שאלה לגברים

מזל חי

New member
שאלה לגברים

כשאתם רואים מונדיאל. הכונה רואים כדורגל. האם יש לכם בעיה לצפות במשחק עם בחורה? כאילו אם תצטרכו לשבת עם חברה (לא בת זוג) לצפות זה אומר שעם אחת כן ועם האחרת תבחרו שלא? באסה דוקא רציתי להזמין חבר לצפות איתי היום והוא ברח לחברה אחרת
..מאוד פגועה

יש לך אולי שאלה גם לנשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שאנחנו צריכות ללכת לישון

יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק געגעתיייייייייייייייייייייייייי נשק לי שוב

פיקסון

New member
מונדי מה????

לפחות בזמנים הללו הכבישים יותר רגועים ואפשר לרכב בשקט יחסי

ורד 3

New member
שיברח

ויהנה עם האחרת ההפסד כולו שלו ! ולשאלתך למרות שאני לא
התשובה : אם הוא צריך לבחור לצפות במונדיאל בין צילי לגילי הוא יבחר בצילי , אבל זה לא מחוייב שהוא לא ירצה לצפות עם גילי השאלה מתי ?( אולי במונדיאל הבא). פשוט צילי בסדר העדיפויות במקום הראשון וגילי במקום השני. אבל כמו שציינתי ההפסד שלו בלבד ... הוא הפסיד למשל .. את חברתך אולי אבטיח וגבינה מלוחה או קפה עם קצפת... אין טעם להפגע ...שיקח לו פנדל !

מזל חי

New member
נראה לך?

היה לי שקט לא ממש אוהבת את הרעש של משחקי הכדורגל לא באמת נעלבתי ורד זה היה בצחוקי

ורד 3

New member
הבנתי שבצחוקי

וגם אם לא בצחוקי זה מאד לגיטימי להעלב ! גם אני לא אוהבת את הרעש של משחקי הכדורגל ..לפעמים בא לי להכניס לתוך המסך כרטיס צהוב ולהוציא את כולם החוצה .

תשובה מהגברים ../images/Emo141.gif

ש. האם יש לכם בעיה לצפות במשחק עם בחורה? ת. להיפך, עם הבחורה הנכונה, זה רק מעצים את התענוג. ש. כאילו אם תצטרכו לשבת עם חברה (לא בת זוג) לצפות זה אומר שעם אחת כן ועם האחרת תבחרו שלא? ת. ראי תשובה לשאלה הראשונה.

ערסlight

New member
נשים וכדורגל

כידוע... לגברים קשה לעשות כמה דברים במקביל [באמת]. רק שתהיה מרוכזת במשחק, לא תשאל, מי נגד מי? מה יגידו השכנים? למה אתה לא שם את הקליפות בפח? אתה עוד אוהב אותי? בקיצור... עזוב אותך.

למה להכליל ? ../images/Emo12.gif

אני מאמין באמונה שלמה, שיש נשים שיודעות לשמוח עם הגברים שלהן בלי לנסות לשאוב מהם צומי כל הזמן. אפילו הכרתי כמה כאלו.

למעלה