי שהמצב הזה לא יהפוך להרגל אצלה.

פברואר68

New member
נדב כולנו גרושות וגרושים היינו עד

לא מזמן נשואים נשואות גבר ואישה ביחסים אינטימים רגישים ולא רק ב.........כל רשימת האיכס שהובילה לגרושים אחד מבני הזוג גבר או אישה גם כשגרושים מוכשר יותר ביחסי אנוש סבלנות גמישות התפשרות זה שמסוגל יכול למשוך את מערכת היחסים המורכבת הזאת למקום שפוי וחיובי ממש כמו בנשואים והתמורה לא תאחר לבוא כולנו בני אדם כולנו רוצים שקט שלווה יחסי אנוש הוגנים שווה להמשיך להתאמץ לסחוף את הצד השני לשתוף פעולה אפילו בצעדים קטנים טליה

דידל2

New member
רק מה עושים כשהאחד רק מוח וחיוכים

והשני רק כח ושרירים? קשה לעשות אינטגרציה במצב כזה.

פברואר68

New member
תמיד ממשיכים בדרך החיובית בה

מאמינים....הסבלנות משתלמת אין טעם והיגיון (רק דעתי האישית כמובן)ללמוד ולפעול בכוח ושרירים כפי שעושה הצד השני זה לא יוביל לתהליך חיובי לא לשתף פעולה במלחמות להיות יצירתיים מתוחכמים ולפעול רק בטוב רק ביושר ביושר ולשמש דוגמה אישית לילדים תחשבי כמה היגיון יש בדברים שאני כותבת אך זה דורש מאיתנו להיות בוגרים מאופקים האם אנחנו יכולים ?

NADAV341

New member
אבל

שעושים ונותנים ומנסים להיות בסדר כל הזמן בסוף נשברים . שהצד השני לא מעריך וחושב שמגיע לו הכל.

האים יש גבר במערכה?

גרושתך תשחק בךל כל עוד אתה מאפשר לה לשחק בך זכור אינך חייב לקחת תילדים כלל. כל פעם שהיא תשחק בך תגיד לה שאתה לא לוקח אותם תנסה לשנות תמצב מנרדף לרודף ושהיא תתמודד עם המצב אנו הבאנו ילדים לעולם ולא הם בחרו לבוא חשוב לנו כהורים לגדל אותם לחנך אותם ןלהיות שותפים לגדולם אבל יחד עם זאת אנחנו ניקבע מתי כמה ולמה ולא הגרושה שמתאים לה מתי ונוח לה לפגוש תבן זוג שלה. החוק במיקרה הזה עם הגברים. בקיצור תיהיה גבר ותעמוד על שלך.

למעלה