שאלה לגברים

מזל חי

New member
אני אספר לכם סוד

אין לי בעיה לראות כדורגל מצאתי את עצמי לא פעם משתתפת בצפיה עם בן זוג שאהב ומשחקים שממש היה קשה לו לוותר היינו צופים יחד ממש מוזר זוכרת שהייתי מרוכזת ומרותקת כולי. ולא לא היו פיצוחים סתם הנפות ידיים והרבה קריאות של "שיט איזה אידיוט" בחיי אפילו אני התעצבנתי

jane34

New member
למה עצובה?

אל תהיי עצובה.... לא מכירה את החבר ולא את טיב היחסים ביניכם-אבל יכולה לומר לך שישבתי עם חברה בים אכלנו, שתינו, טיהרנו את הנשמה ראינו את המונדיאל(הרבה מתח בגלל ההתקפה החזקה ) אבל גולים לא ממש היו הרבה...בקצור...אני במקומך לוקחת את עצמי לים יושבת אוכלת דופקת בירה או שתיים ואפלו יש לך סכויים סבירים לקבל כמה טלפונים.....כי בינינו כמה נשים כבר יושבות לראות את המונדיאל? זה כבר נותן לך 3 נקודות זכות(לפחות3) אצל הזכרים שמקיפים אותך...ואם יש לך איזו קבוצה שאת מעודדת אותה ובכל גול קופצת או בכל כרטיס צהוב מקללת---- ווווואו את לא יודעת מה זה עושה להם..... ותגידי ל"חבר" הזה שלך שJANE34 אמרה שילך להזדיין.....(עם ההיא שאיתה הוא בחר לראות את המונדיאל!!!) עוד שבועיים וזה נגמר..... וכן תשארי חברה שלו כי עושה רושם שהוא לא ממש כזה נחמד וצריך כמה חברים/או נכון יותר לומר כמה חברות לידו..... תני לו צ'אנס....

asafgery

New member
יש לי בעיה לצפות במונדיאל...

משעמם אותי. אתמול במקרה יצא לי לראות משחק - הראשון שראיתי, מפני שהייתי אצל חברים. יותר מחצי מהמשחק עבר עלינו בדיבורים כשהטלויזיה ברקע. לשאלתך לגבי צפיה עם בחורה, אם היא סקסית, זה עשוי להפוך את הצפיה במשחק למעניינת יותר

Rinattt

New member
דיבורים לא ממש יהיו...

מה שכן נראה שיהיו יותר גולים מאשר במשחק כדורגל

דג דה גן

New member
../images/Emo86.gif אין דבר יותר ביזארי מאשר

לראות משחק כדור רגל עם נשים. כך יצא שבעוונותי את רוב המשחקים יוצא לי לראות בלווית נשים. הדברים שמעסיקים אותם בזמן המשחק הם מיקרוקוסמוס של החיים.. איזה תחת יש לזה... איזה מכוער זה... מי זה הקוף הזה (על רונלינדיו.. קולטים?) למה הצבעים בתילבושת לא תואמים.. איזה גרביים מכוערות .. מענין איך הוא במיטה.. זה נראה לי עם כפות ידים ענקיות.. זה עם סנטר כפול.. למה לך אין ריבועים כאלה בבטן... פותח זויות מרעננות . לומד לאהוב את זה!

חחחחחחח../images/Emo6.gif

הזכרת לי ימים אחרים.... כשהיה כדורגל בבית. היום יש ספינינג
כך שאני בודקת ת'חתים של ארוכי השרירים

L o v e M e1

New member
מותק ../images/Emo13.gif איתך זה כולל פרשנויות

וניתוח מהלכים? אם לא....ניראה לי שזו הסיבה, אולי האחרת כן?!!!

מזל חי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

הפרשנות היחידה שלי למשחק הזה עצמו שעדין לא מובן לי למה 10 טיפשים רודפים אחרי כדור שכל הזמן בורח מהם חחחחחחחחחח אבל כדורסל אני אוהבת יותר האמת בכלל אני אוהבת משחקי בנים ובכלל לא עקבת מספיק אני עצמי שיחקתי כדורגל בעברי!

בדד1

New member
כאילו דא?!

אצלנו רואים ביחד (ואם לבנות נמאס הן הולכות לסופרפארם)

מזל חי

New member
פרסומת חמודה האמת../images/Emo13.gif

מה שכן אם אני אוהבת לעשות דברים עם בן זוג או חבר מי אמר שזה משנה שרואים כדורגל או סרט שהוא בחר?

יערית

New member
שמישהו יזכיר לי שוב

מה זה המונדיאל? אם זה הרעש של הצעקות ששומעים בכל השכונה "יששששששששששששששששששששש", אז זוכרת אבל מעדיפה לרקוד עם כוכבים

אין לי בעיה עם בחורה

בכייף צריך שמישהי תגיש תקפה תוסיף פיצוחים ותעשה מסאג בכפות הרגליים

למעלה